![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Rożności od Kalex :)
Witam,
robiąc świąteczne porządki w szafach ![]() ![]() Mam na wymianę: 1. Lakier do paznokci z Yves Rocher, Seria Couleurs Nature, Kolor Rose Perle (Perłowy Róż). Kupiony pod koniec września 2006 r. (dostałam go w Yves Rocher za darmo w zamian za kupony z gazety Glamour); kolor mi jednak nie odpowiada, jest za ciemny dla mnie, do tej pory stał na półce (użyty był z tego co pamiętam dwu-trzykrotnie), ale ponieważ ani mnie ani mojej mamie niepasuje to wysrawiam go na targowisku. Oryginalna pojemność lakieru to 10 ml. Nie widzę daty ważności, jest tylko jakieś magiczne oznaczenie: V562158 2. Szminka z Yves Rocher, Seria Couleurs nature, Kolor Nature de Peau. Również kupiona (a właściwie dostana,razem z wyżej wymienionym lakierem do paznokci za kupony z Glamour) pod koniec września 2006r. Znów jednak kolor, który dostałam okazał się nie trafiony (tak to jest czasem jak się coś za darmo dostaje ![]() Użyta dokładnie jeden raz. - NIEAKTUALNE; WYMIANA Z VARDA 3. Lakier do paznokci FeiCai; Color Cosmetic nr 17 Kupiony w lutym tego roku, użyty parokrotnie; kupiony był pod kolor sukni mojej siostry, obecnie nikt go nie będzie używał, bo jest ciemny, ale może znajdzie się ktoś komu podpasuje ![]() 4. Cienie do powiek z Joko, Seria Winter Glamour, Numer 830 Data ważności: maj 2008 r. Są to cienie prasowane-gwiezdny pył; ultradelikatne metaliczno-brokatowe cienie Użyte parokrotnie(stopień zużycia widać na fotce) 5. Kredka do oczu z firmy Paloma, Numer 113, srebrna Nowa,nieużywana (do zdjęcia wyjeta tylko z folijki ochronnej, później znów ją z folię włożyłam). 6. Cienie do powiek matowe z firmy Inglot, Numer 37 Użyte parokrotnie; niestety daty ważności się nie doczytam, bo prawdopodnie znajdowała się (jeśli tam była ![]() Z tego co pamiętam cienie były kupione w marcu - kwietniu 2006 r. 7. Cień do powiek z firmy Inglot, Numer 324 Z tyłu cienia jest napis: Profesjonalny cień do powiek, seria MATRIX, nr 324 Zużyty - tak na oko w około 50-60% fotki cienia w poście 6 8. Podkład Wonder Finish MakeUp z Maybelline, Kolor Fawn Wonder Finish, pudrowy fluid, wstrząsnąć dobrze buteleczką przed użyciem; data ważności: sierpień 2008 trudno ocenić zużycie, ale nie używałam go zbyt dużo, bo kolor okazał się za ciemny - zostało sporo, szacuję,że około 80-85% 9. Podkład z Avonu rozświetlająco-antystresowy, Kolor Warmest Beige - NIEAKTUALNE; wymiana z _Koniczynka_ Pojemność: 30 ml Użyty 3-krotnie; zakupiony 2 miesiące temu (klientka mi go zwróciła, bo kolor jej nie spasował, miałam go odesłac, ale może ktoś będzie chętny) Data produkcji: 10.07.2006 - fotka w poście 6 10. Odżwyka do włosów Crema al Latte z Kallosa (a własciwie to z włoskiej firmy, bo Kallos jest tylko dystrybutorem na rynek polski) link do niej na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14054 Posiadam ją w pojemności 1000 ml i chyba w życiu jej nie zużyję, jeśli się z kimś nie podzielę częścią, bo jest bardzooo wydajna, a jeszcze dodatkowo nie używam jej codziennie, bo mam oprócz niej pełno innych maseczek ![]() Mogę zrobić dwie odlewki (po 200 ml) z niej do pudełeczka po kremie do twarzy z avonu (pudełeczko czyste,wymyte) o pojemności 200 ml. Data ważności tej maski do włosów to czerwiec 2008. jedno 200 ml. odlane vardzie ![]() 11. Lśniąca szminka Shine Supreme z Avonu, Kolor" Chocolate sheen pojemność: 5 ml; użyta tylko raz!pięknie pachnie ![]() data produkcji: 09.03.2006, szmineczka razem z opakowaniem ![]() Załączam fotki produktów. Jeśli kogoś będzie interesował jakiś produkt, a chce sprawdzić w drogerii jego kolor to mogę zrobić rezerwację produktu ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-04-03 o 19:41 Powód: dodanie produktów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Rożności od Kalex :)
Coś u mnie za:
2. Szminka z Yves Rocher, Seria Couleurs nature, Kolor Nature de Peau. 5. Kredka do oczu z firmy Paloma, Numer 113, srebrna
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Interesuja mnie cienie Joko (jakie to kolory? biały i beż?) i podkład z Avonu.
Znajdziesz cos u mnie? Domyślam sie że jestes konsultantka Avonu, czy masz może coś na pozbyciu z Planet Spa, jakiś jasny różowy błyszczyk, jakiś krem do ciała perfumowany, odżywkę do paznokci lub cokolwiek innego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() konsultantką z avonu jestem, owszem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Super, to ja byłabym bardzo chętna na ten balsam i na podkład, z cienia rezygnuję bo potrzebuje taki rozświetlacz, bardziej biały niż beżowy.
Znajdziesz cos za balsam i podkład? A może masz jakiś żel pod pryszniC/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Koniczynka - czy w Twoim wątku są do wymiany tylko ciuszki, czy te kosmetyki jednego z postów na pierwszej stronie są również Twoje?
![]() bo ja byłabym chętna na: *Blyszczyk Yves Rocher Luminelle - użyty kilka razy, jaśniutki, opalizujący, na ustach daje jaśniutko fioletowy kolor *Cień do powiek Squease w kremie odcień Puff - jaśniutko różowy, opalizujący, kilka razy użyty, 8ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
a u mnie znajdziesz coś za:
1. Lakier do paznokci z Yves Rocher, Seria Couleurs Nature, Kolor Rose Perle (Perłowy Róż).
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u Ciebie podoba mi się: ST. IVES – gładkie nogi – balsam nawilżający-zmniejsza potrzebę depilacji, 200 ml, nowy lub AA OCEANIC – Kakaowe masło do ciała – nawilża i ujędrnia – z masłem kakaowym, masłem SHEA oraz witaminą A – pozostało ciut więcej niż połowa z 300 ml z tym,że bardziej interesowałby mnie ten balsam z st.ives ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
znalazlabys cos u mnie za:
"4. Cienie do powiek z Joko, Seria Winter Glamour, Numer 830" ? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, mógłby być ten balsam z AA, tym bardziej,że coraz bardziej bardziej mnie on kusi ![]() ![]() ![]() mam jeszcze pytanie: jaki jest ten puder rozświetlający z APC numer 1? tak mniej więcej jaki ma kolor? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 11. Lśniąca szminka Shine Supreme z Avonu, Kolor" Chocolate sheen
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: zrobiłam fotkę ![]() szminka jest koloru czekalodawego, jak sama nazwa mówi, ładny, głęboki kolor Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-04-03 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
chętnie bym przygarnęła
1. Lakier do paznokci z Yves Rocherarnęła 6. Cienie do powiek matowe z firmy Inglot, Numer 37 - dobrze mi się wydaje że ten kolor wpada w niebieski? 11. Lśniąca szminka Shine Supreme z Avonu, Kolor" Chocolate sheen znajdziesz u mnie coś za nie (z obu wątków)??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
odlewka :Odżwyka do włosów Crema al Latte z Kallosa
i ewentualnie pomadka avonu a czy daje kolor? czy poprostu matowi usta? zapraszam do mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.