![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Maybelline, Garnier, Oriflame, Avon...
Wymienie
Fluid nawilżający Garnier, zużycie ok 10% Tusz do rzęs Maybelline XXl intense, mam z wymiany, użyty 2 razy Oriflame - Optimals Radiance Energy Powder Scrub - peeling do twarzy, zuzycie ok 10% Oriflame - Optimals Radiance Energy - emulsja rozświetlająca do twarzy, zużycie ok 10% Avon - dwufazowy olejek nawilżający do ciała, zużycie na fotce Cień Max Factor, cielisty beż, nowy, mam z wymiany Avon - szminka, kolor melted sun - koralowo-różowo-złoty, 2 razy użyta Oriflame - szminka w kolorze czerwonym, 2 razy użyta Lirene City Matt - podkład, kolor naturalny, zużycie ok 15% Edytowane przez Reese Czas edycji: 2007-04-24 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maybelline, Garnier, Oriflame, Avon...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Róż Bourjois, odcień z nowej kolekcji 16 rose coup de foudre - tylko za coś wyjątkowego! http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
HEJ!
Znajdziesz coś za: Fluid nawilżający Garnier, zużycie ok 10% Oriflame - Optimals Radiance Energy Powder Scrub - peeling do twarzy, zuzycie ok 10% Lirene City Matt - podkład, kolor naturalny, zużycie ok 15%
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie różyk
![]() Pielęgnacja: - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - Oriflame Winter Solutions, odżywka do włosów bez spłukiwania, 50% (świetna, ale nie potrzebuję już takiego mocnego odzywienia ![]() - Nivea HairCare Styling minitubka żelu do włosów 30 ml, nieużywana Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - 2 lakiery do paznokci Manhattan 7ml, żużycie nie przekracza 15%; w kolorach róż opalizujący błękitem oraz wielokolorowy-tęczowy - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - cień prasowany IB nr 51- morski niebieski, zużycie- wgłębienie pośrodku, może 15% - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - odsypki cieni: *APC, 7 (mocny róż), 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); * Bourjois granat - pudry w kulkach-zrobię mieszankę na życzenie: * Oriflame nabłyszczające: (1)białe-3 szt, (2)złote-2 szt, (3)różowe-5 szt * Manhattan: 15 złotych kulek z serii CalypsoShine (4) * Vollare: nabłyszczajace- 4 łososiowe(5) (ja zmieszałam je razem z Oriflame); satynowe- 5 jasnego beżu(6), 8 średniego beżu(7), 7 jasnego brązu(8), 10 czekoladowych(9) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (3), PaleRose(8), BerryMauve(5), Rose(4) StrawberryDelish(6), KnockoutPink(7), PlumFrost(2), MeltedSun(1) - Cindy Crawford Feminine (wygląda na 2ml, raz otwarta) ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie emulsja oriflame i tusz
![]() zajrzyj do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - tusz Rimmel Magnif'eyes brązowy, ale ciemny, mam go od miesiąca, ale używam na zmianę z innymi - odsypka czarnego cienia APC - cienie Carlo di Roma potrójne, zestaw oliwkowo-zielony, nowe - błyszczyk Vipera maxi lips w odcieniu delikatnego przejrzystego beżu, użyty z 5 razy - kuleczki brązujące Oriflame Natural Bronze - 15% (% określają mniej więcej zużycie) - róż Loreal Blush Delice 01 Pink Marshmallow - 40%, brak pędzelka, mam go już trochę i zapachu nie czuć, ale dalej maluje dobrze - szminka Oriflame Colour Spa Burnished Gold - 40% - cień Virtual wet & dry seledynowy - 2% - cień Carlo di Roma w kremie Glacon, prawdopodobnie brzoskwiniowy, ale nie używany, wiec nie dam głowy, zawiasik od opakowania urwany - cienie Gosh Milk/Honey podwójne perłowa biel + delikatny brąz - 10% - smackers Red Raspberry - nowy, nieużywany, ale wierzch sztyftu jakby delikatnie zdarty, przez nieumiejętne zamykanie ![]() - smackers Vanilla - 10% - smackers błyszczyk roll-on Strawberry - 30% - krem Yves Rocher Bio-Specific Nutrition Nutri-Total na dzień, użyty kilka razy - pędzelek do malowania ust Oriflame, użyty ze 2 razy, wymyty - kredka Carlo di Roma, automat, kolor srebrno-szary z brokatem użyta raz - podwójna kredka Avonu In a blink, Violet Smoke z jednej strony fioletowy cień, z drugiej brązowa kredka, kredka zużyta może w 10-15%, a cień nie mam pojęcia - kredka do oczu Pierre Arthes perłowa biel, użyta z 5 razy - Schwarzkopf, Gliss Kur, Shining Blond Reflex-Glanz-Kur (Nabłyszczająca odżywka bez spłukiwania do włosów blond naturalnych i farbowanych) - 150ml, nówka, jeszcze oryginalnie zabezpieczona - Nivea, brillant blonde, Glanz Reflex Kur - podobny produkt tyle, że firma inna, 150ml, zużycie +/- 25% Oba oddaję dlatego, że przerobiłam się na rudo ![]() - maska do włosów Framesi, Rigenol - nowa wersja, 500ml - zostało około połowy - Oriflame, kuleczki brązujące - zużycie nie większe niż 20%, o ile nie mniejsze ![]() - pianka do loków Wella Shockwaves Superskręt - 2 razy użyta - podkład L'oreal Infallible, 120 Vanille - użyty góra 10 razy (odcień jasny, ciepły) - podkład Revlon Colorstay Softflex, 180 Sand Beige - zużycie jakieś 20% (sprawdzę dokładniej, jak będziesz zainteresowana) (odcień jasny, ciepły) - podkład ujędrniający Oriflame Giordani Gold, Porcelain - odcień bardzo jasny, neutralny raczej - użyty góra 10 razy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Znajdzisz coś ?? odp w moim wątku
Jestem jaka jestem.... 18.10.2010 - 82.7 kg ![]() 23.10.2010 - 81.2 ![]() 6.11.2010 - ![]() Waga wymarzona : 60-65 kg ![]() Tabela naszych wymiarów z 18.10.2010. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1287584942 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
MagJa
najchętniej to bym przygarnęła podkład Revlona, tylko czy ten odcień nie wpada w róż. Wiem że ty jesteś taki sam ciepły bladzioch jak i ja więc jesli tobie pasował kolor to i mnie będzie ![]() rzyrafko, yoona, sieweczko niestety nic Maggie-79 na pewno bym coś wybrała tylko ja jednak nie będę wymieniać tego różu, znalazłam patent jak go używać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podkład na pewno w róż nie wpada, ale dla mnie jest jednak ciut za ciemny. Zresztą najlepiej obadaj w sklepie. Tylko muszę przemyśleć czy chcę go oddać za te kosmetyki, bo sama nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W razie czego mam jeszcze inne typy z twoich propozycji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
pas 38 cm, długość 55 cm... tylko kolor na zdjęciu jest trochę przekłamany, to jest taki brąz lekko przechodzący w ciemną zieleń...
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Może coś u mnie za peeling i emulsję rozświetlającą Oriflame? Linki do kosmetyków i ciuchów w podpisie.
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.