|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wish chopard i inne wymienię-będą dokładki
może coś u mnie?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Oliku - moja wina, bo nie napisałam na początku - chciałabym zapachy wymienić na inne zapachy, więc niestety nic u Ciebie nie znalazłam. Pozdrawiam Cię gorąco, bo dzień nie za ciepły
![]() W ten weekend nie mam dostępu do kompa, więc jeśli będą jakieś propozycje - na wszystkie odpowiem w poniedzialek z samego rana. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie za Wish?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Aga i uskow - niestety nic. Ale dziękuję za propozycje.
![]() Ewelinko, u Ciebie interesowałyby mnie Eternity Moment lub Darling. Nie wiem, jak się na to zapatrujesz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś za Kiwi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Przyznam sie ze brałabym w ciemno
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ewelinka, domyślam się, że pytasz o Wisha. Więc napiszę Ci, jak ja to odbieram - jest mocny, na mnie bardzo trwały. Nie drażni mnie jego intensywny zapach, ale moja mama np. nie może znieść go na sobie, chociaż na mnie jej się podoba. Nie jest to świeżak. Nie potrafię opisać jego zapachu
![]() Ale kwestia gustu, kto inny może mieć zupelnie inne zdanie na jego temat. Może sprawdź w perfumerii? Nie chciałabym, aby ktokolwiek był niezadowolony z wymiany. I nie chciałabym, żeby ktokolwiek sugerował się tym, że mi on odpowiada. Najlepiej sprawdzić. Chociaż ja nie znam też Twoich zapachów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Niestety Gosiu, ale Boss ma jakąś tak nutę, która mnie drażni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
To może Donna Karan Cashmere Mist - ale tylko 27/30 .Coś bym dołozyła.
- diorshow -czarny 11,5 g. używany przez miesiąc - Kerastase Bain Satin 1 -kąpiel do włosów normanych i lekko suchych zostało trochę mniej niż pół z 250 ml - odlewka z atomizerem addict - ok 4 ml - podkład Astor - kilka razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czy mozesz opisac zapach:
Tutti kiwi aqua allegoria Guerlain? I czy znajdziesz cos u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Gosiu, napisz dokładnie, co dołożysz
![]() jaga, nie potrafię Ci opisać, nie chcę wprowadzić Cię w błąd nieprecyzyjnym opisem. Mogę tylko powiedzieć, że nie są drażniące, nie duszące, są lekkie i świeże, ale bez żadnych ogórków, tylko świeże orzeźwiające kwaśne owoce- kiwi cytryna. Ale to jest moje zdanie a Ty możesz mieć przecież zupełnie inne, może sprawdź na KWC. ![]() Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-04-30 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Cashmer Mist - opis z KWC
Zapach, który urzeka zmysly. Cashmere Mist to niezwykle uwodzicielski i egzotyczny aromat, łączący w sobie nuty marokańskiego jasminu, lilii i bergamotki, które przeplatają się z głębszymi nutami drzewa sandałowego, bursztynu oraz piżma. Zapach niezwykle cieply i kobiecy. Do tego,jak pisałam - Tusz Diora Diorshow - czarny - wydłuż,podkręca,pogrubia. Duża pojemność 11,5 g z fajną dużą szczoteczką.Używałm go przez ok. miesiąc ,sporo jeszcze zostało.Mam drugi taki sam. - Kerastase Nutritive Bain Satin 1 - Kąpiel odżywcza nr 1 ( szampon) 250 ml zostało ok. połowy stwierdzam po ciężarze - Astor Anti Stress Lift 30ml -ubytek -5% malutko .Nie mogę znależć na opakowaniu numerka ,oznakowania odcienia - taki ani bardzo jasny ,ani ciemny- dobry na lato. JA mam średnią karnację i był 0k. - Odlewka Diora Addict -edp ok. 4 ml w buteleczce z atomizerem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Gosiu, jestem chętna na wymiankę, ale jestem u rodziców na dłuuuuugim weekendzie i wysłać mogę Tobie dopiero w piątek-sobote. Jeśli jesteś chętna na takie warunki - daj znać. Gorąco pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Witchdoctor
|
Modro a może jednak coś Ci się u mnie spodoba?
![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4197641 ta torebka mi się podoba i pianka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.