![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Victoria's Secret,Aquolina,Avene,Bon ne Bell,Sephora- czerwcowy kramik
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za 1. AVON- woda toaletowa "Sunny skies", z 50 ml została mniej niż połowa. Woda jest po dacie ważności, jednak jest jeszcze dośc trwała. Znalazłam ja w szafce, psiknełam dla spróbowania i jeszcze przez ok 3 h czułam zapach. Moze więc posłuzyc jako dezodorant (którego "psika" sie więcej )
5. MAYBELLINE- lakier do paznokci "Express finish", 10 ml. Kolor żywy róż, na paznokciu nie wygląda jednak tak "agresywnie" jak na zdjęciu, tylko tak cukierkowo. Jedynie wypróbowany kolor (na jednym paznokciu). data ważności 03.2008 23. BONNE BELL- smackers "snap" o zapachu truskawkowego kremu, użyty 2 razy.? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Aniu tym razem zgłaszam się do kremiku pod oczy avene, kapsułek gal,aquolna demakijazu i ewentualnie wanili TBS.
Mam nowe paski do frencha oriflame, cień o którym ostatnio rozmawiałyśmy, w którymś z watków mówiłaś również o kremie do cieła Milk&honey, z innych balsamów mam kokosowe mleczko bielendy które nijak mi kokosem nie pachnie a jakimiś piernikowymi ciastkami. Opalizujao brazujący balsam z seri barwy słońca,z mniejszych pojemności - zostało ok 1/4 - jogurtowy balsam Ziaja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
31. AQUOLINA- mleczko do demakijażu z brązowym cukrem. Polecane do cery wrażliwej i normalnej. Pojemność 250 ml, data ważności 12.2007. Użyta 2 razy, ubytek znikomy- bardzo wydajna! Mam cerę mieszaną, dlatego wydała mi się za tłusta Opis ze strony aquolina: "Łatwo usuwa makijaż oraz zanieczyszczenia z twarzy i wokół oczu, pozostawiając skórę miękką i gładka, nie narusza naturalnego pH skóry. Polecana do pielęgnacji twarzy i szyi. Skóra pozostaje nawilżona i rozpromieniona. Zawarty w niej sok z kiwi z dużą zawartością witaminy C odświeża i regeneruje. Sposób użycia: Stosować codziennie do zmywania i demakijażu twarzy." Oddam za zapach lub dobry kosmetyk pielęgnacyjny.
moze cosik u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie krem Avene i ewentualnie błyszczyk cynamonowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za : 16, 26, 28 i ewentualnie 30 i 11?
![]() edit: jednak rezygnuję ![]()
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-06-06 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Moze tym razem Ci sie uda coś wypatrzeć u mnie za...
5. MAYBELLINE- lakier do paznokci "Express finish", 10 ml. Kolor żywy róż, na paznokciu nie wygląda jednak tak "agresywnie" jak na zdjęciu, tylko tak cukierkowo. Jedynie wypróbowany kolor (na jednym paznokciu). data ważności 03.2008 13. BODY SHOP- miniatura balsamu do ciała "Vanilla", 125 ml, została większa połowa- ok 60 ml. Balsam ma zapach wody toaletowej "Vanilla". 21. BONNE BELL- smackers w opakowaniu w kształcie loda. Zapach waniliowy, pojemnośc ok 6 ml, użyty 2-3 razy. Na patyczku osadza się za dużo błyszczyku, dlatego trzeba to "zbierać" o brzegi. 22. SALLY HANSEN- błyszczyk "Lip Inflation", kolor "sheer pink", pojemność 6g. Użyty 3 razy. 26. BONNE BELL- smackers o zapachu ptysia (cream puff), raz użyty, 4,0g 30. VICTORIA'S SECRET- mgiełka do ciała z limitowanej serii "Insatiable" o zapachu czekolady z owocami (chocolate covered berries). Pojemność 250 ml, 2 razy psiknięta w celu sprawdzenia zapachu. Zapach to: maliny, czekolada i truskawki. Zakupiona za niecałe 50 zł. Oddam za inny zapach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za smakersy?
poza wątkami mam wodę oriflame Fire, lakier do frencza oriflame, tylko nie ten kolor co chcesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za mgiełkę Victoria's Secret
![]()
![]() |
#15 |
Przyjaciółka KWC
|
Może coś u mnie za krem pod oczy Avene?
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej Aniu
![]() Nad mgiełką cały czas się ciężko zastanawiam, dam znać niebawem ![]() z Twojego wątku spodobały mi się jeszcze: 27. L'OREAL- samoopalacz w żelu, koloryzujący "Sublime bronze", pojemność 150 ml, zostało 1/4 opakowania. Data ważności 02.2009 16. ESSENCE- zmywacz do paznokci o zapachu kokosu, nowy. Pojemność 150 ml. Swoją butle mam już ok 3 miesiące i została jeszcze połowa, więc tej się pozbywam 13. BODY SHOP- miniatura balsamu do ciała "Vanilla", 125 ml, została większa połowa- ok 60 ml. Balsam ma zapach wody toaletowej "Vanilla". i ewentualnie 18. Sypki cień do powiek w kolorze bladego różu, perłowy z drobinkami. Nie wiem co to za firma, mam go z Wizażu, przywieziony z Włoch (tak mi mówiono .Zostalo 1/4 opakowania (długo jeszcze posłuży) Napisz, co z tych rzeczy mogłabyś ewentualnie oddać za scrub ![]() ![]() A co do zapachu, to jeszcze się odezwę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za wode sephora girls i dwa smackersy?
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Anitka11- niestety nic
![]() ![]() Palau- byłabym chętna jedynie na paski i cień. Krem milk&honey już mnie nie interesuje, gdyż dostałam mydełko i nie pachnie tak, jak się spodziewałam ![]() Lalicja, Cziki, Gothika, Mała króweczka- niestety nic nie wybrałam ![]() Zielona30- woda Nature Yves Rocher Iceflower- Aquolina balsam, płyn karmel Słonik- mogę oddac Essence i Body Shop ![]() ![]() Figg- niestety nic ![]() Naprawde nikt nie ma kosmetyków z mojej listy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Natura już niestety znalazła innego właściciela.Została mi tylko woda perfumowana Comme une Evidence-połowa z 50ml.W poście jest link do KWC.
Nie tego Gliss kura szukasz co ja mam w linku,jest na fotce w folderze)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4516789]Anitka11- niestety nic
![]() ![]() Palau- byłabym chętna jedynie na paski i cień. Krem milk&honey już mnie nie interesuje, gdyż dostałam mydełko i nie pachnie tak, jak się spodziewałam ![]() Lalicja, Cziki, Gothika, Mała króweczka- niestety nic nie wybrałam ![]() Zielona30- woda Nature Yves Rocher Iceflower- Aquolina balsam, płyn karmel Słonik- mogę oddac Essence i Body Shop ![]() ![]() Figg- niestety nic ![]() Naprawde nikt nie ma kosmetyków z mojej listy? ![]() Aniu a nie masz możliwości powąchac balsamu lub kremu M&H? Głowy nie dam ale wydaje mi się że mydła w Oriflame nie sa odzwierciedleniem zapachu lini. Zaznaczam że moge się mylić. A inne wymienione przeze mnie balsamy nie odpowiadają Ci? Cień i paski to trochę mało na cokolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Zielona30- szkoda..
![]() ![]() ![]() Palau- Ok, wezmę ten krem, bo własciwie kończą mi się balsamy i kremy do ciała. Pozatym jeszcze znalazłam w dokładce: Oriflame - krem różany do ciała z wit. C NOWY 250ml. cynamonowy Lotta Luv to jaki? sztyft? "Hot Tamales" czy "cinnabon"? ten drugi już mam ![]() PS. czy jestes zadowolona z Airbrush SH? Kiedys miałam go kupić ale nie wyobrażałam sobie jak można zamknąc oczy i psikać gdzie popadnie ![]() ![]() Słoniku i jak z tą wodą? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyjaciółka KWC
|
Aquolina była w fazie negocjacji, ale jeżeli do końca weekendu chętna na nią wizażanka się nie odezwie, to chętnie wymienię się z Tobą.
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Aniu, myślę, że się zdecyduję, ale czy mogłabym dać ostateczną odpowiedź w poniedziałek wieczorem?
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Iceflower- narazie nic nie obiecuję, zobaczymy do tego czasu czy krem będzie wolny
![]() ![]() ![]() Słonik- oczywiście, poczekam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Nie, nikt Ci go nie sprzątnął, jeszcze jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4522891]Zielona30- szkoda..
![]() ![]() ![]() Palau- Ok, wezmę ten krem, bo własciwie kończą mi się balsamy i kremy do ciała. Pozatym jeszcze znalazłam w dokładce: Oriflame - krem różany do ciała z wit. C NOWY 250ml. cynamonowy Lotta Luv to jaki? sztyft? "Hot Tamales" czy "cinnabon"? ten drugi już mam ![]() PS. czy jestes zadowolona z Airbrush SH? Kiedys miałam go kupić ale nie wyobrażałam sobie jak można zamknąc oczy i psikać gdzie popadnie ![]() ![]() Słoniku i jak z tą wodą? [/quote] Ciężko mi cokolwiek powiedzieć na temat Airbrush. Użyła go raz moja siostra, po czym stwierdziła że jednak pudry brązujące to jest to co lubi najbardziej. ( Ja również ![]() Cynamonowa Laotta :uv jest zdaje sie oc Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mam brązujący J&J z tego co pamiętam to zostało ok 1/3 i mam też karmel brązujący daxa też zostało nie wiele.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
Palau- ja ok rok temu kupiłam cały Autohelios i pamiętam, że nie "złapał" mnie wogóle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anita11- jutro dam odpowiedz, dobrze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;4532107]Palau- ja ok rok temu kupiłam cały Autohelios i pamiętam, że nie "złapał" mnie wogóle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anita11- jutro dam odpowiedz, dobrze?[/quote] Odnośnie samoopalaczy- lubię "mizerne" efekty ![]() ![]() Lotta Luv jest z aplikatorem ,więc dobrze mi się zdawało że od Ciebie ![]() ![]() Liste twoja przejrzałam kilkukrotnie, świeczek nie mam. Z balsamów mogłabym odlac jeszcze własnie mleko i miód - mam krem i wersję latte. Jogurtowa ziaji, z brązujaco rozswietlających BArwę słońca, no i kokosowe mleczko bielendy,aaa mam jeszcze z kiełkami pszenicy i masłem shea dr. AS tylko że w jego sprawie czekam na głos wizażanki. Przejrzę jeszcze jutro "zapasy" - może coś z nowych rzeczy będę mogła Ci dodać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.