|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
fajne ciuszki dla dziewczynki i chłopczyka oraz śpiworek
NIEAKTUALNE
Bluzka firmy DANY. Rozmiar 92. Skład materiału: 80%bawełny i 20% poliestru. Stan - b. dobry Welurowa bluzka koloru bordowo-beżowego na 110 cm. Stan +dobry Biała sukienka zawiązywaną z tyłu. Materiał to dzianina, która się poddaje. Stan b. dobry. Wymiary: długość – 44 cm szerokość – 29 cm długość rękawka od pachy – 23 długość rękawka od ramienia – 29 cm Bluzeczka rozmiar M wymiary: szerokość - 30 cm długość - 33 cm Biała spódniczka wymiary: szerokość - 32 cm długość mierzona bez szelek - 39 cm dł. mierzona z szelkami - 53 cm Szelki są regulowane. Z przodu są 3 kieszonki. Materiał podobny do jeansu. Łososiowa bluzeczka, rozmiar 98 Pomarańczowa bluzeczka z napisami przywieziona z Bułgarii Edytowane przez WioletaM Czas edycji: 2007-09-27 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne ciuszki dla dziewczynki i chłopczyka oraz śpiworek
Kolorowy śpiworek na zamek znanej firmy Cannon. Materiał kocykowy. Stan dobry. Długość 72 cm, szerokość 36 cm
Bordowe spodnie z haftem na 110 cm Nowa czerwona bluzka z serduszkiem. Rozmiar z metki 4. Wymiary: długość 41 cm szerokość 30 cm dł. rękawka od pachy 31 cm Letnia cienka sukienka na ramiączkach. Może także służyć jako tunika dla większych dziewczynek. Stan b. dobry. Wymiary: - długość 40 cm - szerokość od pachy do pachy 27 cm żółta bluzeczka Edytowane przez WioletaM Czas edycji: 2007-07-25 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
NOWY niebieski golf z aplikacją dziewczynki. Na metce rozmiar 140. Na aplikacji dziewczynka ma nie przyszytą spódniczkę z jednej strony, ale tak było od nowości. Materiał to 65% bawełny i 35% poliestru. Pod spodem delikatny polarek.
Wymiary: długość - 44,5 cm szerokość - 35 cm dł. rękawa od wewnątrz - 33 cm dł. rękawa mierzona od golfu - 48 cm Golf w paski biało-różowo-fioletowo-niebieskie. Według mnie to rozmiar 116, ale proszę sprawdzic wymiary. 100% akryl. Stan -b. dobry. Wymiary: długość - 38,5 cm szerokość - 37 cm dł. rękawa od wewnątrz - 30 cm Śliczna spódniczka na szelkach uszytą przez krawca (mojego teścia). Materiał to spandex. Z przodu naszywka kaczuszka. Szelki są regulowane. Po bokach zapinana na guziki. Stan b. dobry. Wymiary: długość mierzona z szelkami na maxa 56 cm szerokość 29 cm marynarska sukienka z Niemiec w biało-granatowe paski. Z przodu ma małą kieszonkę. Z tyłu zapinana na zatrzaski. Stan. b. dobry. Wymiary: długość 56 cm szerokośc 33 cm Edytowane przez WioletaM Czas edycji: 2007-04-23 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś cos u mnie za ten komplecik?
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1166213639 odp w moim watku pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
sukienka jeansowa, rozmiar z metki 122 cm. Stan b. dobry.
Wymiary: - długość 61,5 cm - szerokość 33 cm bliźniak, trochę skulkowany spódniczka czerwona śliczny niebieski szlafrok z kapturem, paskiem i jedną kieszonką. W środku polarek. Rozmiar 110 cm. Stan -b. dobry (pasek rozerwał się na szwie i zszyłam go). Edytowane przez WioletaM Czas edycji: 2007-06-10 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
podoba mi się czerwona bluzeczka z serduszkiem, zółta podkoszuleczka z misiem, sukienka z kaczuszką, sukienka marynarska, niebieski golf na 140 z dziewczynka, zółty bliżniak, spódnica czerwona i szelki dla chłopca. razem 8 rzeczy. co ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłabyś zrobić zdjęcie tej spódniczki na sobie? Nie wiem czy nie będzie na mnie za duża, bo pisałaś, że w pasie ma 80 cm. Z jakiego materiału jest wykonana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.