![]() |
#1 |
BAN stały
|
mam do wymiany nastepujace cudeńka
1lakier Taft firmy schwarzkop -ultra strong-lakier nadajacy połysk(czerwony numer 4 (raz użytyw malej ilości)
2.puder dream matte mousse kolor 024 nude (1/4 opakowania zuzyta) 3.Podklad rozświetlajacy Rimmel Recover kolor 201 classic beige -2 razy uzywany) Intereuja mnieglownie kosmetyki do makijazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mam do wymiany nastepujace cudeńka
znajdziesz coś u mnie za:
3.Podklad rozświetlajacy Rimmel Recover kolor 201 classic beige -2 razy uzywany)
#5 |
BAN stały
|
jeszcze znalazlam cos takiego jak:
1. Krem z maslem kakaowym -do twarzy i ciała z witamine E (2 razy uzyty)150ml 2.Ochronny balsam do rąk firmy Dove 75ml (1 uzyty) 3.Szampon blotny z mineralami morza martwego (odzywia,wzmacnia wlosy zniszczone)(raz uzyty) 300ml 4 krem matujaca -nawilzajacy na pryszcze i wągry firmy Eveline laboratories 50ml ![]() 5.lakier do paznokci wibo kolor cimno zloto braz -uzyty raz 6.lakier firmy vollare niebieski z brokatem -uzyty raz 7.tusz do rzes rimmel super lash czarny 8ml 8.Blyszczyk firmy bell shiny lips kolor kawowy 9Blyszczyk vipera maxi lipskolor 218 brazowawy z drobinkami 10.Blyszczyk jessicy simpson tropical treats o smaku marakuji(raz uzyty) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
z tej dokladki tez jestem chętna na kiolka rzeczy
![]() 4 krem matujaca -nawilzajacy na pryszcze i wągry firmy Eveline laboratorie to jak znajdziesz coś za to i to co wczesniej pisałam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
zapomialam o:
1.puder prasowany firmy Ingrid -2 kolorowy 2.Żel z brokatem do włosow twarzy i ciala Avangarde firmy Joanna-fioletowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
balsam po opalaniu z wodą termalną z la roche-posay bogaty w substancje o działaniu kojącym i natłuszczającym :
Łagodząca emulsja po opalaniu (emulsja typu O/W (olej/woda)). Przeciwdziała wysuszeniu skóry, przyspiesza jej regenerację. Łagodzenie oparzenia słoneczne i wysypki powstałe w wyniku działania promieniowania słonecznego. Zawiera duże ilości masła Karité i wyciągu z aloesu oraz wody termalnej z La Roche-Posay o uznanych naturalnych właściwościach kojących i hamujących powstawanie wolnych rodników. Skuteczność produktu została potwierdzona badaniami dermatologicznymi. ma pojemność 40 ml ( dodatek do innego zakupu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Karolinka dzis na pewno dam ci odpowiedz ,nabardziej interesuja mnie ksometyki takie ja:
-podklad Loreala cashmire perfect ,revlon colorstay -tusz do czes Loreal Telescopic, mac factor 2000 calories -jakis rozswietlacz - blyczyk revlon super losutrous kolor 254 -kuleczki do twarzy vollare w brazie i wrozu -roz z loreala i inneciekawe kosmetyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
lakir do wlosow,podklad rimmel,blyszczyk bell,balsm do rak dove |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
mam jeszcze tusz Lacome Hyponse -NOWY czarny nieuzywany ani razu
![]() Edytowane przez kicia187 Czas edycji: 2007-02-13 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
tusz Lacome Hyponose
czarny ,NOWY nieuzywany zamienie na cos porzadnego jakis dobry podklad ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Z takim dorobkiem punktów karnych w profilu radzę przeczytać regulaminowe wątki u góry każdego forum, zanim zaczniesz się na nim udzielać. W tym przypadku jest to wątek Jelonka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Link jest w moim podpisie
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Chyba Chanel jest minimalnie ciemniejszy.
Doczytałaś w opisie, że nie jest on pełny? Cena nowego to 160 zł - http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1688 - a mojego jest w chwili obecnej ok 40% Jaka jest pojemność tuszu? I czy ni był on nawet otwierany? Gdzie go kupiłaś?
![]() |
#29 |
BAN stały
|
daigge byl 2 razy owtierany dostalam go na prezent od chrzestnej bo wie ze mam bzika na punkcie kosmetykow ,ale nie probowalam go nawet bo mialam w zanadzu z 5 innych tuszy ktore musialam wykonczyc ,jakos nie zdazylam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.