|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
PODKŁADY nowe!!!!!!!!
NIEAKTUALNE
Rewelacyjny zestaw 2 nowych, użytych po 2 razy podkładów 1. STILA SHEER COLOR TINTED MOISTURIZER - delikatny krem koloryzujący kultoej amerykańskiej marki STILA, kolor medium (dla normalnej i średniej karnacji), poj. aż 50 ml, zawiera filtr słoneczny SPF 15 TYTUŁ BEST OF SEPHORA 2006!!! - NIEAKTUALNE, LECI DO MAMAMICHAŁKA www.stilacosmetics.com 2. GOSH X-CEPTIONAL WEAR MAKE UP - trwały, nie zapychający porów podkład , świetnie kryje nie tworząc przy tym maski na twarzy, dla cer mieszanych i tłustych, kolor 18 SUNNY (wydaje się być ciemny, ale nadaje się dla cer normalnych i średnich, na twarzy jest jaśniejszy po nałożeniu), poj. 35 ml, z filtrem UV, ważność 03.2009 - NIEAKTUALNE, LECI DO MAGNUM_357 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9320 Zapraszam! Edytowane przez elorelei Czas edycji: 2007-02-11 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: PODKŁADY nowe!!!!!!!!
Może u mnie cos za stile
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172128 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
bardzo byłabym chętna na wymiane bo lubie stile-czy chciałabys sobie cos dobrac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A ten tonik M. Cohr jest z alkoholem? Jesli bez to bylabym chetna na niego czy ew. na odlewke albo ten zel do mycia (nie mam zielonego pojecia jaka jest wartosc tych kosmetkow, zupelnie ich nie znam...)?
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w twoim poprzednim watku coś tam mi sie podobało-wiec mogłabym ew.sobie cos dobrac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
za Stila znajdziesz coś u mnie ???
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-02-06 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mamamichałka - z poprzedniego wątku niestety nic już nie zostało... A co ew. chciałabyś do takiej wymianki Stila za olejek, konturówkę i żel? Postaram się poszperać w kosmetyczce
![]() ![]() Mariola13 - niestey nic nie znalazłam.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
[quote=elorelei;3624811]Mamamichałka - z poprzedniego wątku niestety nic już nie zostało... A co ew. chciałabyś do takiej wymianki Stila za olejek, konturówkę i żel? Postaram się poszperać w kosmetyczce
![]() ![]() Droga elorelei-wejdz do moojego wateczku tam mam liste wish-moze cos bedziesz miała z tej listy.Jesli chodzi o kremy-to chetna jestem na krem na noc lub filtry.Poki co prosze o rez.stily-wyjezdzam i wracam jutro-wiec dopiero jutro bede mogła odp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Mamamichałka - wiesz co, to może nie będziemy kombinować. Dorzuć mi po prostu jakiś drobiazg do olejku i konturówki za Stilę i bedziemy kwita
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
2. GOSH X-CEPTIONAL WEAR MAKE UP - trwały, nie zapychający porów podkład , świetnie kryje nie tworząc przy tym maski na twarzy, dla cer mieszanych i tłustych, kolor 18 SUNNY (wydaje się być ciemny, ale nadaje się dla cer normalnych i średnich, na twarzy jest jaśniejszy po nałożeniu), poj. 35 ml, z filtrem UV, ważność 03.2009
moze znajdziesz cosik u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czesc
znajdziesz co za gosh-a http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172460 Edytowane przez abar18 Czas edycji: 2007-02-07 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Abar18 - interesuje mnie u Ciebie głównie cien Clarinsa
![]() Coolerka- no niestety nic nie znalazlam
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.