![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zakochałam się... w geju :((
Źle mi... bardzo źle
jestem w tragicznej sytuacji. Właściwie tak beznadziejnej, ze aż śmiesznej :/ Otóż... jestem w 'zwiazku' z kobietą ( ![]() ![]() i tu kolejny problem sie pojawia... zakochalam sie w jej przyajcielu, ktory jest... gejem ![]() nie wiem co mam robic... :/ ostatnio on zaczał cos wspominac, ze moze mu sie odmienic. że to mlodosc i z czasem mu przejdzie i bedzie normalny. ze nie wyklucza ze bedzie mial zone... No ale to by tym samym oznaczało,m ze nie moze byc prawdziwym gejem, prawda? bo z tego tak po prostu sie 'nie wyrasta' ze tak powiem. No i zrobilam sobie nadzieje... A tu znowu sie okazuje, ze jednak on stweirdzil, ze nie moze byc z zadna kobietą... nie wiem co o tym myslec. Jest mi strasznie źle z tym, że okłamuje wspaniala dziewczyne i wlasnie z tym, ze kocham chlopaka, ktory nigdy nie bedzie moj... ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochałam się... w geju :((
Jesli nie kochasz swojej dziewczyny i czujesz ze to nie ma sensu- to po co dluzej to ciagnac?
lepiej od razu zakonczyc... ten facet jest gejem.. a gej gejem pozostanie.. ogladalaam programy jak to geje probowali zakladac normalna rodzine itp i co? Konczylo sie na zdradzie swojej kobiety... i rozwodzie.. Takze Orientacji tak latwo zmienic sie nie da.. tak naprawde.. to wogole sie nie da ![]() zreszta on jest dobrym qmplem twojej dziewczyny... .. moim zdaniem to nie ma sensu
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
własnie, gej pozostanie gejem...
![]() ponoc on mial kiedys dziewczyne, ale nic nie wyszlo. nie bylo zadnego zblizenie (w przeciwienstwie z facetami, ehhh łeee ![]() jejku tak mi źle ![]() ![]() ![]() po co to ciągne? bo jak jej powiem wszystko to strace z nim kontakt zupełnie... bezsens... ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Obstrachujac od wszystkiego osobiscie nie mogłabym sie zakochac w kims kto ma kontakty seksualne z facetem. Czy to kobieta czy mezczyzna.
Za to sama preferuje ![]() Co Tobie radzic? Poukładac swoje zycie. Skonczyc nieudany zwiazek, pobierac sie. Pobyc chwile sama i zastanowic sie czego chcesz od zycia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mozna tak! z tego co napisalas wynika tylko i wylacznie jedno : myslisz tylko o sobie, o swoich uczuciach i o swoim zaspokojeniu ... wyobraz sobie jak czulaby sie twoja dziewczyna.. wiedzac.. dlaczego z nia jestes... tak jak poradzila ci kolezanka wyzej.. skoncz ten zwiazek , pobadz troche sama pomysl i poglowkuj moze wkoncu bedziesz wiedziala czego chcesz
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zdaje sobie z tego sprawę jaka jestem... okropna, egoistyczna... to żałosne, ale nie dam rady tego zmienic na dzień dzisiejszy... ![]() nie potrafie... wiem, ze jak jej powiem wszystko to bedzie bardzo cierpiec... choc teraz sie domysla ze jest cos nie tak i w kołko ją okłamuję ![]() ![]() i to prawda, ze nie wiem czego chce, nigdy nie wiedzialam... bezsensu komplikuje sobie życie ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Uważam, że powinnaś rozstać się z tą dziewczyną. Lepiej teraz, niż później bo z pewnością bedzie się coraz bardziej angażowała w wasz związek a jak wiadomo, rozstania bolą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja mam 20, ona 24, on 23
niby macie racje, rozstanie... ale jeszcze nie potrafie... boje się ![]() musze jeszcze pomysle nad tym wszystkim ![]() beznadziejna sytuacja... nigdybym nie sadziłą, że się w takiej znajde, szczegolnie, ze bede w zwiazku z kobieta... ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zwiazek z kobieta to przeciez nic strasznego
![]() ja nie mam nic do homoseksualistow ![]() ![]() pisalas wczesciej ze ..''ona cie w to wciagnela''.. a ty jestes biseksualna tak? twoja partnerka wie o tym ze jestes bi? a ty sama czujesz sie lepiej z facetami czy kobietami?(jesli chodzi o zwiazki oczywscie)
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ona wie, ze jestem bi.
sama nie wiem gdzie mi lepiej. kobiety są bardziej delikatne... ale facet to jednak facet heh ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ale tak naprawde to nie masz innego wyjscia ponad to co radziłam....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No napewno ![]() no coz musisz wszystko przemyslec sobie sama ![]() i dojsc wkoncu do tego co chcesz uczynic ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
to co bym chciała... żeby ON był normalny...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
no to raczej okropne...
moze to tylko zauroczenie i przejdzie ![]()
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
nawet nie wiesz jakbym chciała, żeby to było zauroczenie...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tematu - daj tej pannie spokoj i daj jemu spokoj, bo jesli jest faktycznie homoseksualista, to nic z tego nie wyjdzie.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Myślę, że powinnaś o nim zapomnieć...tzn kumplować się z nim jak najbardziej, ale przestać sie zadręczać, że może mu się "odmieni". Nie ma to sensu, a tylko będziesz nieszczęśliwa. On najprawdopodobniej pozostanie gejem, wszystko na to wskazuje.
A co do Twojego związku, to co prawda nic o Tobie więcej nie wiem, ale mam wrażenie, że wolisz tworzyć związki z mężczyznami mimo wszystko. Osoby bi zwykle preferują jakąś płeć do tworzenia emocjonalnych związków - może w Twoim przypadku to akurat nie jest kobieta, dlatego czujesz, że Twoja partnerka jest bardziej przyjaciółką? ![]() Lepiej zerwij z tą dziewczyną, nie ma co oszukiwać drugiej osoby. Przemyślisz trochę i będziesz wiedziała co dla Ciebie najlepsze - a może kogoś nowego poznasz? ![]() Cytat:
A swoja drogą, dziwny ten tekst...przecież tak samo Ty możesz faceta zdradzić z kobietą jak on Ciebie z innym mężczyzną - to jaka jest właściwie różnica? Ciebie podniecają osoby Twojej płci, jego również...więc wydaje mi się, że dziwnie pojmujesz "normalność" ![]()
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2009-01-09 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No a co do tego, że mogłaś nie zaczynać...tak bywa niestety, czasem na początku się wydaje, że jest ok i czegoś chcesz, ale później stwierdzasz, że to nie to - mylić się jest rzeczą ludzką ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
tylko, że ja za często błądze...
![]() postanowiłam... zapominam o NIM ![]() ![]() ![]() jeszcze poczekam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Na co poczekasz?Aż sama Cię rzuci??Zdajesz sobie sprawę,że oszukując ją,sprawisz jej później dużo więcej bólu niz gdybyś zakończyła to teraz?Twoja sprawa,jednak według mnie robisz błąd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Jak jej powiesz, jak sprawy stoją, stracisz z nim kontakt.
Jak zapomnisz o nim, będąc z tą dziewczyną i przebywając z nim? Z czasem będzie tylko trudniej. Nie można powstrzymywać się od wszystkich działań, by nie błądzić. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
chyba bym wolała, żeby właśnie to ona zakończyłą ten związek... jak dla mnie kompletnie bez przyszłości. tylko, że ona pokłada nadzieje wtym wszystkim. mysli, ze bedziemy razem na wieki jak to ujmujuje... wiem, że lepsza jest najgorsza prawda od kłamstwa... jeszcze nie dam rady... mysze jeszcze pomyslec ![]() Boje sie, że moze sobie coś zrobi jak jej wszystko powiem...... ![]() ![]() ![]() Cytat:
wiem, że to dziwne... chce o NIM zapomniec... ale jednak kurdee ja już nic nie wiem ![]() wiem, że przedłużaja ten cały 'cyrk' jeszcze bardziej sie pogrążam... ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast jeśli facet jest tylko homoto nie ma szans na to,żeby się zmienił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no tak, niby ON jest homo, wiem, że tego się nie da zmienic ot tak... on chyba też się pogubił... kurcze no już sił nie mam nawet o tym myśle... :/ ![]() ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
nie jestes bi.
osoba biseksualna wyobraza sobie zwiazek z kobieta lub z mezczyzna. ja lubię iść do lozka z kobietą, ale jestem hetero, bo zwiazek wyobrazam sobie tylko heteroseksualny. wydaje mi się, że 'zwiazek' byl u Ciebie spowodowany raczej ciekawoscia niz zadeklarowana orientacją. i pewnie, wygodniej jest jej dawac nadzieje, co? to typowa sytuacja, że chcesz miec sytuację asekuracyją. a jest to nieuczciwe i egoistyczne. jakby chcial Cię, to byś od niej szybciutko uciekla, co? jest pewien swojej orientacji? tak? daj sobie spokoj. nie? postaraj się z nim o tym porozmawiac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak bym właśnie zrobiła, wystarczyłoby jedno jego słowo ![]() wiem, że to nieuczciwe i egoistyczne tak postępowac... :/:/ właśnie przez to, że on nie jest DO KOŃCa pewien dalej się z tym borykam... nie wiem w końcu jak jest. niby nie wyobraża sobie zwiazku z kobietą, tak ostatnio mówił, a jeszcze wczesniej, że kiedys mu sie TO (homoseksualizm) odmieni i bedzie miał żone i dziecko, że to tylko młodos i szaleje.... raz mówi co innego drugi raz co innego i zależy do kogo... ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-12-14 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chcesz przeskoczyc ze zwiazku w zwiazek, po co, zeby nie byc samej?? zalezy ci na nim- zrywasz z nią. ale ne masz gwarancji ze on Cię bedzie chcial, wiec wyjsciem asekuracyjnym oklamujesz dziewczynę, bo tu masz pewny zwiazek. i co, jak sie okaze, ze on jednak jest homo, to bedziesz z nią do momentu, dopoki nie poznasz kogos innego? sorry... chyba, ze zle cos zrozumialam. w co watpię. jestes z nią tylko dlatego, że on nie jest zdecydowany. nigdy nie bede pochwalac czegos takiego. jesli bylby zdecydowany na kobiety, to najpierw musialabys miec pewnosc, ze Ciebie bedzie chcial, a jak pewnosc uzyskasz to zostawisz dziewczyn. nie mozesz szczerze jej powiedziec, ze ten zwiazek Ci nie odpowiada? zamiast ciagnąć to? nie chodzi mi o kwestię jego orientacji, a jedynie o brak oklamywania tej dziewczyny i robienia z niej wyjscia ewakuacyjnego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
kofihewen.
moim zdaniem, zauroczylas sie nim tylko dlatego, ze wplatalas sie w ten niewygodny dla ciebie 'zwiazek' z ta dziewczyna. popelnilas blad, ktory musisz jak najszybciej rozwiazac. uwazam, ze powinnas: - odejsc jak najszybciej od tej dziewczyny, a nie oszukiwac ją i sprawiac, ze ona sie bardziej angazuje i ci ufa. - odciac sie na jakis czas, miec czas tylko dla siebie i na przemyslenia. nie widywac sie z nim. byc moze poznasz kogos innego, a byc moze zdasz sobie sprawe, ze wcale sie w nim nie zakochalas, tylko tak ci sie wydawalo, bo bylas w patowej sytuacji. mnie sie wydaje, ze on jednak jest gejem, tylko jest jeszcze mlody i boi sie w tym upewnic, powiedziec sobie: "tak, jednak jestem gejem [a nie bi]" stad te teksty o zonie itd.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.