![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podkłady, pudry, zapachy...
znajdziesz cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181909 zkompaktow moglabym rozwarzyc rozstanie sie z moim MF facefinity najasniejszy kolorek 01, zostala sie jeszcze ok 1/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
- Givenchy, Hot Couture, EDT, 50 ml, kartonik, ubytek nieznaczny. Najchętniej wymienię na inne perfumy (coś lekkiego na lato np. Baby Doll lub Cerruti 1881).
może coś u mnie ? ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
majolko,
może zainteresowałby Cię zapach Kylie Minogue Darling (EDT, flakonik 50 ml, now, w kartoniku, jeszcze zafoliowany). Ewentualnie Casmir Blue (jest to wersja EDT - lżejsza i świeższa od "pierwowzoru", czyli klasycznego Casmir EDP) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
a może coś u mnie ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-09 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Astronomiczna.aniu, nie znam tych zapachów i musiałabym najpierw przetestować. A co Ciebie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zerknij czy u mnie cos znajdziesz? link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u Ciebie interesuje mnie Hot Couture (to na pewno) i może jeszcze Burberry (musiałabym sobie o nim poczytać). Poza kosmetykami z watku mogłabym jeszcze zaproponować Ci najjasniejszy podkład w kompakcie Chanel Vitalumiere (ilość raczej nieduża, ale na porządne przetestowanie kosmetyku wystarczy na pewno). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
majolko
![]() jesli interesują Cię również cienie, to ja miałabym do zaproponowania jeszcze parę razy maźniety Chanel Ombre Essentielle w kolorze Safari albo też pojedynczy cień Diora w kolorze 747 Toffee (z tym, że cień Diora ma pewne zużycie) - obydwa cienie dają na powiece niemalże identyczny efekt, więc jednym z nich moge się rozstać. Jako rozjasniacz - mogłabym zaoferować nowy cień EL Tea Biscuit (nie jest to "pełnowymiarówka", ale ma sporą gramaturę, porządną kasetkę z lusterkiem i aplikatorek, tak jak normalny produkt). Gdyby którys z cieni zainteresował Cie na podstawie opisu - moge wkleić fotkę (niestety tylko wykonaną aparatem wbudowanym w komórkę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz u mnie coś za:
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podkład La Roche-Posay optycznie wygładzający do suchej skóry nr 21, najjaśniejszy, użyty 2-3 razy
poza watkiem mam troche mniej niz polowe jasnego pudru sypkiego Estee Lauder Lucidity kolor 06 transparent - puszek nie uzywany (bardzo fajny puderek, jeden z moich ulubionych - nie iwem czy mialas okzje uzywac ale polecam) Mam tez dwa razy uzyta baze wygladzajaca pod makijaz DAX cashmere oraz mus-podklad wygladzajacy rowniez DAX (kolor naturalny bez) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze perfumy Lancome Atraction ubytek 0,5cm z 50 ml (moze bys sie skusila za Twoje givenchy)??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cześć interesuje mnie: Podkład La Roche-Posay optycznie wygładzający do suchej skóry nr 21, najjaśniejszy, użyty 2-3 razy.
- Puder sypki Guerlain, Les Voilettes, nr 02 - Perlee, - sypki puder, zużycie ok. 10-15%, puderniczka trochę porysowana, kartonik. - Puder sypki Revlon, Skinlights, nr 01 - Natural light, zużycie ok. 10%. czy za wszystkie, bądź którąś z tych rzeczy znajdziesz coś u mnie? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182404 __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.