|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: odżywka do włosów (USA) SHINE PLUS
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Na początek offtop-oczywiście,że poparłam sonde
![]() Moze za twoją odżywke-chcesz moje GHD z Błotem Morza Martwego i enzymami i Pantene pro-v,jeszcze bym coś tam dorzuciła. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z Tobą jestem chętna na wszystko. Dzięki duże za poparcie, bo naprawdę myślę, że takie podforum byłoby pomocą dla wielu Wizażanek ![]() Chętnie wypróbuję Twoje błotko. Możemy umówić się na następną miłą wymiankę. Oczywiście jeśli chcesz, to opiszę Ci więcej. W każdym razie działanie odżywki odczuwałam jako świetne, ale fryzjerka ( zresztą polecona na wizażu, i ja jestem zachwycona podejściem) kazała mi bezwzględnie odstawić odżywianie i regenerację na rzecz nawilżania. Stąd moja wymianka, bo odżywka jest naprawdę fajna. Jeszcze raz dzięki za punkcik w sondzie, a co do innych spraw, to chyba będę miała niespodziankę... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]() Co Pantene, to nie mam od lat do nich przekonania i raczej nie chcę, ale błotko tak. A może masz możliwość zrobienia małego "odpsiku" jakichś perfumek ulubionych lub poszukiwanych przeze mnie. Uwielbiam Guerlainy, Tygryska Kenzo (słonia nie znam), chciałabym powąchać Lempicką, Maroussię i wiele innych... ![]() Czy wysłać Ci adres na PW? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jeśli masz chętną, to mi wystarczy wymianka na błotko ![]() Acha, właśnie szykuję nowy wątek, to może coś jeszcze wpadnie Ci w oczy i wyślę za jednym zamachem. Niedługo powinnam skończyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.