|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymiana rzeczy :D
Na wymianę:
*Woda i dezodorant "Miss Mademoiselle" (dostałam od cioci ale zapach mi sie do podoba, woda była chyba tylko trzy razy używana a dezodorant ani razu) *Lakier do paznokci" -taki czerwonawy "nail colour" mało używany -śliwkowy "Bell" mało używany -Odzywka do paznokci z jedwabiem (tylko raz malowałam nim paznokcie, jak go kupowałam to myslałam ze to zwyczajny biały lakier którgo szukałam na frencza) *cienie do powiek -odcienie szarości "Green Cosmetic" (w całości zastał zużyty cień biały) -odcienie niebieskiego "Constance carroll" -różowo-fioletowe cienie, które wymieszałam razem i umieściłam w słoiczku po kremie. Bardzo fajnie wyglądaja na powiece, ale ja rzadko kiedy uzywam cieni więc u mnie tylko sie zmarnują *kremy -balsam do opalanie firmy "Cztery pory roku" SPF 5 zużyte 1/4 balsamu -krem do twarzy bionawilzający "Ziaja" zużyte 1/4 kremu (polecam do skóry mieszanej) *tampony dostałam próbke darmowych tamponów OB a opakowaniu 3 tampony ProComfort Mini i 2 Normal (nie sa mi wogóle potrzebne bo nie używam. Chętnie oddam za darmo. *Bluzki -czarna bluzka, idelanie przylega do ciała, materiał jest rozciągliwy mysle ze napewno będzie pasowac oosbie z romiarem S/M -Koszula z marszczonego materiału. Dobrze sie nosi. Nie ma prolemów z pracowaniem, bo nie trzeba pracować ![]() P/S Dodałam bluzki do tego wątku, bo nie chcę specjalnie otwierać nowego i "zaśmiecać" inne wątki PP/S Moze nie są to specjalne rzeczy, ale chętnie sie ich pozbędę/wymienię ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.