|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki i inne![]() Na szaro- wymienione. USTA: ![]() Szminka KOBO, nr 202 Light Coral- użyta kilka razy. Szminka Rimmel- używana, stan na zdj. Błyszczyki CATRICE OCEANA: czerwony, różowy- użyte kilka razy. Błyszczyk CATRICE CARAME: pomarańczowy. Błyszczyk ESSENCE ECLIPSE- użyty kilka razy. Błyszczyk Maybelline w tubce, stan na zdj. Balsam do ust SHEA o zapachu czekolady z wiśnią. Kredka do ust ESSENCE Ethno Couture. TWARZ: ![]() Bronzery z ESSENCE dla blondynek. DŁONIE: ![]() Essence do paznokci: lakier w pisaku Chilli Red, balsam SOS. BELL Oliwka do skórek 3 Kremy do rąk- użyte góra 3 razy. Lakiery, jasne róże. Nie mam swojej wish kosmetykowej, więc można kusić ![]() Chętnie przygarnę natomiast książki: ![]() ![]() "Mgły Avalonu", "Sagę o Wiedźminie", książki o tematyce ezoterycznej, książki o aromaterapii oraz o ziołach. ps.Z Avonu i Oriflame interesują mnie jedynie kosmetyki pielęgnacyjne. ![]() Wszystko jest na zdjęciach, zarówno produkty jak i ich stan. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2011-03-21 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: kosmetyki i inne
Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie ? jaki kolorek szminki ? jakieś fotki ?
brązer Błyszczyki CATRICE: z limitkaiOCEANA: różowy
świat mody i urody i diet ![]() było->72 ![]() ![]() ![]() 10,5 kg = aktualizacja 2013 mam 93 ![]() ![]() ![]() 28.05 - 90,9 ![]() kolejna dieta Herbalife ![]() ![]() Edytowane przez karolajjnn Czas edycji: 2011-03-06 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za brązer ?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich wątkach za:
Balsam do ust SHEA o zapachu czekolady z wiśnią. matowy bronzer oliwkę do skórek? ![]() ![]() ![]() Mam do wymiany puder brązujący terra del sol nr1, jeśli szukasz jeszcze czegoś to poszukam poza wątkiem, bo bardzo mi zależy na matowym brązerze. ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-03-08 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Została jedna sztuka. Tom I i II w jednym.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kartki oczywiście mogę skleić, jeśli sobie życzysz.
![]() Chciałam jeszcze spytać, czy ten mniejszy bronzer tez jest dla blondynek? mogę prosić o jego zdjęcie otwartego, w świetle dziennym? Chciałabym zobaczyć odcień. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Przydałoby mi się to:
Błyszczyk Maybelline w tubce, stan na zdj. Balsam do ust SHEA o zapachu czekolady z wiśnią. Weszłam też na twojego bloga i... szczerze? Pilnuj dobrze tego kotka, bo Ci go porwę! ![]() Jest cuuudowny ;* A tak, to najbardziej mnie z nóg zwaliły chyba modelinowe słodkości ;P Ale ja osobiście nie noszę takiej biżuterii ![]() Z tego co mi się i podoba, i przyda to chyba najlepsze są chusteczniki ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Najbardziej to mi się chyba podoba ten: http://1.bp.blogspot.com/-dI-EGU8ylH...%25C4%2585.jpg Więc tak... Gdyby nie to, że książki trochę będą ważyły, jak będzie ich dużo... Może 4 książki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
NOWE, NIESAMOWITE ODKRYCIA NAUKOWE O LECZNICZYCH WŁAŚCIWOŚCIACH ZIÓŁ, WITAMIN I INNYCH ŚRODKÓ NATURALNYCH. KSIĄZKA PRZYNOSI CZYTELNIKOWI WIELE INFORMACJI NA TEMAT LEKÓ POCHODZENIA ROŚLINNEGO, WITAMIN ORAZ WILE SPOSOBÓW ICH ZASTOSOWANIA. FASCYNUJĄCE SĄ TEŻ WYPOWIEDZI LUDZI, KTÓRZY RELACJONUJĄC SWOJE DOŚWIADCZENIA W PRZYJMOWANIU LEKÓW NATURALNYCH, CZĘSTO POSŁUGUJĄ SIĘ OKREŚLENIEM ,,CUDOWNA KURACJA''.
Tyle pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Coś u mnie za bronzery essence?
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Hmm, eyeko nie mam w swoim wątku wymiankowym. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Przepraszam, to była pomylka, juz usunelam fotke. A o ktory sweterek Ci chodzi? ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Obawiam się, że sweterek jest więcej warty niz bronzery essence ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Mogą być babeczki
![]() ![]() A chusteczniki podobają mi się te: http://1.bp.blogspot.com/-exIXQXZylx...N4444-horz.jpg I TEN Jest śliczny ale tego pewnie nie ma:P http://1.bp.blogspot.com/-dI-EGU8ylH...%25C4%2585.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej : )Widziałam w wątku swatchowym, że masz jaśniutki podkład illamasqua
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, dziekuję za odpowiedź : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.