|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Szukam ALIENA,PINK SUGAR,FEMME i innych,oddam Glorię,Amor Amor Elixr Passion i inne
Nieaktualne
Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2007-01-14 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam ALIENA,PINK SUGAR,FEMME i innych,oddam Glorię,Amor Amor Elixr Passion i
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Szukam ALIENA,PINK SUGAR,FEMME i innych,oddam Glorię,Amor Amor Elixr Passion i
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Hmm... widzę że szukasz mojego ukochanego zapachu światła;p Jako że dostałam niedawno zdublowany prezent z którego ogromnie się cieszę( Zestaw Alien) i zostało mi jeszcze w poprzednim flakonie 30ml... ale nie mam pojęcia ile tam jest.Mogę zrobić zdjęcie. Aczkolwiek musiałabyś mnie czymś skusić, ponieważ mam wątpliwości ( co jak co to mój ulubiony zapach
![]() Pozdrawiam Al. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
-Sensations Jil Sander EDT testet(niczym nie różni się od normalnego produktu),jest kartonik około 40 ml z 75 -Kenzo Amour 50ml tester z korkiem zostało około 40kilka ml(trudno mi dokładnie powiedzieć ile bo butla nieprzezroczysta ![]() ![]() czy interesuje cię zapach tester 100 ml ROMA LAURA BIAGIOTTI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czy to wersja podstawowa(tj.klasyczna)? Bo z rodziny Pleasures interesowałoby mnie tylko Exotic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tak, to ta klasyczna wersja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
W takim razie mi nie pasuje ale dziękuje za popropozycję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Szukam pudru sypkiego i podkładu z wyższej półki na wymianę głównie zapachy
Burn, przepraszam, wlazłam Ci w wątek niechcący
![]() Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2007-01-09 o 13:53 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Zaraz wstawię zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]()
Proszę oto zdjęcia całego zestawu, i elementy osobno. Jak coś, mam jeszcze pudełko do zestawu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Olejku do kąpieli( bo właśnie zobaczyłam że to nie żel pod prysznic;p) było 100ml.To wersja limitowana- zestawowa, normalnie ten olejek wygląda tak: http://alejka.pl/alien_ladies_olejek...li_125_ml.html A mój różnił się pojemnością o 25ml i opakowaniem trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ok,tylko nie wiem co dokładnie Ci się u mnie podoba.Daj proszę jakoąś propozycję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
-Gloria Cacharel około 20kilka ml z 30
-Sensations Jil Sander EDT testet(niczym nie różni się od normalnego produktu),jest kartonik około 40 ml z 75 Podobają mi się oba zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Gloria już nieaktualna a Sensations wolałabym wymienić na jakiś flakonik więc przepraszam strasznie za zamieszanie,ale chyba narazie rezygnuję z wymiany na olejek i krem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Ech, no szkoda. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.