|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Chętnie zamienię perfumy, żel do mycia twarzy, krem:)
1. Wodę toaletową LA MAM BA- niebieską firmy BI-ES, poj. chyba 100ml, niestety nie mam papierowego pudłka od niej. Praktycznie nie używana, malutki ubytek.
2. Perfumy lane poj. 10ml, zapach taki jak...(chętnym napiszę na maila ![]() 3. Nivea Visage Young Krem nawilżający + lekki podkład, bez papierowego pudełka. użyty maksymalnie 5 razy, na pewno pozostało go jeszcze ok. 80% 4. Ziaja, oliwkowy żel oczyszczający do skóry suchej i normalnej, użyty najwyżej 4 razy, niestety nie nadaje się dla mojej skóry, poj. 200ml CHĘTNIE ZAMIENIĘ NA JAKIEŚ PERFUMY ( TYPU AVON, ORIFLAME)- nie muszą być pełne, lub na inne w celu wypróbowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chętnie zamienię perfumy, żel do mycia twarzy, krem:)
jestem zainteresowana
Perfumy lane poj. 10ml, zapach taki jak...(chętnym napiszę na maila) 3. Nivea Visage Young Krem nawilżający + lekki podkład, bez papierowego pudełka. użyty maksymalnie 5 razy, na pewno pozostało go jeszcze ok. 80% 4. Ziaja, oliwkowy żel oczyszczający do skóry suchej i normalnej, użyty najwyżej 4 razy, niestety nie nadaje się dla mojej skóry, poj. 200ml zapraszam do siebie do watku ciuszkowego i prosze odp w nim ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie zamienię perfumy, żel do mycia twarzy, krem:)
znajdziesz cos za:
1. Wodę toaletową LA MAM BA- niebieską firmy BI-ES, poj. chyba 100ml, niestety nie mam papierowego pudłka od niej. Praktycznie nie używana, malutki ubytek. 2. Perfumy lane poj. 10ml, zapach taki jak...(chętnym napiszę na maila) ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.