|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Active C i pozostałości z poprzedniego wątku. Ostatni kramik przed latem. Zapraszam
14.04 - wątek nieaktualny
Wymienię Active C LRP, wersja do skóry normalnej i mieszanej - krem kupiony w ub. tygodniu w aptece; ubytek znikomy - użyłam go 3 razy (niestety nie mam kartonika, wyrzuciłam go, bo nie spodziewałam się takiej przykrej niespodzianki na życzenie mogę dokładnie obfotografować tubkę). Niestety, poniewczasie zorientowałam się, że to właśnie on jest przyczyną podrażnienia naczynek (to moja druga tubka, po rezygnacji na kilka dni z używania go, skóra się wyraźnie uspokoiła). Płaciłam za niego 80 zł z małym hakiem, więc zależy mi na konkretnej wymianie. W zamian szukam:- pielęgnacji aptecznej do skóry naczynkowej (dziękuję za Diroseal i Rosaliac krem), chętnie Antirougers Avene (bądź coś innego, o czym jeszcze nie wiem ) nieaktulane- filtrów - tylko Avene i tylko przeznaczonych do twarzy Zależy mi na kremach świeżych i również z małym ubytkiem. - meteorów Guerlaina nr 01 Mythic bądź jakieś z serii zimowej (wyłącznie w oryginalnych opakowaniach) - Tendre Poison (wyłącznie w oryginalnym flakonie) - mam też c Edit - Z pozostałego wątku pozostało mi jeszcze: [sephorowskich i mam już ich za dużo. Płaciłam za niego ponad 60 zł[/SIZE][/FONFONT=Arial][SIZE=2]- [B] ja kupiłam ostatnio kilka T] - Pulanna - Żel pod oczy ze złotem, 30 g, zużycie oceniam na jakieś 15 proc. (to słoiczek, zawartość wyciągałam szpatułką), kupione w ub. miesiącu, jednak nie za bardzo mi odpowiada ta forma (żel). Lek dla zmęczonych oczu, zapobiega zaczerwienieniom, podrażnieniom, wpływa na zmęczony, przepracowany wzrok. Stymuluje krążenie żylne i limfatyczne, likwiduje opuchliznę, zasienienie i drobne zmarszczki wokół oczu. Odżywia i wzmacnia skórę. Zawiera: 24-karatowe złoto, skrzyp polny, ekstrakt z żeń-szenia, oczaru wirginijskiego i kwas dezoksyrybonukleinowy (z pudełka).Płaciłam ok. 40 zł Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-04-14 o 18:43 Powód: aktualizacja |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Active C i pozostałości z poprzedniego wątku. Ostatni kramik przed latem. Zapra
hej jesli jestes zainteresowana mam Avene, Antirougeurs Creme Riche Bogaty krem nawilżająco-ochronny do skóry z rozszerzonymi naczynkami prawie caly zostalo conajmniej 90%
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Active C i pozostałości z poprzedniego wątku. Ostatni kramik przed latem. Zapra
zajrzyj do mnie
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zerknij, moze u mnie cos znajdziesz? na naczynka mam Ruboril z b.malym ubytkiem link w podpisie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
AgusiuAA - pozwolisz, że się jeszcze zastanowię?
Ahtago - nie wiem co u mnie Cię interesuje. U Ciebie mi wpadł w oko ten Dermabled. Maggie79 - u Ciebie zainteresował mnie ten Ruboril i próbki filtrów Avene i LRP - byłabyś skłonna je wymienić za Pulannę i serum? (chciałam jeszcze zapytać, jakie kolory ma ta paleta Diora?) |
|
|
|
|
#6 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A Dior to: bialy opalizujacy delikatnie na zloto, bezowy, szary, pudrowy róż, brąz.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta paleta mnie interesowała, ale to nie do końca moje kolory. Jeśli byś jednak sie zdecydowała na co innego, to ten krem chętnie przygarnę
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Actice C
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
a nie dobralabys czegos do Dermablendu? np filtr Avene, KWC -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14609 pozostalo 50ml
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Agusiu AA - przespałam się z dylematem
jeśli jesteś nadal zainteresowana, to chętnie bym sfinalizowała tę wymianę Zajrzałam jeszcze do Twojego wątku, podoba mi się też ta maska Kallosa (to do wlosów farbowanych?). Znalazłabyś może coś za nią jeszcze?Ahtago - na razie trwają rozmowy w sprawie wymiany |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
kochanie jestem zainteresowana wymiana tylko jest maly problemik w twoim watku nie ma nic czym bylabym zainteresowana a co do maski zostalo mi jej jakies 550ml jaka iloscia bylabys zainteresowana
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ta odpowiedź jest do mnie czy do Wizażanki o nicku "kochanie"? I w moim wątku nie ma nic co CIę interesuje za maskę czy rezygnujesz z tego Active C?
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
w twoim watku nie ma nic co by mnie interesowalo ani za krem avene do cery naczynkowej ani za maske
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
podoba mi sie twoj kremik active c ja ma solodna polowe serum nawilżająco-kojącego avene |
|
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Załączam zdjecia. Kiedy ta Avenka była otwierana i do kiedy ma termin ważności?
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
otwierana jakieś 2 tygodnie temu- a ważna do 11.2007, czyli na wakacje jak znalazł...fajna jest, ale szukam Avene do mieszanej
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi sie jeszcze krem pod oczy Pulanna, ale chyba by ci sie nie opłacało, mogę dorzucić drugi też
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest w nim wgłębienie, próbowałam sfotografować, ale przeźroczysty żel+błyszczące drobiny złota nie ułatwiają tego zadania. Wkleję fotkę taką, jaką mi się udało zrobić Więc LRP+Pulanna za dwa minilakiery i Avene? (jeśli by Ci się coś jeszcze przydało to bierz, bo chcę zamknąć kramik ) Jeśli Ci tak odpowiada to podaj proszę adres na PW
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

na życzenie mogę dokładnie obfotografować tubkę). Niestety, poniewczasie zorientowałam się, że to właśnie on jest przyczyną podrażnienia naczynek
) nieaktulane

. A Dior to: bialy opalizujacy delikatnie na zloto, bezowy, szary, pudrowy róż, brąz.