|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lanvin Arpege, Blue R.Lauren, Cerruti 1881, Pure Torquoise R.Lauren, troche kol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lanvin Arpege, Blue R.Lauren, Cerruti 1881, Pure Torquoise R.Lauren, troche kol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pieknie dziekuję za miły gest ![]() próbeczka, dzieki której można wyrobić sobie opinię o zapachu, to około 1 ml. A Ty Mira Bai masz relatywnie niewiele: 1 ml to aż 5% posiadanej przez Ciebie ilości 20 ml (he he, nie na darmo kończyło się klasę o profilu matematyczno-fizycznym ![]() Mam swoje zasady ![]() Ale jeszcze raz dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hej, podoba mi się Turkusik RL i gwp tuszyk
![]() Niestety druga fotka miala pokazywac ze jest ponad połowa, a nie pokazuje tego co powinna ![]() Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2007-02-15 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Niestety nie będę miała dostępu do cyfrówki w najblizszym czasie, olejku zostało 3 cm, jak na moje oko ze 12 ml. Data ważności 08/2007, pudełeczko, przechowywany w prawidłowych warunkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko, bylabym chetna na olejek.
zatem poprosze dane do wysylki na PW. Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2007-02-16 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuleczko, napisalam PW i nie mam odpowiedzi, prosilabym o decyzje odnosnie terminu wysylki, i chyba poprosze Cie jednak o wysylke jako pierwsza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja jestem z tych bladziochów. Mam końcówke truly fair i jest idealny, więc ten Twój z pewnością będzie dla mnie zbyt ciemny. Rzeczywiście dobrze kryje
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Witaj Dorotko
![]() Znajdziesz cos u mnie za Ralph Lauren Blue EDT 33/40 ml i Cerrutii 1881 35/50 ml?? ![]() Oto moj watek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...46#post3774346 Odpisz prosze u mnie jak mozesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.