|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ugryzienie w piers
Blagam wizazanki pomozcie
Coz mnie chyba ugryzlo w piers. tak wyglada na ugryzienie (kolko lekko obrzekniete z mala plamka w srodku, relularne). No tak z moich obserwacji zyciowych wyglada na ugryzienie. Nie swedzi. Nie zmienia sie od kilku dni. Co ja mam z tym robic? Isc do ginekologa? (moj jest tez onkologiem) czy dermatologa? Moze to nie ugryzienie a tylko jakas zmiana w piesi? Ale guzkow ani zgrubien nie ma Nie robilabym halo ale to nie znika od kilku dni, a samego faktu ugryzienia nie kojarze (we snie???) Troche sie zaczynam bac co to Moze ktos ma takie doswiadczenia? czym smarowac? Do kogo isc? Pomozcie prosze...
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: ugryzienie w piers
Mnie coś kiedyś użarło w usta. Też nie wiem kiedy, chyba we śnie. W każdym bądź razie zrobiłam straszną panikę, myślałam, że to opryszczka (nie miałam nigdy w życiu i panicznie się tego boję), obdzwoniłam znajomych, już chciałam iść do lekarza... i dobrze, że tego nie zrobiłam. Przeszło po kilku dniach jak ręką odjął. To mógł być np. pająk - podobno gryzą, a nie mogą za bardzo jak jesteś na chodzie, to robią to jak śpisz.
Poczekaj jeszcze trochę, myślę, że samo zniknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.