|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Lacoste, Ziaja, Oriflame, Eris.
Oto moje rzeczy do wymiany, okazalo sie, ze mam jakas chorobe skory, w zwiazku z tym zmuszona jestem przerzucic sie tylko na kosmetyki apteczne. Czesc kosmetykow wydalam kolezankom, oto co mi zostalo. Dwa z nich sa kilka razy uzyte.
Ilosc produktow zaznaczylam na opakowaniach czarnym markerem. * Lirene Dermoprogram - jedwabiscie kremowy zel do mycia twarzy * Ziaja oliwkowa - zel oczyszczajacy cera sucha i normalna NIEAKTUALNE * Ziaja tonik Bio Aloesowy - cera sucha i normalna NIEAKTUALNE * Oriflame Papaya i Mango face Scrub (oryginalnie mial pomaranczowa nakretke, ale pekla - niebieska rowniez bardzo dobrze pasuje, preparat sie nie wylewa i nie wysycha). W zamian poszukuje plynow Ziaja do higieny intymnej zielonych (ziolowych) oraz produktow do cery suchej i atopowej - moga byc probki lub miniaturowe opakowania kosmetykow: * Phisiogel * Emolium * Oilatum * LRP Lipikar * SVR Topialyse lub Xerial * Cethapil * wody termalne etc. Ogolnie poszukuje wszystkich kosmetykow do ciala i twarzy dla atopowcow. NIE INTERESUJA MNIE INNE KOSMETYKI PIELEGNACYJNE ORAZ KOLOROWKA. WYMIANA Z BIALA MALPECZKA! ---> Na kolejnych zdjeciach jest zestaw perfum Lacoste. Kupilam go w perfumerii Sephora dla mojego meza, niestety nie okazal sie trafionym zakupem. Jest to produkt 100% oryginalny - nie zachowalam niestety paragonu, ale na opakowaniu zachowala sie cena z perfumerii Sephora - kazdy, kto kiedykolwiek byl w perfumerii Sephora wie, ze czcionka z cenami jest niepowtarzalna. Jednoczesnie w srodku opakowania widac pasek magnetyczny - sklepowe zabezpieczenie produktu. Zestaw sklada sie z wody toaletowej 75 ml i dezorantu perfumowanego w sztyfcie 70g. Dezodorant jest oryginalnie zafoliowany. Karton jest w doskonalym stanie, niestety ochraniajaca go folia jest naderwana - widac to na zdjeciach. Moze ktoras z Was bedzie chciala komus sprezentowac ten zestaw? Probuje go sprzedac na Allegro, ale w ogole nie ma wziecia, wiec moze ktoras z Was sie za niego wymieni? Zestaw wycenilam na 175zl. Chetnie wymienie go na: * perfumy Miss Dior Cherie (probki, miniaturki, odlewki, WSZYSTKO!) * kosmetyki dla mezczyzn do pielegnacji ciala i twarzy * kosmetyki dla atopowcow (patrz wyzej) Oczywiscie do kazdej wymiany dorzucam probki kremow, perfum etc. Edytowane przez mimbi Czas edycji: 2007-02-22 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lacoste, Ziaja, Oriflame, Eris.
Znajdziesz coś u mnie za Lacoste ?
W wątku mam parę kosmetyków La Roche Posay i inne apteczne, poza wątkiem też mogę poszukać ![]() Poza wątkiem mam jeszcze męski zestaw Avonu - today tomorrow always for him, eau de toilette 75 ml (nowa zafoliowana), after shave conditioner 100 ml, nowy i nie używany oraz brązowa kosmetyczka. Lub Versace Man Eau fraiche after shave balm, 75 ml, nowy w folii.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
No powiem Ci ze jestem zainteresowana...
![]() Oto za co sie chetnie wymienie- moje Lacoste w zamian za nastepujacy zestaw: - LRP Toleriane, mleczko z wodą termalną do zmywania skóry i demakijażu, nowe, 200 ml, (kosztuje ok.40zl - bede podawac ceny, zeby wyszlo uczciwie) - LRP, Lipikar z wodą termalną, emulsja natłuszczająca do ciała, skóra sucha i bardzo sucha u dorosłych i dzieci, 200 ml, nowa (ok.40zl) - Pupa, cień z serii Luminys (te nowe, palone), nowy, niebieski, odcień 11, <-- czy na zdjeciu to sa te turkusowe po srodku na dole? (ok.50zl) - Bubchen, mleczko nawilżające z substancjami pochodzenia naturalnego, 200 ml, nowe <-- chodzi o takie jak na zdjeciu czy o takie z nagietkiem? (ok.20zl) Czy masz moze z Bubchen Baby Cream - taki z talkiem? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17705 SZALENCZO poszukuje zapachu Miss Dior Cherie, jakbys gdzies zdobyla probki to bym Ci byla wdzieczna do konca swiata ![]() Mniej szalenczo - bardziej praktycznie szukam probek Fahrenheita lub Acqa Di Gio Homme. A cos z probek Phisiogelu, Cethapilu albo wody termalne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, mleczko mam takie jak na zdjęciu ( z rumiankiem, ważne do 08/2007), krem też mam, ale ja nie wiem czy on jest z talkiem ![]() ![]() Nie mam niestety próbek które wymieniłaś ![]() Z LRP mam jeszcze tonik Hydraphase ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
zek oliwkowy i zel lirene |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w składzie kremu faktycznie jest talk ![]() ![]() To jeśli jesteś zdecydowana to prześlij mi proszę swój adres na priv, mój mąż się ucieszy bo lubi ten zapach ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
PW juz wyslalam, fajnie ze masz ten krem z Bubchen, jak bylam w Rossmannie w Berlinie to akurat go nie bylo, a ja go bardzo lubie. W ogole lubie Bubchen, wiec jakbys cos jeszcze miala na zbyciu to chetnie przyjme
![]() Czyli jestesmy dogadane, co mnie bardzo cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.