|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Prostownicę oddam w dobre ręce.
Nie wiedziałam, gdzie mam założyć ten wątek. Na kosmetycznym targowisku, czy na ciuszkowym. Padło na to. Dlaczego, nie wiem do tej pory.
![]() Wymienię prostownicę. D ostałam ostatnio druga w prezencie - z okazji imienin - i siłą rzeczy 'stara' zeszła na dalszy plan. Prostownica używana. W stanie dobrym. Posiada dodatkowo dwie nakładki. Do karbowania i pofalowania włosów. Właściwie nie wiem co o niej napisać, bo przecież każdy dobrze wie czym jest i jak się nią posługiwać. ![]() A na co bym wymieniła? Na kosmetyki, może jakiegos ciuszka czy tez kolczyki - najchętniej własnej roboty. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prostownicę oddam w dobre ręce.
hej czy prostownica jest aktualna??
Przydałaby mi sie taka ![]() Zagladnij na moje wątki, moze akurat cos Ci wpadnie w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Czego szukam?
* spódniczek * bluz – najlepiej kangurek * dodatków – opasek, korali, kolczyków. * bluzeczek * wiosenne kurtki * preparatów do pielęgnacji włosów i ciała, kolorówki. Rozmiary 36/38 [/quote] mam dwie fajne bluzeczki z h&m, czarne chyba z zorzety albo z jakiegos czarnego przeswitujacego materialu. wieczorowe, obie na ramiaczkach. nigdy ich nie nosilam tylko przymierzylam. dla mnie za bardzo "wymodzone" z przodu mam tez krociutka bluze granatowa sprana typu vintage. konczy sie tuz pod linia biustu. tez h&m seria divided. z kapturem. i bluza i bluzki sa rozmiar US8, 38. gdyby cie zainteresowaly to jak maz wroci z miasta to moze mi zrobic zdjecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE!! Prostownica Leci do Atallayah.
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.