|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki kolorowe-mały mix Rudzi ;)
Witam
![]() Dzis zakupilam dwa pudry Sensique ,niestety mimo swietnych opinii, nie wspólgrają z moją nieznośną cerą ![]() Przy okazji zrobilam porządki w kolorówce, co zaowocowało wyrzuceniem do kosza, kilkunastu fajnych cieni-coż z tego,straciły waznosc :/. Ale coś tam się ostalo i oto moje propozycje.: Dwa pudry SENSIQUE : -Puder prasowany ,matujący nr 02- nie użyty wcale -Puder prasowany rozświetlający 101- użyty raz Podkład płynny matujący Avon kolor Cream-nowy nieużywany kupiony w marcu Jedwab w płynie Biosilk 14 ml. -dostalam na gwiazdkę od siostry,ale mam jeszcze jeden :p. Nieuzywany Cienie Ingrid, Eye Contact 16 użyte ok 5 razy ,waznosc do grudnia 2007 Cienie Dorovena nr 13 użyte ok 5 razy, ważność do wrzesnia 2007. ZAPRASZAM DO WYMIANY. ![]() Rudzia
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki kolorowe-mały mix Rudzi ;)
na jedwab byłabym chętna, ale to za mało na wysyłkę
Może masz coś jeszcze ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-13 o 18:14 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki kolorowe-mały mix Rudzi ;)
No wlasnie nie Mariola. Wszystko dzis wyladowalo w koszu.
Balsamy do ciala i szampny tez bo po terminie bylo. Dopeiro teraz wpadlam na pomysl ze moge wystawiac na targowisku ![]() Ech.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.