|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Temat pracy magisterskiej.
Mniejsza z tym nie aktualne
Drogie Wizażanki potrzebuje Waszej pomocy! Mój TŻ studiuje na Politechnice Częstochowskiej, na magisterskich studiach uzupełniających, specjalność - sieci komputerowe. Jest na ostatnim semestrze i ma napisać pracę magisterską i tu się zaczyna problem, ponieważ promotor kazał mu wymyślić ciekawy temat, a mój TŻ to taki typ który jak dostanie temat to napisze, ale z wymyślaniem tematu ma problem. Problem jest na tyle poważny że jest połowa kwietnia a on nie pisze, szuka w internecie tematów, ale te co znalazł wydają mu się za trudne i lepiej żeby tego nie wysyłał. On mnie pociesza że jak siądzie to w miesiąc to zrobi ale ja za bardzo w to nie wierze, lepiej jak by napisał i później z gotową pracą na obronę czekał bo różnie to bywa. Edytowane przez misia22 Czas edycji: 2007-04-19 o 16:21 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Temat pracy magisterskiej.
Cytat:
?
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
W wymyśleniu tematu.
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-04-19 o 16:41 Powód: Próba odtworzenia treści wątku |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
proponuje :" Przyczyny problemów w wymysleniu tematu pracy magisterskiej wystepujacych u doroslych ludzi ktorych nikt nie zmuszal do studiów magisterskich "
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Już widzę ten tłum Wizażanek (bo im więcej ,tym lepiej) rzucających się do wymyślania tematów dla Twojego TŻeta,żeby mógł wybierać w nich niczym w ulęgałkach -skoro do tej pory żaden temat mu nie pasował .
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Rozumiem, że praca magisterska to nie bułka z masłem...ale kiepski informatyk z Twojego TŻta jak nawet tematu nie potrafi wymyślić i wszystkie wydają mu się za trudne...
Kariery w dziedzinie tak wymagającej pomysłowości, umiejetnosci szybkiego i logicznego myslenia to on raczej nie zrobi. Mój TŻ jest informatykiem. I takich problemów nie miewa. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ prowadził w ubiegłym roku jakiś wykład (chyba z IIS) na Politechnice Częstochowskiej
![]() Przede wszystkim to Twój TŻ powinien wiedzieć co w sieciach interesuje go najbardziej i jakie zagadnienia chciałby w pracy poruszyć. P.S. Mi do głowy przyszły systemy wykrywania włamań w sieciach rozległych np w oparciu o świnkę
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Bosh..... Dziekuje bardzo za takiego informatyka prawie magistra, ktory nie wie co go interesuje (bo jesli wytrzymal 5 lat na studiach to chyba cos go interesuje) i o czym moze napisac prace magisterską
|
|
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I "Proszę pomóżcie nam" jak to autorka wątku pisze. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to nie tylko z powodu wątku...Zawsze myślałam, że idąć na studia ma się jakieś zaiteresowania i bardziej lub mniej konkretne plany... |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chciałoby się napisać - na wizazu nie odrabiamy prac domowych, ale nie jestem pewna czy wyszukiwanie dla TŻta tematu pracy magisterskiej z sieci pod to podpada ![]() PS: Wstyd... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś myślałam, że praca mgr to bułka z masłem, teraz jestem w trakcie jej pisania i już kilka razy temat zmieniałam
.Misia22 niech Twój chłopak zastanowi sie co go interesuje, w jakiej dziedzinie czuje sie najlepiej i nie wierze, ze całkowicie brak mu kreatywnego myślenia, przyznaj, że leniuch z niego co? ![]() On sam musi wiedziec czego chce, niech sie tylko zmobilizuje i weźme do roboty, cholera już ma kwiecień .
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
a to nie ma ten TZ promotora ,ktory podsuwa jakies ciekawe tematy?Nie rozmawiaja na zajeciach,albo w grupie miedzy soba????Dziwna to uczelnia ,gdzie sie tego nie omawia i jeszcze nie ma tematu na ostatnim semestrze:/
Tz nie wie o czym pisac,ale juz wie ze jest w stanie napisac w miesiac?Wolne zarty. (kopiuj wklej,kopiuj wklej mhm) Cytat:
Ja nic nie podpowiem ,bo sie nei znam na tym temacie,moze na jakims forum komputerowym zapytaj czy gdzies,gdzie sa specjalisci:/ Anie moze poszerzyc tematu z pracy licencjackiej??? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,albo do Gejtsa maila posłać .
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
no pewnie
![]() tam na pewno beda wiedziec ale ja nie bede ukladac listu do Gejtsa za TZ-ta |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sama miałam na początku problemy z wymyśleniem tematu, choc wizualnie widziałam siebie w pewnej dziedzinie i promotor sam z własnej inicjatywy podsunął mi jakies autoreferaty nawet jeden wziełam sobie do domu, mogłam je przejrzeć, przeanalizować... i szczerze mówiąc dużo mi to pomogło..
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez misia22 Czas edycji: 2007-04-19 o 16:07 |
|
|
|
|
#19 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
jeśli "chciał coś ciekawego" to czemu nie wie CO go ciekawi?
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym dla nas coś może być ciekawe, ale dla Twojego TŻ może okazać się to nudne.. ja niestety nie pomogę bo jestem na studiach humanistycznych
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
!
Edytowane przez misia22 Czas edycji: 2007-04-19 o 16:08 |
|
|
|
|
#24 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja wspołczuje Tobie niezdecydowanego Tżta i wrogiego nastawienia do ludzi, którzy mówią ci poprostu prawde
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
to co to za uczelnia,ze"nikt nie chce prowadzic prac studentów"
nikomu to nie przeszkadza???
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zglosic gdzies wyzej zamiast siedziec cicho i utrzymywac uczelnie. nie miej pretensji ze wiekszosc odebrala twoj post jako zwykle lenistwo bo tak go poprostu napisalas ,nie wspomnilas o ew. problemach na uczelni. |
|
|
|
|
|
#27 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
?
|
|
|
#28 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-04-19 o 16:05 |
||
|
|
|
|
#29 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie jestem zakompleksioną kobitką. Po prostu wyraziłam swoje zdanie, co sądzę o osobie, która nie umie sobie wymyślić tematu pracy magisterskiej z informatyki (chociaż już jest kwiecień), i jego dziewczyna zakłada wątki na wizazu (forum jakby nie patrzeć - kobiece), żeby mu w tym pomóc. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Misia, ja też nie chce się mądrzyć, ale za usuwanie postów grozi ban
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.

?
.

,albo do Gejtsa maila posłać
nikomu to nie przeszkadza???