![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szukam kosmetyków Givenchy,Kryolan,Mac ,Kanebo,KERASTASE
NOWY WĄTEK
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176884 TEN JUŻ NIE AKTUALNY ![]() ![]() i podkładu DOUBLE WEAR ![]() ![]() NOWY ZESTAW CLARINSA -DOPIERO WEJDZIE NA RYNEK POLSKI SERUM I EMULSJA DO CERY MIESZANEJ-NAWILŻAJĄCO MATUJĄCY W KOSMETYCZCE KAŻDY PRODUKT PO 15 ML ![]() PIĘKNIE ZAPAKOWANE W PUDEŁKU Z KOKARDĄ SZUKAM KOSMETYKÓW KRYOLAN I MAC...KANEBO ![]() ![]() szminka Estee lauder pure color nr 402-raz testowana,nowa-brąz z mieniącą powłoką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2007-03-01 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: szukam kosmetyków Givenchy,Kryolan,Mac ,Kanebo,KERASTASE
Ja mam maca palete w watku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
tak tusz loreala-to ten z odżywką?
jest mokry? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
to jest ten z mialo baza.tusz jest swiezy,mokry.baza raczej gesta ale taka od nowosci.
napisz prosze cos wiecej o tej piance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
to interesuje mnie tusz-dawno kupiłaś?
to jest pianka do mycia buzi nawilżająca wyciska się odrobine ,a w połączaniu z wodą gęstnieje- bardzo wydajna mam też pianke nową clinique 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hej moze cos u mnie?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
szukam podkładów DOUBLE WEAR-Estee Lauder
Szukam podkładów Double Wear-wszystkie kolory-
naj bardziej potrzebuje ten nowy jasny Na wymiane mam to co w wątku i jeszcze... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3741411 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam podkładów DOUBLE WEAR-Estee Lauder
Kingo,
napisz mi jeszcze, proszę, jakie sa pojemności produktów w tym zestawie Par Amour Clarins'a. Czy to są miniaturki, czy pełnowymiarowe produkty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Kinga,
rozumiem, że rozdzielenie zestawu nie wchodzi w rachubę? Szampon Par Amour Toujours kompletnie nie jest mi niepotrzebny ![]() Szampon i kremowy żel do kąpieli mają opakowania "sprzedażowe" po 150 ml. Połowa to by było 75 ml, a Ty piszesz, że to setki i jestem trochę zdezorientowana. Staram sie ustalić sephorową wartość zestawu, stąd te pytania ![]() No i wreszcie pytanie kluczowe: o czym z mojego wątku myslałabyś na wymianę? Mam tam zarówno kosmetyki, z którymi rozstanę się tylko w zamian za cos z mojej wish-listy. Jeśli utrafisz akurat w te kosmetyki, to wymiana raczej nam sie nie uda ![]() Ale mam w moim watku również takie kosmetyki, z którymi rozstanę się bez większego żalu bez większego marudzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
to mi sie coś pomyliło,że jest 200 ml,a nie 150
ja mam każdy produkt po 100 ml. może i moge rozdzielić,bo ten żel którego nie chcesz podoba sie mojej siostrze,ale wtedy ,chyba Tobie sie nie opłaci. ja myślałam o escadzie-ale musze sprawdzić zapach albo o cieniach diora. ale jak Ty nie masz przekonania,to na siłe nie musimy sie wymieniać. Ja nawet nie zobaczyłam co Ty masz po prostu zobaczyłam,że szukasz tego zapachu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja się będę później zastanawiać ![]() Z Escadą i cieniami Diora faktycznie chyba nie za bardzo chciałabym się rozstawać w zamian za żel i balsam. Nie chodzi mi tu o nawet sephorową wartość kosmetyków (wg. cen z Sephory wartość żelu i balsamu to by było jakieś 150 zł). Chodzi mi raczej o to, że cienie Diora i EDT to "konkrety", więc wolałabym nie pozbywać ich za - jak je określam - "kosmetyczne gadżety" (na pewno nie kupiłabym nigdy żelu pod prysznic za 125 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Nie mam nic z Kerastase
![]() ich kosmetyki zawsze były drogie, ale teraz to już naprawde przesadzili (myślę o nowej linii Gluco-Active). W ramach buntu przestałam kupować kerastas'owe kosmetyki, tym bardziej, że znalazłam na rynku produkty o wiele tańsze, a dające porównywalny efekt. Fakt: komfort ich stosowania nie jest taki, jak w przypadku Kerastase, ale mój rosądek naprawdę nie pozwala mi kupować maski do włosów za 150 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.