Lacoste, Ziaja, Oriflame, Eris. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-02-21, 16:09   #1
mimbi
Zakorzenienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
Smile

Lacoste, Ziaja, Oriflame, Eris.

Oto moje rzeczy do wymiany, okazalo sie, ze mam jakas chorobe skory, w zwiazku z tym zmuszona jestem przerzucic sie tylko na kosmetyki apteczne. Czesc kosmetykow wydalam kolezankom, oto co mi zostalo. Dwa z nich sa kilka razy uzyte.
Ilosc produktow zaznaczylam na opakowaniach czarnym markerem.

* Lirene Dermoprogram - jedwabiscie kremowy zel do mycia twarzy
* Ziaja oliwkowa - zel oczyszczajacy cera sucha i normalna

NIEAKTUALNE * Ziaja tonik Bio Aloesowy - cera sucha i normalna
NIEAKTUALNE * Oriflame Papaya i Mango face Scrub (oryginalnie mial pomaranczowa nakretke, ale pekla - niebieska rowniez bardzo dobrze pasuje, preparat sie nie wylewa i nie wysycha).

W zamian poszukuje plynow Ziaja do higieny intymnej zielonych (ziolowych) oraz produktow do cery suchej i atopowej - moga byc probki lub miniaturowe opakowania kosmetykow:
* Phisiogel
* Emolium
* Oilatum
* LRP Lipikar
* SVR Topialyse lub Xerial
* Cethapil
* wody termalne etc.
Ogolnie poszukuje wszystkich kosmetykow do ciala i twarzy dla atopowcow. NIE INTERESUJA MNIE INNE KOSMETYKI PIELEGNACYJNE ORAZ KOLOROWKA.

WYMIANA Z BIALA MALPECZKA! ---> Na kolejnych zdjeciach jest zestaw perfum Lacoste. Kupilam go w perfumerii Sephora dla mojego meza, niestety nie okazal sie trafionym zakupem. Jest to produkt 100% oryginalny - nie zachowalam niestety paragonu, ale na opakowaniu zachowala sie cena z perfumerii Sephora - kazdy, kto kiedykolwiek byl w perfumerii Sephora wie, ze czcionka z cenami jest niepowtarzalna. Jednoczesnie w srodku opakowania widac pasek magnetyczny - sklepowe zabezpieczenie produktu.

Zestaw sklada sie z wody toaletowej 75 ml i dezorantu perfumowanego w sztyfcie 70g. Dezodorant jest oryginalnie zafoliowany. Karton jest w doskonalym stanie, niestety ochraniajaca go folia jest naderwana - widac to na zdjeciach. Moze ktoras z Was bedzie chciala komus sprezentowac ten zestaw? Probuje go sprzedac na Allegro, ale w ogole nie ma wziecia, wiec moze ktoras z Was sie za niego wymieni? Zestaw wycenilam na 175zl.

Chetnie wymienie go na:
* perfumy Miss Dior Cherie (probki, miniaturki, odlewki, WSZYSTKO!)
* kosmetyki dla mezczyzn do pielegnacji ciala i twarzy
* kosmetyki dla atopowcow (patrz wyzej)

Oczywiscie do kazdej wymiany dorzucam probki kremow, perfum etc.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  a.JPG
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  114,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  a1.JPG
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  80,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  b1.JPG
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  77,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  c1.JPG
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  103,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  ziaja2.JPG
Rozmiar:  88,1 KB  

Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez mimbi
Czas edycji: 2007-02-22 o 19:08
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 16:28   #2
biala_malpeczka
Zadomowienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Lacoste, Ziaja, Oriflame, Eris.

Znajdziesz coś u mnie za Lacoste ?
W wątku mam parę kosmetyków La Roche Posay i inne apteczne, poza wątkiem też mogę poszukać

Poza wątkiem mam jeszcze męski zestaw Avonu - today tomorrow always for him, eau de toilette 75 ml (nowa zafoliowana), after shave conditioner 100 ml, nowy i nie używany oraz brązowa kosmetyczka.
Lub Versace Man Eau fraiche after shave balm, 75 ml, nowy w folii.

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 17:03   #3
mimbi
Zakorzenienie

Smile Dot.: Lacoste, Ziaja, Oriflame, Eris.

No powiem Ci ze jestem zainteresowana...
Oto za co sie chetnie wymienie- moje Lacoste w zamian za nastepujacy zestaw:

- LRP Toleriane, mleczko z wodą termalną do zmywania skóry i demakijażu, nowe, 200 ml, (kosztuje ok.40zl - bede podawac ceny, zeby wyszlo uczciwie)
- LRP, Lipikar z wodą termalną, emulsja natłuszczająca do ciała, skóra sucha i bardzo sucha u dorosłych i dzieci, 200 ml, nowa (ok.40zl)
- Pupa, cień z serii Luminys (te nowe, palone), nowy, niebieski, odcień 11, <-- czy na zdjeciu to sa te turkusowe po srodku na dole? (ok.50zl)
- Bubchen, mleczko nawilżające z substancjami pochodzenia naturalnego, 200 ml, nowe <-- chodzi o takie jak na zdjeciu czy o takie z nagietkiem? (ok.20zl)
Czy masz moze z Bubchen Baby Cream - taki z talkiem? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17705

SZALENCZO poszukuje zapachu Miss Dior Cherie, jakbys gdzies zdobyla probki to bym Ci byla wdzieczna do konca swiata
Mniej szalenczo - bardziej praktycznie szukam probek Fahrenheita lub Acqa Di Gio Homme.
A cos z probek Phisiogelu, Cethapilu albo wody termalne?
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bubchen krem dla niemowlat.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  21,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  mleczko.jpg
Rozmiar:  11,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  414_luminys2.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  34,3 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Stary 2007-02-21, 20:07   #4
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
No powiem Ci ze jestem zainteresowana...
Oto za co sie chetnie wymienie- moje Lacoste w zamian za nastepujacy zestaw:

- LRP Toleriane, mleczko z wodą termalną do zmywania skóry i demakijażu, nowe, 200 ml, (kosztuje ok.40zl - bede podawac ceny, zeby wyszlo uczciwie)
- LRP, Lipikar z wodą termalną, emulsja natłuszczająca do ciała, skóra sucha i bardzo sucha u dorosłych i dzieci, 200 ml, nowa (ok.40zl)
- Pupa, cień z serii Luminys (te nowe, palone), nowy, niebieski, odcień 11, <-- czy na zdjeciu to sa te turkusowe po srodku na dole? (ok.50zl)
- Bubchen, mleczko nawilżające z substancjami pochodzenia naturalnego, 200 ml, nowe <-- chodzi o takie jak na zdjeciu czy o takie z nagietkiem? (ok.20zl)
Czy masz moze z Bubchen Baby Cream - taki z talkiem? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17705

SZALENCZO poszukuje zapachu Miss Dior Cherie, jakbys gdzies zdobyla probki to bym Ci byla wdzieczna do konca swiata
Mniej szalenczo - bardziej praktycznie szukam probek Fahrenheita lub Acqa Di Gio Homme.
A cos z probek Phisiogelu, Cethapilu albo wody termalne?
Hej, sorki że dopiero odpowiadam, byłam z dzieckiem u lekarza
Tak, mleczko mam takie jak na zdjęciu ( z rumiankiem, ważne do 08/2007), krem też mam, ale ja nie wiem czy on jest z talkiem 150 ml, Baby Creme Schutz und Pflege im Windelbereich. Ważny do 01/2008. Chętnie oddam ci oba
Nie mam niestety próbek które wymieniłaś
Z LRP mam jeszcze tonik Hydraphase

Stary 2007-02-21, 21:19   #5
kafetka
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=168407
zek oliwkowy i zel lirene
kafetka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-02-21, 22:08   #6
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Tak, mleczko mam takie jak na zdjęciu ( z rumiankiem, ważne do 08/2007), krem też mam, ale ja nie wiem czy on jest z talkiem 150 ml, Baby Creme Schutz und Pflege im Windelbereich. Ważny do 01/2008. Chętnie oddam ci oba
Nie mam niestety próbek które wymieniłaś
Z LRP mam jeszcze tonik Hydraphase
Tonik Hydraphase to juz by chyba bylo za duzo, ale mleczko i ten krem chetnie przyjme - sprawdz prosze w skladzie, powinien byc tam wpisany talc. Napisz jeszcze czy ten cien Pupy to ten turkusik i jesli sie okaze ze tak, to odkladam dla Ciebie Lacoste.

Cytat:
Napisane przez kafetka Pokaż wiadomość
Niestety nic nie znalazlam.
Stary 2007-02-21, 22:17   #7
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Tonik Hydraphase to juz by chyba bylo za duzo, ale mleczko i ten krem chetnie przyjme - sprawdz prosze w skladzie, powinien byc tam wpisany talc. Napisz jeszcze czy ten cien Pupy to ten turkusik i jesli sie okaze ze tak, to odkladam dla Ciebie Lacoste.
tak, to ten turkusik
w składzie kremu faktycznie jest talk , poza tym rumianek, olej z kiełków pszenicy i wosk pszczeli
To jeśli jesteś zdecydowana to prześlij mi proszę swój adres na priv, mój mąż się ucieszy bo lubi ten zapach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-21, 22:55   #8
mimbi
Zakorzenienie

PW juz wyslalam, fajnie ze masz ten krem z Bubchen, jak bylam w Rossmannie w Berlinie to akurat go nie bylo, a ja go bardzo lubie. W ogole lubie Bubchen, wiec jakbys cos jeszcze miala na zbyciu to chetnie przyjme

Czyli jestesmy dogadane, co mnie bardzo cieszy
Stary 2007-02-22, 13:18   #9
mimbi
Zakorzenienie

up, moze ktos sie skusi na pielegnacje?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości