![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: •••Nowy Wizaż, Nowy wątek•••CH 212•tusz Magna Scopic•Aveda•i inne•••
♥Paul Sagan Puder matujący
Delikatny puder matujący nadaje skórze aksamitny, naturalny wygląd na wiele godzin. Zawiera pokrywane silikonem pigmenty i mikę dzięki czemu jest lekki, doskonale się rozprowadza i daje długotrwały efekt naturalnego zmatowienia. Odpowiedni dla każdej cery. Nowiutki, maźnięty puszkiem, kartonik. ♥Paul Sagan Puder sypki „Satin Finish Touch” Nowoczesny, jedwabisty puder matujący z subtelnie rozświetlającymi drobinkami. Nadaje makijażowi matowe ale jednocześnie naturalne wykończenie a sam pozostaje niewidoczny na skórze. Zmiękcza rysy i maskuje zmarszczki, sprawia, że pory są mniej widoczne a cera staje się rozświetlona i wypoczęta. Matuje nie wysuszając skóry. Odpowiedni dla każdej cery. Podróżne opakowanie z lusterkiem umożliwia poprawki w ciągu dnia. Nie zawiera konserwantów. jeśli to najjaśniejsze to jestem chetna! ![]() do cery naczynkowej mam jeszcze Eris Lirene tonik bezalkoholowy- cera naczynkowa zostało 80% https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176098
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2007-02-27 o 23:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Paul Sagan Puder sypki „Satin Finish Touch”
niebo dla Ciebie za to ![]() Z zapaszków mam 14 ml Kenzo- Le paur. Całą flaszkę już wymieniłam, ale odlałam sobie trochę i teraz mam jeszcze 14 ml.
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Kotku, za puder najchętniej przyjęłabym dobry jasny lub transparentny puder sypki.
Co do zapachów, to w tej chwili mam ok 50 fiolek do przetestowania, więc zamienię się tylko na coś, co znam i jestem pewna, że mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Czy za Avede - cos bys u mnie wyszukała dla siebie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167359 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176409
HEJ INTERESUJE MNIE ♥CLARINS baza rozświetlająca pod makijaż Le Voile Reflets - niecała połowa z 30 ml, higieniczne opakowanie z dozownikiem ♥ Estee Lauder - MagnaScopic - pogrubiający tusz do rzęs PROSZE ZAJRZYJ DO MNIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ja sie przypomne
![]()
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się jeszcze CH 212 oraz
Paul Sagan Puder matujący Delikatny puder matujący nadaje skórze aksamitny, naturalny wygląd na wiele godzin. Zawiera pokrywane silikonem pigmenty i mikę dzięki czemu jest lekki, doskonale się rozprowadza i daje długotrwały efekt naturalnego zmatowienia. Odpowiedni dla każdej cery. Nowiutki, maźnięty puszkiem, kartonik. ♥Paul Sagan Puder sypki „Satin Finish Touch” Nowoczesny, jedwabisty puder matujący z subtelnie rozświetlającymi drobinkami. Nadaje makijażowi matowe ale jednocześnie naturalne wykończenie a sam pozostaje niewidoczny na skórze. Zmiękcza rysy i maskuje zmarszczki, sprawia, że pory są mniej widoczne a cera staje się rozświetlona i wypoczęta. Matuje nie wysuszając skóry. Odpowiedni dla każdej cery. Podróżne opakowanie z lusterkiem umożliwia poprawki w ciągu dnia. Nie zawiera konserwantów.
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Poziomko niestety na produktach Orlane nie ma daty ważnosci, mam tylko nr seryjny, ale to raczej nic nie da...jeżeli to pomoże, to kremik był kupiony ok rok temu, uzyty kilka razy przez moją mamę i odstawiony do zimnej piwnicy bo też tam trzymam wszystkie kosmetyki ktorych w danym momencie uzywam" chciałabym tylko dodac ze na zamknięciu jest pęknięcie, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu i ze kosmetyki Orlane mają bardzo ciekawe rozwiązanie, jeżeli chodzi o pompkę ![]() ![]() oczywiscie ten tester chętnie oddam
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czyli pasuje CI tak jak napisałam?
![]() dodam tylko ze ta emulsja kosztuje prawie 200zl , czyli chyba w miare sprawiedliwie by to wyszło? a i jeszcze zapytam jakie odcienie mają pudry?
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
A, mi.a i piszę PW, jeśli się uda, bo od czasu zmian na wizazu, nie mogę wstawić adresata. Zaraz spróbuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Nie niestety ale za Rowente chce jedynie profesjonalna prostownice , jesli znajdziesz cos za sama Avede to daj mi znac, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pudry to: matujący nr 104 sypki 452 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Poziomko a nie wiesz gdzie w necie mozna sprawdzic te odcienie?
hmm nie wiem ile dokładnie kosztują Twoje pudry, więc w sumie to może chcesz się zastanowic? ![]() ![]()
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem, na ile Twój monitor wiernie oddaje kolory, bo u mnie trochę się różnią. One do siebie pasują idealnie, nie są ciemne, taki naturalny,leciutko opalony beż, ale dla mnie, bladziocha (na razie) troszkę przyciemne. Dlatego prosiłam o ten tester, bo pisałaś, że jaśniutki. Zamienię się spokojnie na wszystko, bo po co ma u mnie leżeć, jak ja bardziej potrzebuję takiej pielęgnacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
nie wpadłam na taki adres
![]() Poziomko chyba jednak będę musiała zrezygnować z pudru ![]() z kolei sypki wydaje sie byc w miarę naturalny, moze mogłabys porownac oba kolorki do siebie? i do tych na stroncE? czy się zgadzają?
![]() |
#28 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a ten prasowany w rzeczywistosci moglabys porownac do ktorego odcienia na zdjeciach?? poczekam na Twoją odpowiedź i pozwol ze się jeszcze zastanowię oki?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Na moim monitorze kolory na zdjęciach wpadają w zieleń, więc trudno o porównanie. Mogę tylko napisać to, co widzę (obawiam się, że nawet gdybym zrobiła real-foto, kolor nie wyjdzie dokładnie taki). Jak chcesz, jutro mogę zrobić zdjęcie w dziennym świetle. Myślę, że w tym Saganie dobierając kosmetyki do tej torby - nagrody starali się wypośrodkować z kolorami, żeby nie były ani za ciemne, ani za jasne. Puder jest beżowy lekko opalony. Gdyby było już lato, a ja "trącona" słoneczkiem z pewnością byłby idealny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.