|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Roz Bourjois nr 16 wymienie
DOKłADKA!!!!!!
*krem Avon Retroactive na dzień i na noc+zegarek, nowe, jedynie raz testowane, bez kartoników Krem na dzień przedłuża młodość skóry, naprawia mikrouszkodzenia i chroni ją silnym filtrem SPF 25. Krem na noc detoksykuje i aktywizuje system naprawczy skóry w ciągu nocy. *Rimmel Recover odcień bronze do opalonej karnacji, tylko sprawdzany kolor *cień Bell Planete, kolor ciemne zloto, mam z wymiany, zużycie niej niż 5% *cień Gosh milk/honey, z wymiany, zużycie mniej niż 5% *cień Max Factor kolr almond, raz maźnięty *krem tonujący Ziaja, odcień opalony, zużycie ok 10% Tak jak w tytule wymienie ten różyk ale tylko na inny w kolorze brzoskwini, złocistego beżu, generalnie ciepły kolorek Róz jest nowy, użyłam parę razy, ubytku nie widać Kolor jest śliczny ale mnie jest lepiej w brzoskwiniowym różu Moim zdaniem żadna z fotek nie oddaje wiernie koloru. Trzeba sprawdzić w sklepie Edytowane przez Reese Czas edycji: 2007-07-14 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Roz Bourjois nr 16 wymienie
Może coś u mnie, mam w wątku sypki puder do twarzy Avon odcień peach, można a nawet trzeba go używać jako różu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niestety, za Avon dziękuję
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
może chciałabyś puder Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający), kolor Warm Ivory - neutralny jasny srebrzysty beż, zużycie niewielkie, jeszcze widać gwiazdki na powierzchni
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8354 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pewnie Ci się nic nie spodoba, ale zaryzykuję
![]() - L'oreal rozświetlający krem do włosów, 70% (ten różowy bez spłukiwania), ważny do 02.2009 Makijaż: - lakier do paznokci Oriflame z wiosennej kolekcji, Peach z 7 ml zostało ok. 6 - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - karmelkowy błyszczyk w tubce Maybelline, zużyte 20% - ciemnoróżowa szminka Avon (najnowsza) 2 razy maźnięta, dla ciemnowłosej - Revlon Super Lustrous Lipstick, Limited Edition Pink Star, raz sprawdzony kolor na ręce- róż (nie jasny) z wyraźnymi drobinkami+ brokatowy lakier do kompletu - Bourjois cień prasowany 68 Jaune Illuminateur (z wymiany, przeze mnie uzyty 2 razy, brak aplikatorka) - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - podwójny niebieski cień wibo, zużyte 30% może - odsypka cienia APC 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); - połowa sypkiego cienia Vollare nr 22 (srebrzysty błękit/turkus) w oryginalnym opakowaniu - pudry w kulkach Vollare: 3 średniego beżu, 1 jasnego brązu, 10 czekoladowych, 7 miedzianych, 6 ostrych różowych Próbki: - raz otwarta Oriflame Precious (1 ml) - zafoliowana Avon Love in Bloom TTA ![]()
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Interesi mnie Recover. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198732
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szminka Oriflame z serii Maxi Shine, kolor Caramel Strass, zużycie 15%-jaka jest data ważności?? cienie APC sypkie, nr 21-zużycie pół opakowania nowiutki tylko raz wypróbowany na ręce błyszczyk Oriflame- Toffi, nowa seria
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
rybaczki szer w pasie 34 szer w biodrach w najszerszym miejscu(na pupie) 40 dlugosc zew 60 dl wew 41
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:36.