|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Chętnie zamienię perfumy, żel do mycia twarzy, krem:)
1. Wodę toaletową LA MAM BA- niebieską firmy BI-ES, poj. chyba 100ml, niestety nie mam papierowego pudłka od niej. Praktycznie nie używana, malutki ubytek.
2. Perfumy lane poj. 10ml, zapach taki jak...(chętnym napiszę na maila )3. Nivea Visage Young Krem nawilżający + lekki podkład, bez papierowego pudełka. użyty maksymalnie 5 razy, na pewno pozostało go jeszcze ok. 80% 4. Ziaja, oliwkowy żel oczyszczający do skóry suchej i normalnej, użyty najwyżej 4 razy, niestety nie nadaje się dla mojej skóry, poj. 200ml CHĘTNIE ZAMIENIĘ NA JAKIEŚ PERFUMY ( TYPU AVON, ORIFLAME)- nie muszą być pełne, lub na inne w celu wypróbowania ![]() |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chętnie zamienię perfumy, żel do mycia twarzy, krem:)
jestem zainteresowana
Perfumy lane poj. 10ml, zapach taki jak...(chętnym napiszę na maila) 3. Nivea Visage Young Krem nawilżający + lekki podkład, bez papierowego pudełka. użyty maksymalnie 5 razy, na pewno pozostało go jeszcze ok. 80% 4. Ziaja, oliwkowy żel oczyszczający do skóry suchej i normalnej, użyty najwyżej 4 razy, niestety nie nadaje się dla mojej skóry, poj. 200ml zapraszam do siebie do watku ciuszkowego i prosze odp w nim ![]() Pozdrawiam
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chętnie zamienię perfumy, żel do mycia twarzy, krem:)
znajdziesz cos za:
1. Wodę toaletową LA MAM BA- niebieską firmy BI-ES, poj. chyba 100ml, niestety nie mam papierowego pudłka od niej. Praktycznie nie używana, malutki ubytek. 2. Perfumy lane poj. 10ml, zapach taki jak...(chętnym napiszę na maila) ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

)