|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Active C i pozostałości z poprzedniego wątku. Ostatni kramik przed latem. Zapraszam
14.04 - wątek nieaktualny
Wymienię Active C LRP, wersja do skóry normalnej i mieszanej - krem kupiony w ub. tygodniu w aptece; ubytek znikomy - użyłam go 3 razy (niestety nie mam kartonika, wyrzuciłam go, bo nie spodziewałam się takiej przykrej niespodzianki ![]() ![]() - pielęgnacji aptecznej do skóry naczynkowej (dziękuję za Diroseal i Rosaliac krem), chętnie Antirougers Avene (bądź coś innego, o czym jeszcze nie wiem ![]() - filtrów - tylko Avene i tylko przeznaczonych do twarzy Zależy mi na kremach świeżych i również z małym ubytkiem. - meteorów Guerlaina nr 01 Mythic bądź jakieś z serii zimowej (wyłącznie w oryginalnych opakowaniach) - Tendre Poison (wyłącznie w oryginalnym flakonie) - mam też c Edit - Z pozostałego wątku pozostało mi jeszcze: [sephorowskich i mam już ich za dużo. Płaciłam za niego ponad 60 zł[/SIZE][/FONFONT=Arial][SIZE=2]- [B] ja kupiłam ostatnio kilka T] - Pulanna - Żel pod oczy ze złotem, 30 g, zużycie oceniam na jakieś 15 proc. (to słoiczek, zawartość wyciągałam szpatułką), kupione w ub. miesiącu, jednak nie za bardzo mi odpowiada ta forma (żel). Lek dla zmęczonych oczu, zapobiega zaczerwienieniom, podrażnieniom, wpływa na zmęczony, przepracowany wzrok. Stymuluje krążenie żylne i limfatyczne, likwiduje opuchliznę, zasienienie i drobne zmarszczki wokół oczu. Odżywia i wzmacnia skórę. Zawiera: 24-karatowe złoto, skrzyp polny, ekstrakt z żeń-szenia, oczaru wirginijskiego i kwas dezoksyrybonukleinowy (z pudełka).Płaciłam ok. 40 zł Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-04-14 o 17:43 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Active C i pozostałości z poprzedniego wątku. Ostatni kramik przed latem. Zapra
hej jesli jestes zainteresowana mam Avene, Antirougeurs Creme Riche Bogaty krem nawilżająco-ochronny do skóry z rozszerzonymi naczynkami prawie caly zostalo conajmniej 90%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Active C i pozostałości z poprzedniego wątku. Ostatni kramik przed latem. Zapra
zajrzyj do mnie
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zerknij, moze u mnie cos znajdziesz? na naczynka mam Ruboril z b.malym ubytkiem link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
AgusiuAA - pozwolisz, że się jeszcze zastanowię?
Ahtago - nie wiem co u mnie Cię interesuje. U Ciebie mi wpadł w oko ten Dermabled. Maggie79 - u Ciebie zainteresował mnie ten Ruboril i próbki filtrów Avene i LRP - byłabyś skłonna je wymienić za Pulannę i serum? (chciałam jeszcze zapytać, jakie kolory ma ta paleta Diora?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Actice C
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a nie dobralabys czegos do Dermablendu? np filtr Avene, KWC -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14609 pozostalo 50ml
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Agusiu AA - przespałam się z dylematem
![]() ![]() Ahtago - na razie trwają rozmowy w sprawie wymiany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
kochanie jestem zainteresowana wymiana tylko jest maly problemik w twoim watku nie ma nic czym bylabym zainteresowana a co do maski zostalo mi jej jakies 550ml jaka iloscia bylabys zainteresowana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
w twoim watku nie ma nic co by mnie interesowalo ani za krem avene do cery naczynkowej ani za maske
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
czesc
podoba mi sie twoj kremik active c ja ma solodna polowe serum nawilżająco-kojącego avene |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Załączam zdjecia. Kiedy ta Avenka była otwierana i do kiedy ma termin ważności?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
otwierana jakieś 2 tygodnie temu- a ważna do 11.2007, czyli na wakacje jak znalazł...fajna jest, ale szukam Avene do mieszanej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
podoba mi sie jeszcze krem pod oczy Pulanna, ale chyba by ci sie nie opłacało, mogę dorzucić drugi też
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Więc LRP+Pulanna za dwa minilakiery i Avene? (jeśli by Ci się coś jeszcze przydało to bierz, bo chcę zamknąć kramik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.