![]() |
#1 |
BAN stały
|
Wymienię kosmetyki!
Hej mam kilka kosmetyków do wymiany niektóre używane a niektóre w ogóle. Będę to oczywiście zaznaczać które były użyte
![]() ![]() ![]() Chciałabym zaznaczyć że nie poszukuję raczej kosmetyków. Jedynie co mnie może zainteresować z kosmetycznych rzeczy to perfumy ESCADA MAGNETISM LUB COCO CHANEL MADEMOISELLE ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=8379943# post8379943 ***Gdyby ktoś miał na wymianę prostownicę wysokopółkową chętnie wymienię się za moją prostownicę Babyliss z ceramiczno- tytanowymi płytkami. Użyta zaledwie 2 razy. Szczegóły dla zainteresowanych. DOKŁADKA!!! -PODKŁAD MAYBELLINE WONDER FINISH MAKE UP KOLOR 20 CAMEO -SZMINKA LOREAL HYDRA EXTREME Z KOLAGENEM. BOGATY KOLOR I GLĘBOKIE NAWILŻENIE UST. KOLORY NR: 70, 585 , 117-REZERWACJA DLA KINGA898 -SZMINKA LOREAL WATERSHINE KOLOR: 102- REZERWACJA DLA KINGA898 -BŁYSZCZYK MAYBELLINE KOLOR 138 !!!NIE MA LECI DO ANDZIK241! !!! -FARBA DO WLOSÓW GARNIER COLOR NATURALS. kOLOR: 7 BLOND Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-03 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wymienię kosmetyki!
Bez zdjęć:
- srebrny eyeliner z AVON-u 2 razy użyty DOKŁADKA- ZDJĘCIE NR. 1!!! 4. Pomadki miss sporty Twinkle Shine Lipstick Kolory: 190 i 160 NIEUŻYWANE!!! ZDJĘCIE NR. 2: 1. Tusz Eveline Provocative Look. Otwarty kilka dni temu. Raź maźnięty. - !!!NIE MA LECI DO ANDZIK241!!! 2.Pomadka Astor Kolor 425. Tester nieużywany. 5.Błyszczyk Rimmel Super trwały. Dwustronny kolor+ błyszczyk. Kolor 110. Pomadki i błyszczyki użyte tylko raz na ustach na próbę ![]() DEZODORANT VANDERBILT FATALE, NIEUŻYWANY!!! (BRAK ZDJĘCIA) Edytowane przez olkaG Czas edycji: 2008-10-03 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1216717652 i z tego wątku za : 1. Pomadki Bebe: perłowa do wrażliwej skóry 2. Błyszczyki Vinyl Gloss-Rimmel 106 4.Automatyczna konturówka brązowa do oczu Miss sporty Mini-me eyeliner
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jaką ma datę ważności? Na co byś go wymieniła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
To chcesz obydwa komplety wałków ? Tych na rzepy jest 5 a tych z osłonką mam 4 większe i 7 mniejszych. I 4 wałki mniejsze i 4 osłonki od większych wałków ale jakbyś nawijała więcej włosów byłyby ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
doszlam do wniosku ze lato sie konczy a ja mam z 5 par okularków wiec nie bede brala nowych ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos za:
DOKŁADKA!!! 1. Perfumy Chupa Chups Love Trap. 75ml. NIEUŻYWANE!!! 2. Adidas Tropical Passion 50ml. NIEUŻYWANE!!! 1. Tusz Eveline Provocative Look. Otwarty kilka dni temu. Raź maźnięty. ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
To ja bikini też nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mogę wiedzieć, jaki jest kolor szminki Astor? I jaki jest numerek Rimmel Full Volume czerwonej?
![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Niestety ale nie jestem zainteresowana kosmetykami.
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
interesowałby mnie czarny eye-liner GOSH
adidAs tropical passion tusz eveline provocative look
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
czarny eye-liner gosh
tusz eveline provocative look i pomadke bebe ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
raczej nic za te buciki nie znajde..
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Kurcze, niestety myślałam, że ten Astor jest czerwony, nici z wymianki
![]() ![]() ![]()
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
hm czy masz z jakichs blyszczykow kolor krwistej czerwieni lub transparetny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.