|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dot.: J. Lo STILL 23/30 ml edp wymienię :)
Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition- szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml - Kerastase Nutritive Masquintense- maska odżywcza do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Kerastase Vita Ciment- kąpiel do włosów z cementem (odlewka) -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -puder prasowany Joko Colour Collection, matujący,z lusterkiem i dodatkowym pojemniczkiem na puszek (brak puszka), odcień ciepły beż nr 23 -podwójny cień Clarins z lusterkiem (kolor beżowy-pokruszony, brąz „clay”- niewielkie zużycie) -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Moon Oriflame (2 razy psiknięta) -Perceive Avon (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
Przekupka: 4 pkt / 100% pozyt.
|
Unikatowe Vanilla Fields?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może Comme une Evidense edp YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Zółtego jest trochę, zostało ok. 1/5-1/6 - trudno określić,zielonego -zostało ok. 1/3,różowego zostało dużo ,ubytek 10 %
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
No to się cieszę,dopiszę jeszcze ,że są z lustereczkiem niestety opakowanie jest nieco podniszczone od noszenia w torebce. Szkoda,że nie mam aparatu ,najchętniej pokazałabym Ci te ubytki bo mogłam je niezbyt dokładnie określić. Choć naprawdę się starałam.
Mogę Ci jeszcze dorzucić żel pod prysznic i balsam z linii D&G czerwona każde po 50 ml z ubytkiem ok.1,5 cm.Bardzo intensywny zapach ,szkoda,że nie mam wody do nich...tzn perfum.Może Tobie się przyda? Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2007-02-20 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
a moze cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171728 z zapachów jeszcze moge zaproponowac ok.20-25/75 Diesel Green |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
zgłaszam chęć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ht=chupa+chups |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.