|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: odżywka do włosów (USA) SHINE PLUS
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Na początek offtop-oczywiście,że poparłam sonde
![]() Moze za twoją odżywke-chcesz moje GHD z Błotem Morza Martwego i enzymami i Pantene pro-v,jeszcze bym coś tam dorzuciła.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z Tobą jestem chętna na wszystko. Dzięki duże za poparcie, bo naprawdę myślę, że takie podforum byłoby pomocą dla wielu Wizażanek Chętnie wypróbuję Twoje błotko. Możemy umówić się na następną miłą wymiankę. Oczywiście jeśli chcesz, to opiszę Ci więcej. W każdym razie działanie odżywki odczuwałam jako świetne, ale fryzjerka ( zresztą polecona na wizażu, i ja jestem zachwycona podejściem) kazała mi bezwzględnie odstawić odżywianie i regenerację na rzecz nawilżania. Stąd moja wymianka, bo odżywka jest naprawdę fajna. Jeszcze raz dzięki za punkcik w sondzie, a co do innych spraw, to chyba będę miała niespodziankę... Ale nie zapeszajmy |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Co Pantene, to nie mam od lat do nich przekonania i raczej nie chcę, ale błotko tak. A może masz możliwość zrobienia małego "odpsiku" jakichś perfumek ulubionych lub poszukiwanych przeze mnie. Uwielbiam Guerlainy, Tygryska Kenzo (słonia nie znam), chciałabym powąchać Lempicką, Maroussię i wiele innych... Czy wysłać Ci adres na PW? |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nie mam zapachów które wypisałaś..Czekam na przesyłke od jednej wizazanki z 20 próbkami-jak cos bedzie z tych co wymieniłaś -dam znać. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale jeśli masz chętną, to mi wystarczy wymianka na błotko Acha, właśnie szykuję nowy wątek, to może coś jeszcze wpadnie Ci w oczy i wyślę za jednym zamachem. Niedługo powinnam skończyć |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiosna idzie
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napewno cos znajde![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie tyle się czepiam co chcem zaczepić lub doczepić Co do sondy to nie mam pojęcia co, gdzie, jak, o której etc. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

. Jedna z dwóch
i nie tyle się czepiam co chcem zaczepić lub doczepić