|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
przygarne kosmetyk w zamian za !!! płytkę ''skazany na śmierć'' wstąp,wymień się...
tych odcinków jeszcze nie oglądałaś!!!!
ich nie było w telewizji ![]() 1. Manhunt 2. Otis 3. Scan 4. First Down 5. Map 1213 6. Subdivision 7. Buried 8. Dead Fall 9. Unearthed 10. Rendezvous 11. Bolshoi Booze 12. Disconnect 13. The Killing Box 14. John Doe 15. The Message 16. Chicago 17. Bad Blood 18. Wash 19. Sweet Caroline płytke z filmami wymienie na drobny kosmetyk zapraszam wycofana Edytowane przez Frużka Czas edycji: 2007-03-20 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: przygarne kosmetyk w zamian za !!! płytkę ''skazany na śmierć'' wstąp,wymień si
płyta jest przegrywana,mieści sie na niej 19 odcinków gbyby była to płyta oryginalna w ilości 19 szt z pewnościa ceniłabym sobie ja bardziej -interesuje mnie tylko wymiana za drobiazg
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
tusze rimmel,maybelline
wymienie świeże tusze marki rimmel i maybelline
Unikalna formuła Look&Load powoduje, że tusz natychmiast przytwierdza się do rzęs pogrubiając je szybciej niż zwykle. Rzęsy będą gęste, 5 razy grubsze, o elektryzującym wyglądzie. Tusz nie klei się, nie kruszy, nie rozmazuje. Odpowiedni dla użytkowników soczewek kontaktowych oraz dla oczu wrażliwych. Przebadany oftalmologicznie. Rimmel, Black Extreme Volume Flash Maskara zrobiona na wzór i podobieństwo Double Extension L'oreala. XXL to dwufazowa maskara z mikrowłóknami powiększająca rzęsy do rozmiaru XXL. W skład maskary wchodzi biała baza oraz kolorowy tusz uzupełniający makijaż oka. XXL ma za zadanie pogrubić, wydłużyć i precyzyjnie rozdzielić rzęsy. Biała bazą zawierająca naturale i elastyczne mikrowłókna sprawia, że rzęsy staną się dłuższe nawet o 40 procent. Tusz dopełnia działanie bazy nadając rzęsom intensywny kolor i zwiększając ich objętość 6x. Formuła maskary sprawia, że tusz nie rozmazuje się i nie pozostawia grudek. XXL została przetestowana pod kontrolą dermatologów i okulistów; jest odpowiednia dla osób o wrażliwych oczach i dla osób noszących szkła kontaktowe. Łatwo można ją usunąć kosmetykami do demakijażu. Dostępna w jednym kolorze - intensywnej czerni. Maybelline, XXL Mascara (tusz z bazą 2w1 wydłużający i pogrubiający) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tusze rimmel,maybelline
Ja też jestem chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie moze cos znajdziesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=179888
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
odpisze u Was w watkach
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przygarne kosmetyk w zamian za !!! płytkę ''skazany na śmierć'' wstąp,wymień si
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180639
Wyjaśnienie na ciuszkowym-tam także powieliłaś wątki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.