![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: ♥C. Herrera 212♥NOA♥Clarins♥Translu ci de♥i jeszcze coś♥
Witam ciepło
mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition- szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Kerastase Nutritive- kąpiel odżywcza z kompleksem Gluco-Active do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml - Kerastase Nutritive Masquintense- maska odżywcza do włosów suchych i uwrażliwionych 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Kerastase Vita Ciment- kąpiel do włosów z cementem (odlewka) -Goldwell Nice Balance- mleczko nawilżające włosy i wspomagające stylizację (20ml 2 razy użyte) -Goldwell Flat Marvel- mleczko prostujące (20 ml użyte z 2 razy) -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -puder prasowany Joko Colour Collection, matujący,z lusterkiem i dodatkowym pojemniczkiem na puszek (brak puszka), odcień ciepły beż nr 23 -podwójny cień Clarins z lusterkiem (kolor beżowy-pokruszony, brąz „clay”- niewielkie zużycie) -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Rimmel Black Extreme Volume Flash -tusz Loreal Volume shocking (koło połowy) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Moon Oriflame (2 razy psiknięta) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) interesuje mnie: CAROLINA HERRERA 212 pól z 30 ml. brąz opalizujący czerwono-niebiesko w obu zostało co najmniej po pół pudełeczka (strasznie wydajne) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
poziomko
![]() interesuje mnie pół kuleczki CH212; zajrzyj, proszę, do mojego wątku - swego czasu podobało Ci sie tam parę rzeczy; może tym razem udałoby się nam wynegocjować wymianę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
cześć Elu
![]() Kosmetyki ode mnie już do Ciebie lecą a tym czasem znów spodobało mi się u Ciebie kilka rzeczy... W szczególności baza Clarinsa oraz olejek do włosów. Tak się zastanawiam, co mogłabym Ci zaproponować... Może skuszę Cię zapachami? Mam nową miniaturkę Ghost: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=9540 oraz 10/50 ml Glamourous Ralpha Laurena, z wymiany - zapach nie w moim stylu ale analizując Twoje wybory perfumeryjne mocno mi się wydaje, że to może być coś dla Ciebie ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=2815
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie za Noę i bazę Clarinsa
![]() Oj jak widzę te TASIEMCE pewnej wizażanki to mnie osłabia ![]()
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najbardziej teraz potrzebuję porządnej pielęgnacji naczynkowej, ew suplementacji na włosy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestetyn pielęgnacji do cery naczynkowej u mnie niet, podobnie z resztą jak suplementów ![]() pozdrawiam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ok ! pozdrówka
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
♥NOA de CACHAREL miniaturka 7ml zostało więcej niż pół
może coś u mnie? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Owszem podoba mi się Orlane Extrait Vital - dostkonała emulsja przeciwzmarszczkowa , ale niepełna miniaturka to za mało za emulsję. Może coś byś dokomponowała, albo zrobiłabym Ci 5-10ml. odpsik 5th Avenue i podobny San Giovanni Madame (złota)?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poziomko 5th Avenue to nie mój zapach, może mogłabyś zaproponować odlewkę czegoś innego? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Poziomko niestety na produktach Orlane nie ma daty ważnosci, mam tylko nr seryjny, ale to raczej nic nie da...jeżeli to pomoże, to kremik był kupiony ok rok temu, uzyty kilka razy przez moją mamę i odstawiony do zimnej piwnicy
![]()
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Guerlain L’Instant Guerlain EDT; oryginalna miniatura bez atomizera; pojemność wyjściowa 5 ml; została połowa i Clinique - Superdefense; wersja do skóry normalnej w kierunku suchej; 3 słoiczki po 15 ml każdy słoiczek; nowe, nieużywane, nieotwierane Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jakie warunki wymiany byś proponowała konkretnie? tzn. co byś chciała za pół kuleczki CH 212 ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To byłabym bardzo usatysfakcjonowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
♥VEET GOTOWE DO UŻYCIA PLASTRY Z WOSKIEM DO DEPILACJI NA ZIMNO
Skuteczne na krótkich włoskach formuła jakości salonu kosmetycznego. Nie wymagają żadych przygotowań - gotowe do użycia plastry do depilacji na zimno. Plastry do depilacji zawierają naturalne ekstrakty z mięty, znane ze swych właściwości odświażających 8 plastrów+dwie chusteczki do stosowania po depilacji, kartonik. czy poszukujesz tez ciuszkow? mam kilka probek ....napisz tak jakos dokladniej co Cie by interesowalo to poszukam. ![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
trzy 15-militrowe słoiczki Superdefense to prawie pełnowymiarowe opakowanie, które kosztuje 180 zł. Maskara to połowa pełnowymiarowego produktu, który kosztuje 89 zł. Miniaturki nie liczę, bo to w sumie drobiazg. Tak czy owak sephorowa wartość kosmetyków to ponad 200 zł. Twoja kuleczka, domyślam się, pochodzi z zestawu 2x30 ml ("samodzielne trzydziestki" to nie są kuleczki, tylko walce). Cena takiego zestawu w Sephorze to 250 zł. Połowa jednej kuleczki ma zatem wartość niewiele więcj ponad 60 zł. Nie obraź się, poziomko, ale w tej sytuacji to ja się raczej wycofam, ponieważ wymiana byłaby dla mnie kompletnie niopłacalna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zerknij czy cos u mnie znajdziesz? link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Poziomko kochana-błagam zarezerwuj mi Avede
![]() -lub chociaz bądz co do niej powsciągliwa...jutro poszperam cos w zamian. Bardzo prosze..mam zamiar z czarnych włosów przejsc na blond i to cudo mi sie przyda-tym bardziej ze znam i cenie kosmetyki avene. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:59.