![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Przedświąteczne porządki - Deborah,Max Factor,Sephora,Revlon i inne.ZAPRASZAM!!
![]() Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2006-12-15 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - Deborah,Max Factor,Sephora,Revlon i inne.ZAPRASZAM!!
Witaj!. Interesuje mnie Lumene Hydra Luminous, krem tonująco-nawilżający, 50ml, ubytek może z 5 %. Znajdziesz cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161032 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Dot.: Przedświąteczne porządki - Deborah,Max Factor,Sephora,Revlon i inne.ZAPRASZAM!!
Lumene Hydra Luminous, krem tonująco-nawilżający, 50ml, ubytek może z 5%
Nivea Visage Youngkrem tonująco-nawilżający, uzyty max. 3-4 razy Avon, puder - mozaika brązująca, ubytek minimalny, brak śladu zużycia Gliss Kur Odżywka do włosów blond, bez spłukiwania, odżywia włosy, badaje im poły sk i blask, odżywia kolor, ubytek jak na zdjęciu (max. 20%) Maybelline Dream Mousse Blush, odcień 10 pink frosting, użyty max.2 razy Znajdziesz cos u mnie za te rzeczy???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie za nivea visage young
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a nasza wymianka aktualna? Bo ja już zarezerwowałam kosmetyki dla Ciebie i nie wiem, co dalej
![]() buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
jak możesz to zajrzyj do mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150654 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
# Lumene Hydra Luminous, krem tonująco-nawilżający, 50ml, ubytek może z 5 %
# Nivea Visage Youngkrem tonująco-nawilżający, uzyty max. 3-4 razy może cos za to ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A książki Cię interesują? Chętnie wymieniłabym się na Maybelline Dream Mousse Blush, odcień 10 pink frosting, użyty max.2 razy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
czesc
mnie interesuje Lumene Hydra Luminous, krem tonująco-nawilżający, 50ml, ubytek może z 5 % oraz Pan Stick jesli jest to jasny odcien. moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160895 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Pippi, niestety nic nie znalazłam.
Kuciaczku, ile go zostało? Musiałabym sprawdzić odcień - zrobię to jutro. Lumene to średni odcień w kierunku jaśniejszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Ja mam bardzo jasną karnacje raczej żółtawą.Jak myślisz pasowałby mi?Ja go niedawno kupiłam jakies 2 tygodnie temu, kilka razy go użyłam więc jest go sporo.Ja też jutro sprawdzę odcień Twojego bo boje się ,że będzie za cimny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj proszę u mnie czegoś za niżej wymienione
LINK--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161230
- Lirene Beauty care - peeling drobnoziarnisty-zostało ok. 60 %, -płyn do zmywania makijażu ZIAJA dla oczu wrażliwych (niebieskie opakowanie) NOWY, -peeling enzymatyczny DERMIKI seria Meritum- użyty 2 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.