|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maybelline HYDRA EXTREME 411 Windsor Rose na wymianę
Witam, to moja pierwsza próba transakcji tutaj. Mam na wymianę pomadkę Maybelline Hydra Extreme kolor 411 Windsor Rose. Jest prawie nowa, użyta jakieś 4 razy, bo niestety kolor mi zupełnie nie podapsował
![]() Chętnie wymienię na jakiś dobry błyszczyk (Glam shine?), ale jestem otwara na wszelkie inne propozycje. ![]() aha, i jestem z Wrocławia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maybelline HYDRA EXTREME 411 Windsor Rose na wymianę
Ja mam fajny blyszczyk w sztyfcie wykrecany z pedzelkiem z oriflame o cudownym zapahu owocow egzotyznych kolor hight summer
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Jesli Ci pasuje ja mam nowa pomadke raz wyprobowana mocno swiecaca AQUA PEARLS nr 111 Z Manhattanu kupiona w Astrze ,jest to pol pomadka,pol blyszczyk,zawiera swiecace drobinki ,mam w podobnum odcoeniu juz inne wiec szukam na wymiane inny odcien ,tez jestem z Wroclawia ,pomadka jest na zdjeciu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hmm obie propozycje brzmia interesujaca, musze sie zastanowic
![]() ewelinkka a jaki to jest kolor? bo nie moge znalezc na stronie oriflame. a ta pomadka Manhattana to taki połyskliwy brąz tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.