|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Na wieszaczku – ubranka z różnych stron świata"I don't do fashion, I am fashion." Coco Chanel Oferuję na wymianę wiele markowych ciuszków zakupionych za granicą m.in. w Szwecji, Stanach Zjednoczonych, czy Japonii oraz magazynów poświęconych modzie i dekorowaniu wnętrz ![]() Nie mam określonych preferencji co do wymienianej odzieży – wiem jedno – szaleję za dużymi torbami (patrz załączony obrazek) i spódnicami typu pencil skirt. Wszelkie dodatki retro / vintage są jak najbardziej mile widziane ![]() Jeśli coś Ci się spodoba, pisz śmiało w moim temacie, a na pewno się z Tobą skontaktuje. ![]() Nie mam nic przeciwko wymianie – kilka moich ciuszków za jeden Twój. W miarę wolnego czasu postaram się sukcesywnie dodawać nowe rzeczy. Kop Ciuszek ![]() Uwagi:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Na wieszaczku – ubranka z różnych stron świata
Pierwsza porcja ubranek! ![]() 1. Party Fantabulous – krwistoczerwony, damski LongSleeve z orientalnymi wzorami (patrz smok), zakupiony w Japonii, wyprodukowany w Stanach Zjednoczonych ![]() Stan bardzo dobry z minusem – brak metki (strasznie uwierała!) oraz lekkie przecięcie kołnierzyka, które w ogóle nie rzuca się w oczy! Wymiary A: 43 cm, B: 48 cm 2. CCC Jeans – obcisła, srebrna, rozciągliwa, połyskująca w świetle bluzeczka. Stan bardzo dobry Wymiary A: 41 cm, B: 55 cm 3. Mad About You – klasyka, filmowa koszulka serialu: "Szaleje za Tobą" ( http://szaleje.za.toba.filmweb.pl ; http://www.sonypictures.com/tv/shows...u/tvindex.html ) z Helen Hunt i Paulem Reiserem w rolach głównych. Stan bardzo dobry z minusem – maciupeńka dziureczka niewiadomego pochodzenia, która nie wpływa na ogólne wrażenie, jest niewidoczna gołym okiem. Z pewnością można jej się łatwo pozbyć, ale ja niestety mam dwie lewe ręce do cerowania, więc... ![]() Wymiary A: 37 cm, B: 45 cm 4. TOMMY HILFIGER - Core Piping moulded underwire bra - oryginalny biały biustonosz znanego kreatora mody. Deliaktny, bawełniany z usztywnianymi fiszbinami, wspaniale modeluje biust. Stan bardzo dobry - założony raptem raz; nietrafiona rozmiarówka ![]() Wymiary miseczka B, a nawet A ze względu na to, iż model CPM zaliczany jest do sportowych; 70-75 A/B. Jutro nowa dokładka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]() ... iii gazetki 1. LE JOURNAL DE LA MAISON (FRANCE) - magazyn wnętrzarski, służący pomocą właścicielom domów, mieszkań i ogrodów: nowe trendy, porady o doborze i kolorystyce przedmiotów ozdobnych i sprzętów użytkowych. stan - bardzo dobry, 130 str. 2. MARIE CLAIRE: IDEES (FRANCE) - od niedawna wydawany magazyn dla kobiet: porady praktyczne tyczące urody, troski o ciało, mieszkanie, także o odżywianiu i modzie. stan - bardzo dobry, 170 str. 3. COSMOPOLITAN: BRIDE - jest inteligentnym i pełnym werwy do życia czasopismem o tym jak zaplanować idealny ślub i przyjęcie weselne. Cosmo Bride kocha robić zakupy i czytać o ludziach show biznesu. Określa ją postawa do życia, a nie wiek. Pragnie czuć się uroczo i sexy w dniu swojego ślubu. stan - bardzo dobry, 200 str. 4. FREUNDIN - magazyn dla młodych kobiet: moda, kosmetyki, uroda, turystyka, organizacja przyjęć, aktualne informacje o pracy. stan - bardzo dobry, 208 str. 5. 2 x IN - DAS STARMAGAZIN - magazyn dla kobiet, informuje o krajowych i międzynarodowych sferach wyższych: moda, uroda, zdrowie, mieszkanie, jedzenie i podróże. stan - bardzo dobry, w sumie 130 stron (64 str + 66 str) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.