|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]()
Jestem tu nowa, więc na samym początku chciałam przywitać wszystkie Wizażanki
![]() ![]() I teraz przejde do rzeczy.. Mam problem z dobraniem fryzury. Chcialam dolaczyc swoja fotke, ale niestety sie nie da ![]() ![]() Mam okrągły kształt twarzy i to dlatego nie umiem dobrac sobie jakiejs fajnej fryzurki. Wlosy mam geste, ale nie sa grube. Zalezy mi na calkowitej zmianie swojego uczesania (dodam, ze teraz mam dlugie wloski, pocieniowane na 3 warstwy), chociaż nie naleze do osob odwaznych, a niektore fryzury wlasnie odwagi wymagaja. Moze macie jakies zdjecia fryzur, ktore pasowalyby to ksztaltu mojej twarzy? Bardzo Was prosze, pomóżcie! A ja bede jeszcze probowac dodac swoje zdjecie, bedzie Wam łatwiej mnie zobaczyc niz sobie wyobrazic ![]() Z góry dziękuję za dopowiedzi ![]() Zdjęcia nie udało mi się dołączyć, ale za to mogę podać link do mojego konta na Fotka.pl http://www.fotka.pl/profil/marlenm2/ oto i on ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-02-04 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
tak naprawde to nie jest tak zle
![]() Napewno nie obcinaj ich na krotko bo to moze pogorszyc sprawe... Raczej proponuje fryzure, o średniej dlugosci wlosow, Na necie przeczytalam o okraglej buzi, i z tego co tam pisze absolutnie odradzam ci, anielski loczkow, oraz zaczesywanie wlosow do tylu, tak aby widac bylo policzki ...
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżcie mi dobrać fryzurkę!
masz bardzo ładne włosy
![]() może zmiana nie bedzie jakaś wielka no ale jednak ![]() a jakbyś sie zdecydowała na grzywke to tylko taką na bok lub ściętą na skos bo prosta skraca twarz ![]() PS. prawie wszystkie zdjęcia przedstawiają cieniowanie od góry ale mam na tym punkcie obsesje i w moich zbiorach trzymam tylko takie ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo za zdjecia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wkleiłabym więcej ale mój komputer jest po czyszczeniu i mam tylko kilka zdjęć zapisanych ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
MARLENKA mysle ze w tej fryzurce bylo by CI bardzo ladnie http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1170539968
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Wszelkie osoby, które doczepiły się w tym wątku - mają założone osobne wątki !
Zasady się kłaniają ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163151 Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-02-04 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
n@talia19 dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dziekuje ![]() ![]() A no wlasnie! Przyznaje sie bez bicia, nie przeczytalam zasad, ale jak zobaczylam, ze ktos "korzysta" z mojego watku troszke sie wkurzylam, bo teraz nie bardzo wiadomo o kogo tu chodzi. Chyba ze ktos napisze "UWAGA to do tej czy do tamtej"... A teraz przeczytalam zasady i okazuje sie, ze mialam racje.. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-02-04 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Marlenko no widzisz
![]() ![]() albo i o ton ciemniejszym ![]()
::...:: MiEdzY jaWa a SnEm ::...:: -...dyplomowana Kosmetyczka-Wizazystka... jak ja to kocham ![]() ::...:: To MoJ SwIat ZaprAsZam Na WyCieczKe TwOiCh MaRzEn... ::...:: Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2007-02-04 o 18:55 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Noooo nad kolorem to ja sie jeszcze zastanowie.. Nie wiem czy bylo by mi ladnie w blondzie.. no zobaczymy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
nie moze
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.