|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
perfumove love
|
D&G, Clinique, Max Factor, Maybelline i inne. SZYBKA WYMIANA!
Nieaktualne
Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2007-11-01 o 12:51 Powód: dodane produkty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: D&G, Clinique, Max Factor, Maybelline i inne. SZYBKA WYMIANA!
bardzo mnie u Ciebie interesują:
1. D&G Light Blue, 25ml (psiknięte 2 razy, ubytek praktycznie nie widoczny) 3. Gabriela Sabatini Temperamento (tester, bez korka) 40ml z 50ml znajdziesz coś ???
![]() |
#3 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Do Temperamento nie jestem aż tak przywiązana, więc mogłabym je wymienić na coś, co mi wpadnie w oko. U Ciebie zainteresował mnie podkład Artdeco - jaki to odcień? (chociaż pewnie musiałabym coś dorzucić do Temperamento ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tym podkładziku nie ma nazwy kolorku. On jest jasny, naturalny, bardzo łądny beżyk, świetnie się rozprowadza i nie jest ciężki na buźce ![]() Szczerze mówiąc to mam ogromną ochotę u Ciebie na te 2 zapaszki, może jakoś się dogadamy ![]() Poza wątkiem mam np. -MATRIX - color smart - profesjonalny szampon do włosów- 250 ml, nowy, 2 tygodnie temu kupiony w salonie Matrixa, użyty 2 razy - zdjęcie załączam - APC - puder rozświetlający - nie używany, ważny do 12.2007 r. - śliczny, tylko nie mam go gdzie używać ![]() - z perfum to mam Cindy Crawford, 20 ml zostało - zdjęcie załączam - JOHNSON - Holiday Skin - krem na dzień, nadaje ładną naturalną opaleniznę, 50 ml, została połowa - ESTEE LAUDER - podwójne cienie satynowe, kolory 02 Tearose oraz 08 Dusk, lekkie wgłębienia, ale zostało jeszcze bardzooooo dużo ![]() - BIELENDA - BOTOSKIN - krem pod oczy - nowy, 1 raz użyty - DIOR - mini paletka 5 kolorków nr 705 Beige massai - leciutkie wgłębienie - CLINIQUE - pojedyńczy cień, kolor Blue Label - piękny gołębi, tylko sprawdzony kolor - niestety nie dla mnie ![]() - CLINIQUE - cień w sztyfcie - śliczny brąz nr 02 Cocoa Pearl, sztyft trochę wylatuje, ale jest cały, nie popękany, bardzo trwały i śliczny - PATRICIA MILTON - potrójne cienie Le Gemme, nr 12, nowe, tylko sprawdzone - nie wiem czy chcę je oddać, były bardzo drogie ![]() ![]() zaraz wklejam zdjęcia ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
perfumove love
|
Mariolu, kochana
![]() Gdybyś miała odżywkę zamiast szamponu Matrixa - nawet bym się nie zastanawiała (co do szamponu to jestem wierna jednemu, bo i tak liczę głównie na działanie odżywek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Z kosmetyków podoba mi się:
1. D&G Light Blue, 25ml (psiknięte 2 razy, ubytek praktycznie nie widoczny) 2. Clinique Happy 28,5ml z 30ml ![]() 3. Gabriela Sabatini Temperamento (tester, bez korka) 40ml z 50ml 20. Intensywnie niebieski cień do powiek. Raz maźnięty 22. Dwustronna kredka do oczu, gruba (złoto-srebrna). No i oczywiście bigle i drucik. Z tymże ja jeszcze nigdy nie robiłam kolczyków,więc chciałabym tylko spróbować,więc chodzi mi dosłownie o 2 bigle i troche drucika ![]() ![]() A co do neonatury,to była wielka pomyłka i tez żałuję,że jej nie mam już,ale ja dostałam ją w prezencie i myślalam,ze kosztuje tak jak inne wody z YR czyli ok 40 zl i wymienilam za drobiazgi ![]() ![]() A z ciuchów nic byś u mnie nie wybrała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za jakies:
. D&G Light Blue, 25ml (psiknięte 2 razy, ubytek praktycznie nie widoczny) 2. Clinique Happy 28,5ml z 30ml 3. Gabriela Sabatini Temperamento (tester, bez korka) 40ml z 50ml 5. Aztique Body Shop - oddam na wypróbowanie (kilka psiknięć) 6. Imitacja Obsession Night Kleina (dostałam w prezencie, oddam nie wymagającym zapachowcom) 80ml z 90ml i Puder w kamieniu Sasi, nr 4 odcień morelowy, użyty raz ?
![]() |
#9 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Może masz coś z mojej listy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
To w takim razie czekam na wyniki negocjacji z mariolą w sprawie temperamento.
A jeśli się nie zwolni to może mniejsza wymiana? kredka,bigle itd. i jestem mocno zainteresowana tym niebieskim cieniem,tylko jaka to firma? opakowanie sugeruje Inglot,zgadza się? Na zdjęciu wyglada jak chabrowy- rzeczywisćie taki jest czy kolor jest przekłamany? Bo szukam teraz niebieskości,ale chcę,żeby było jak najmniej turkusu w nim,takiego właściwie trochę ultramarynowego lub jakby Ci to określić... takiego jak ten kolor,którym teraz piszę lub jak http://pl.wikipedia.org/wiki/Lazuryt lazuryt ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
perfumove love
|
Cytat:
Mnie jednak zależy na większych wymianach, Gonialolu ![]() Ten cień to nie Inglot (chociaż faktycznie, pudełeczko podobne), tylko Venita Color. Jest faktycznie intensywnie niebieski, jak ten: http://pl.wikipedia.org/wiki/Barwa_niebieska ale nie tak rażący. Ciemniejszy chabrowy. Na pewno jednak BARDZO niebieski ![]() A co mogłabyś oddać za te rzeczy - cień, kredka, koraliki i bigle? Z rzeczy, które mi się podobały? Tusz wchodzi w grę? Albo puder? (z błyszczyka jednak zrezygnuję, już do mnie leci jeden w odcieniu czerwonym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Hej. Znajdziesz cos u mnie za tusz Maybelline Volum' Express Turbo Boost i http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3955995 te cienie z Manhatana?
![]() Odp u mnie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
perfumove love
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Puder wymienię tylko za inny puder
![]() A co do tuszu,to chciałabym go wymienić ale za te rzeczy(cien,kredka) i Wosk w piance super połysk Shock Waves, użyty raz oraz balsam do włosów susilk fale i loki. Ale to Tobie sie nie oplaca,chyba,moze coś dobierzesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.