![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam Mont Blanc Femme,Delicies,Le Baiser du Dragon,mam na wymianę ALIEN,Halloween..
NIEAKTUALNE!!
Witam. Szukam najbardziej tego co w opisie, ale tu lista "Wanted" (uszczuplona trochę) z poprzedniego wątku: Chętnie(ale mniej): Armani City Glam Organza Indecence -Sensation Jil sander -Pure Poison Dior Emporio Armani Moshino I love love B.Chętnie (oddam wiele) - !!!!Femme de Mont Blanc(to te fioletowe)!!! Eclat D'arpege D'ELICIES DE CARTIER Magie Noire -Scent Intense, Costume National (czarne) Le Baiser du Dragon -VERSACE DREAMER (Tak to męski) -Fragile!!! Chętnie rozważę też inne zapachowe propozycje! Najchętniej niebanalne, niszowe zapachy! Poza zapachami: (Zależy mi najmniej. Raczej za "pozostałe") -khol (czerwony, czarny) -paletki dobrych firm(Lancome, Dior) -baza o fioletowej poświacie -biały puder Wymienię: Nieaktualne-ALIEN TM. Zostało tyle ile na zdjęciu, pierwotna pojemność 30ml. Tylko i wyłącznie na coś z listy Wanted, będę BARDZO wybredna. Jeśli coś mnie bardzo zainteresuje, mogę jeszcze oddać olejek do kąpieli o zapachu Aliena, zostało 65-70%( było 100ml, koszt takiego o pojemności 125ml- koło 145 złotych. Ja mam ten z zestawu) -J.Del.Pozo- Halloween = ok 20-22/50ml W zestawie z płynem do kąpieli (zostało ok 1/3) i ślicznym balsamem do ciała ( którego zostało ok. 50%), mam pudełko od zestawu ( z wymiany, ale nie podpasował mi za bardzo) Nieaktualne CABOTINE Gres. Trudnodostępne w Polsce. Mam z wymiany ale mi nie podpasowały, jednak tylko za coś czego jak to się mówi "pragnę". Zostało 3/4 z 15 ml.Zdjęcie już na dole. Poza zapachami: -Visit for women, Azzaro, perfumowany balsam do ciała o zapachu Visit. Z 50ml zostało ok.45% ale trudno do końca stwierdzić, bo na górze tubki się jeszcze odłożyło. Próbki -Puma Jamaica- raz użyta próbka -Próbka zapachu Visit Azzaro -Lacoste-Inspiration w papierowej "kopercie"? Nie rozerwanej, użyte raz. Podkłady -Podkład "Revlon-Color Stay SPF6" odcień 180 Sand Beige. Świetne do używania w podróży- w postaci dziesięciu saszetek. Niestety, muszę wymienić mam bardzo jasną karnację, i ten "normalny" odcień jest dla mnie dużo za ciemny. -Podkład Oriflame "Visions" Fresh look Foundation 35ml, nie wiem ile zostało chyba ok 75%, dla mnie za ciemny kolor mam baaardzo jasną karnację, Kolor naturalny "Natural Beige" -Podkład Sephora SPF 15 z witaminą E. Bardzo ładnie rozprowadza się po skórze. Trzeba wstrząsnąć przed kazdym użyciem bo odkłada się taki oleisty płynek, jak się tego nie zrobi ( to już było jak kupowałam, na to pomagać w rozprowadzaniu no i nawilżanie skóry). Oddcień podkładu to najjaśniejszy z dostępnych nr 001. Zużycie koło 8-10%, bo nawet ten jest dla mnie za ciemny ![]() Inne z innych: -Muss do ciała o cudnym cynamonowym zapachu, z serii "Dermika- Variete, figura do ciała" modelujący ciało zostało ok. 45% ale to dużo bo z 250 ml - Odżywka cynamonowa do włosów, z profesjonalnej serii fryzjerskiej "Selective professional" wygładzająca włosy- do modelowania. Została mniej więcej 1/4,ze 150 ml ale jest baaardzo wydajna - Smakowe balsamy do ust SMACKERS, na tym forum dość znane i lubiane 3 sztuki: -s'Whirl Gloss Berry-Strawberry Twist ubytek bardzo nieznaczny (może 3%)Nie mam oryginalnej nakrętki- jest od innego smackersa -s'Whirl Gloss Cherry'Nilla Twist ubytek jak wyżej -Lip Smacker Sugared Spicy Cookie bez ubytku- maźnięty kilka razy. -NEW Vichy Oligo 25 Levres, Pielęgnujący błyszczyk uwalniający blask ust. Mocno nawilżający, i ogólnie poprawiający stan ust. Kolor: Musujący Róż. "Intensywnie nawilża i Odżywia kolor ust" Użyty chyba 2 razy. Na zdjęciu jest większa pojemność. Ja mam ten 6,5 ml. Planuję dokładki. Zapraszam. Edytowane przez alorah Czas edycji: 2007-04-15 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam Mont Blanc Femme,Delicies,Le Baiser du Dragon,mam na wymianę ALIEN,Hallo
W górę. Może jednak ktoś coś ma, i jest chętny na wymianę
![]() EDIT, Dalszy ciąg zdjęć: Edytowane przez alorah Czas edycji: 2007-02-13 o 14:07 Powód: Dodanie zdjęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam Mont Blanc Femme,Delicies,Le Baiser du Dragon,mam na wymianę ALIEN,Hallo
Up.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Nikt nic nie chce O_o?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam połowe z 30ml flakoniku Organzy Classic i Armani Emporio she złote edp z 75ml pozostalo 3/4
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
odpisałam w swoim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A co ci się podoba? Mam jeszcze 3/4 Cabotine "Gres" z 15 ml- bardzo wydajny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
moze bylabys chetna na Atraction Lancoma za Halloween ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Hmm... zastanowię się i dam znać za minut kilka
![]() EDIT: Nie chciałabym rozdzielać zestawu. Edytowane przez alorah Czas edycji: 2007-01-17 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Zastanowiłam się trochę( trochę szybko, ale co mi tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
No, to świetnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Oj nie, to zupełnie nie mój zapach także podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Czy za błyszczyk Vichy u mnie być coś znalazła?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=165390 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podnoszę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Mam 40 ml Sensation edp , interesuje mnie Alien , zdjęcie jest niewyrażne , poza tym nie ma podanej pierwotnej pojemności. Ile go właściwie jest ?
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do Sensation... szlag, bezmyślnie umieściłam go na liście poszukiwanych, nie pamiętając nawet jak NA MNIE pachnie. Musiałabym go przetestować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mnie interesuje Alien alorah..dzięki za PW
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Proponujesz jakąś wymiankę? A co do Aliena, dodaję zdjęcie: Wolałabym nie rozdzielać zestawiku... Interesuje mnie bardziej Organza, a masz jeszcze może jakieś propozycje?
Zdjęcie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1168362595 P.S. Pudełeczko od balsamu jest odrapane od walania się w torebce... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Czy potrzebujesz zdjęcie Organzy? Jest połowe z 30ml
![]() Czyli musiałabym do Organzy cos dorzucić aby otrzymać zestawik od Ciebie?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Mhm, tak.
Co do zdjęcia, nie nie potrzebuję... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.