![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
-KOSMETYKI+BIZUTERIA-zapraszam!!!
nieaktualne
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-28 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: -KOSMETYKI+BIZUTERIA-zapraszam!!!
błyszczyk z drobinkami brokatowymi Eveline -śliczny efekt na ustach -uzyty ok 4 razy (fotka 2,3)
AVON Botanisource+ Kojący krem z ekstraktem z miodli indyjskiej -za coś fajnego.. ![]() lakiery do paznokci: 1.Maybelline Express Finish 2.Rimmel Lycra Wear 5.Rimmel lasting Finish Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-20 o 00:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
DOKłADKA !!!!!!!!!
1/6 z 50ml maseczki Zepter Clay Mask msque al argile -krem do pielęgnacji skórek Avon - NOWY!!! [COLOR="Silver"] Pierre Rene Trio Eye Shadow -kolorek Classic Beige No 02 śliczne rozświetlacze do powiek -oddam tylko za coś wyjątkowego zuzycie minimalne Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-18 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
podkald matujacy Maybelline Dream matte mousse kolor Sand-zurzycie ok 1/4 -rezerwacja
pędzelek do różu i pudru brązującego -rezerwacja Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-21 o 17:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
PROBKI:
-Avene Ystheal+creme 5ml kartonik -Reti C yeux Vichy x2 -kazdy po 1,5ml -Lift Activ Yeux- Vichy (tubka 3ml) -Physiogel -krem fizjologiczny 1,5ml wymienione z aninasłonina: -Seba Med emulsa do mycia twarzy i ciała 10ml -Vichy Lift Activ Yeux x 3 -każdy po 1,5 ml -2 opakowania Thermal Fix Mat Vicy1,5 ml -2 opakowania Vichy Dercos -kojacy szampon dermatologiczny 10ml -Swisso Logical Hand crem creme pour les mins 5ml kartonik -Vichy Thermal Fix 2 1,5ml Lecą do katka79 -Naphera Balsam do włosow z nafta kosmetyczna-5ml -La Roche Posay Kerium Przeciwłupierzowy szampon-krem z LHA 10ml -Physiogel -krem fizjologiczny 1,5ml Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-08 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
siedem bransoletek(nie są srebrne) –średnica 7cm
2 branzoletki i 2 pary koralików na szyje Dokładka! -koraliki na szyje Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-27 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
gumeczki do włosów
spinki do włosów okulary przeciwsłoneczne śliczny pierscionek z avonu -bezowy ze srebrną obwódką- regulowany rozmiar Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-14 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
srebrny pierścionek z gwiazdkami
srebrny pierscionek-słonik - srednica 1,7mm dwie obrączki niebiesko srebrna z Brigitte Bijou -średnica ok 1,8mm srebrna srednica ok 1,8mm bransoletka na rękę niebieska –Brigitte Bijou, bransoletka z niebieskimi kamieniami Yves Rocher Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2006-12-29 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
komplet:kolczyki+zawieszk a na łańcuszek
Kolczyki z Brgitte Bijou: -kolczyki z różowymi koralikami -kolczyki z czarnymi koralikami -bordowe kolczyki gwiazdki Zawieszki na łańcuszek: -srebrna zaweszka z liliowym oczkiem -srebrne serduszko na łańcuszek -srebrna zawieszka delfinek kolczyki koła o średnicy 4,5 cm- oddam za coś wyjątkowego ![]() Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-01-18 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Interesują mnie "4.bezbarwna odzywka do brwi i rzęs -ubytek około 1/4 Miss Sporty", kolczyki (post 9, górny rząd, zdjęcie drugie, kolczyki w srodku) i "34. srebrny pierścionek z gwiazdkami". Za te trzy rzeczy mogę Ci oddac sześc moich. Sprawdz czy coś Ci się spodoba.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1166287928 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1166288767 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1166289051 I lipfinity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Alorah, Annique -odpisałam w waszych watkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hej!Interesuje mnie kilka rzeczy z kosmetyków i głownie z biżuterii.Znajdziesz coś?Prosze o odpisanie u mnie
![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkład Pure Makeup Maybelline- kolor nr 25- taki beżyk, zostało ok. 10 ml z 30 - dwustronna kredka Ruby Rose- z jednej strony czarny eyeliner z drugiej opalizujący białoperłowy cień- prwie cała, świetna do rozświetlania oczu - turkusowy eyeliner- nowy -jaka firma? - dwie saszetki samoopalacza do twarzy i ciała Venita do ciemnej karnacji- poj. nie pisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jaka firma eyelinera- mam go z wymianki, jest cały ale albo nie miał napisow albo są starte
![]() ![]() U Ciebie podobaja mi się: 9, 19, 37, 39 i jedne z 41 ![]()
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy nie masz jeszcze czegos poza watkiem ???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Wrzuciłam zdjecie tego eyelinera.Poza wątkiem juz nic bardzo nie mam
![]() Zapomniałam napisać ze interesuja mnie te rzeczy ale nie wszystko za eyeliner
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
dokładka maseczki zepter!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Niestety na razie to szystko co mam na wymianke
![]() Kiedys, jak bede miała więcej wolnego czasu, zrobie gruntowe porządki w szafie ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Niestety na razie to wszystko co mam na wymianke
![]() Kiedys, jak bede miała więcej wolnego czasu, zrobie gruntowe porządki w szafie ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dokładka podkladu rimmel!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
to mi się spodobało:
10.paletka do makijarzu Yves Rocher (róż do policzków, cień do powiek, błyszczyk do ust, pomadka) - cień to ten jeden z ciemniejszych, tak? 12.perłowy cień sypki w odcieniach fioletu Rival de Loop-ubytek malutki 13.utwardzacz do paznoci i na lakier -utrzymujacy sie ok 10dni Rimmel Super Wear-zurzycie minimalne-oddam za cos super bo jest swietny, ale mam juz drugi taki sam 32,33. pierścionek z czerwonymi kamykami kupiony w Brigitte Bijou –możliwość regulacji - to nie srebro? -kolczyki pajączki zielone - jak są duże w milimetrach? A tobie z kolorówki co jeszcze się podoba? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Bardzo zalezy mi na kolczykach z punktu 41, czarnych, pierwszych od prawej. Podoba mi sie takze bransoletka z czarnych koralikow...Potrzebuje takiej bizuterii na studniowke, na 20 stycznia- z czarnymi koralikami lub krysztalkami... Odpisz prosze, watek w podpisie.
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Rozumiem, ze to za malo... Moglabym zaproponowac Ci cos z bizu, tzn. pierscionki srebrne. Jesli bylabys zainteresowana, to wyslalabym Ci zdjecia. Kurcze, fajne masz te czarne kolczyki, takich wlasie szukam...
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dokładeczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.