![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
male piersi i sex
mam maluutkie piersi alee naprawde strasznie male...jak ja sie rozbiore przed facetem to chyba sie spale ze wstydu i mam wrazenie ze go rozczaruje...katastrofa.. .co mi poradzicie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: male piersi i sex
co to za facet jeśli masz podejrzenie, że rozczaruje go rozmiar Twoich piersi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
częstym problemem dziewczyn z małymi piersiami jest garbienie się
![]() ![]() Nie wstydz się swojego ciała, zacznij się prostować ![]() ![]() Polecam wątek : klub posiadaczek małych biustów ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak jak Papryczkaa polecam watek "klub posiadaczek malych biustow' jest wiele dziewczyn ktore sie martwia tym ze maja niewielkie piersi ale przeciez kazde piersi sa ladne
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
[1=ae3f7920981872ca8b387c0 d23560f7036978c8d;4600458]mam maluutkie piersi alee naprawde strasznie male...jak ja sie rozbiore przed facetem to chyba sie spale ze wstydu i mam wrazenie ze go rozczaruje...katastrofa.. .co mi poradzicie ?
![]() Chyba nie masz wyboru i musisz je zaakceptowac taki jakie są - nie wszyscy faceci lubią duże biusty. Ale: - Może spróbuj troche przytyć - ja zawsze jak przytyje to w cycyki mi idzie ![]() - niektóre tabletki antykoncepcyjne dają efekt nieznacznego powiekszenia piersi - coś jak przed miesiączka - może jakieś ćwiczeniana na klatkę, dobrze wplywa tez basen Od razu mowie że efektów jak u Dody nie bedzie. W ostateczności operacja ... ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
(zaznaczam od razu, że sama mam mały biust i też się kiedyś teoretycznie zastaawiałam, jak mężczyzna mojego życia zareaguje, kiedy się rozbiorę;P)
nosisz stanik powiększający biust o 3 rozmiary? wypychasz sobie stanik watą? jeśli nie, to przecież mężczyzna oczy posiada i patrząc na Twój biust pod bluzką nie widzi miseczki D, jeśli masz A... nie ma oczekiwań, nie ma rozczarowania.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
dziekuje Wam
![]() hyymm nie moge znalezc tego klubu posiadaczek malych biustow .( Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-20 o 21:25 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Też mialam takie obawy jakiś miesiąc temu nie dalam żeby TŻ mnie tam dotykał i patrzył....ale wreście się przemogłam...a on gdy je zobaczył stwierdził: ooooo to chyba moja nowa miłość zakochalem się w twoich piersiach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja mam małe piersi, cudownego partnera i rewelacyjny seks
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ooo.. a ja Cie rozumiem, bo sama mam z tym ogromny problem.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam A i co z tego?
Mój TŻ oszalał na ich punkcie i stwierdził, że rozmiar nie jest ważny, tylko...kształ i rozmiar sutków <lol> Rozwalił mnie tym, tak na marginesie ![]()
![]() |
#13 |
BAN stały
|
Mężczyzna widzi twój biust, więc nie możesz go rozczarować. Poza tym inteligenci wolą mniejsze biusty niż duże, więc nie masz powodu do obaw. Polecam ci także założony przeze mnie temat o nazwie Małe piersi na ręce inteligenta, duże - robotnika.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
wiesz nie prawda jest ze inteligenci wola male biusty ! przynajmniej z moich obserwacji, mam maly biust i jakos mialam i chlopaka "inteligenta" i "robotnika" i co ? jakos zaakceptowali mnie... wiec nie masz racji. Dziewczyny male jest piekne pamietajcie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
... choć nie Westwood
|
Miałam kiedyś takie same obawy, tak wielkie, że mało co swojego pierwszego razu nie przeżyłam w staniku
![]() ![]() Teraz jestem z kimś innym i mimo, ze biust jeszcze bardziej mi sie zmniejszyl, bo schudlam kilka kg (teraz to w ogole jestem plaska jak deska ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Na piersiach swiat sie nie konczy - sa jeszcze nogi, pupa, kark itp. a facet kacha za calosc, prawda?
![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Jeżeli facet widzi co "bierze" to wie czego się spodziewać...
Jeżeli coś mu nie pasuje to sobie po prostu odpuszcza. No chyba że trakuje kobietę na "jeden raz", ale to możesz wyczuć. Moim zdaniemnp. sutki jak "wentyle od Jelcza" mogą wynagrodzić bardzo małe piersi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Się nie przejmuj, wg pewnej teorii i tak czeka Cię świetlana przyszłość
![]() Więc pierś do przodu i jakiś inteligent na pewno rzuci się na Ciebie ![]() Sama mam mały biust i na początku też odczuwałam dyskomfort kiedy byłam blisko z moim tz-tem.Jednak wszystkie obawy były bezpodstawne.Zachwycił się nimi ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
tez mam malutki biust ale mojemu tżtowi to nie przeszkadza , zawsze mowi "wieelkieee masz czego Ty chcesz" hheheh taaa jasne ;] e tam duzy biust jest uciążliwy moim zdaniem
![]()
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
małe piersi to rozmiar ADR
![]() ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
[1=ae3f7920981872ca8b387c0 d23560f7036978c8d;4600458]mam maluutkie piersi alee naprawde strasznie male...jak ja sie rozbiore przed facetem to chyba sie spale ze wstydu i mam wrazenie ze go rozczaruje...katastrofa.. .co mi poradzicie ?
![]() Tez sie tego bardzo obawiałam ale naszczescie moj TZ bardzo je polubił, chociaz ja ciagle wmawiam sobi, że to nie możliwe ![]() przynajmiej ja tak miałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakie to są sutki jak wentyle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Hmm...ja tez nie zalapalam....zwracam sie z prosba o wyjasnienie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Wpadam na Wasz temacik bo tez tutaj naleze.
Podoba mi sie porownanie do wentyli ![]() Moje cycuszki zawsze byly malutkie a teraz jak schudlam to juz prawie nic nie ma. Kiedys z kumpelka myslalysmy, ze nigdy sie kochac przy swietle i bez stanika nie bedziemy. Teraz obie to uwielbiamy i to ja wlaczam swiatlo a nie moj ukochany. Chyba po prostu musimy zaakceptowac co mamy. Dodam, ze moja kumpelka tez juz swoje polubila (ma szczesciara troszke wieksze niz ja) Pozdrawiaki i pomyslcie co bedzie za kilka lat - my bedziemy mialy ladny a te z duzym obwisly wiec cieszmy sie tym co mamy. Wiecie co, nie pociesza mnie to wszystko -i tak chcialabym miec wiekszy. Tylko nie rozumiem dlaczego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() Takim podejściem tylko się nie potrzebnie nakręcasz. Jeśli chłopak cię widzi-a widzi na pewno, to wie i spodziewa się, że nie masz dużego biustu. Zatem uważam, że twój biust i jego mały rozmiar nie będzie dla chłopaka zaskoczeniem. ![]() ----- Dziewczyny gdzie jest ten wątek "klub posiadaczek malych biustow"? Poproszę o link, bo będę chciała przesunąć ten wątek, aby dyskusja nie toczyła się na 2 forach. Dziękuję. ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=ma%B3e+piersi
Proszę bardzo, na Społecznościach ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przesuwam. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.