|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DIVINORA do oddania:)
Cytat:
![]() Mam Effaclar K La roche Posay zostało 3/4 , tusz do rzes i wiele innych rzeczy to moje kosmetyki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180836– mój wątek kosmetyczny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
juz wiem co to
![]() ![]() no to chyba nie mam czym cie skusic. ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
olay jest bardzo fajny. bardzo odzywczy krem na noc. pelna nazwa "night of olay firming cream". przywiozlam na zapas ze stanow. jeszcze nie otwierany i stoi w oryginalnym pudeleczku bo drugi taki sam uzywam. w sumie w wakacje bede mogla kupic nowy wiec ten moglabym oddac. nie ma daty waznosci a kupiony byl w zeszlym roku. LOT 5311PR to oznakowanie partii produkcyjnej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Byłabym chętna na oba, ale nie wiem czy to Ci pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
active c jest prawie caly bo jest w przeciwienstwie do active c xl wydajny a poza tym uzylam go tylko kilka razy. oczywiscie jest troszke pomaranczowy na aplikatorze bo wit. c sie utlenia ale skoro uzywasz go to zauwazylas ze to normalne i nie jest to zaden staruch. data przydatnosci do 10/09 a kupilam go na poczatku kwietnia.
pewnie bylabym chetna bo chcialabym wyprobowac divinore ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.