![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() !!* 3 lalki My Scene, i dodatki dla nich, dla córek wizażanek;) + spódniczka *!!Witam. Tym razem mam na wymiankę 3 oryginalne lalki My Scene, w stanie bardzo dobrym(jedna lalka ma trochę brudne nóżki;P ale to da się odczyścić), i dodatki do nich. Wszystko zawiera:
-Lalka Delancey(zdj.1 ma na sobie bluzeczkę, spódniczkę, buty, a w dodatkach strój kąpielowy) -Lalka Chelsey(zdj.2 ma na sobie bluzkę, spodnie, kurtkę, szalik i futrzane ocieplacze na nogi. Nie ma butów) -Lalka Nolley(zdj.3 Ma bluzeczkę, spodnie dżinsy, torebkę,buty,okulary i czerwony kaszkiet) DODATKI DLA LALEK -Świetny rowerek w kolorze czerwonym -2 kaski do roweru(czerwony i beżowy) -Gazetka(taka atrapa) -Freesbey -Szczotka -Leżak -Strój kąpielowy dla Delancey -Stojak na lalkę(różowy) -Sukienka w paseczki -Narty(bez kijków) (zdj.4) CZEKAĆ. Jeszcze będzie jeden post w którym dodam spódniczkę i etui na komórkę z Nici:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]() Teraz coś dla wizażanek.
-Posiadam śliczną falbankową , króciótką spódniczkę firmy Sisters Point.Rozmiar XS,S. Jest naprawdę przepiękna, więc będę wybredna (dostałam ją jako prezent- a jak dla mnie troszkę za krótka). Jest w kwiatuszkowe wzorki. -Pomarańczowe mięciutkie i urocze Etui na telefon komórkowy firmy Nici. Tu również będę dość wybredna(jest super, ale ja dostałam nowe więc postanowiłam się go pozbyć...) -Portfelik niebieskie Moro. Jest troszkę zakurzony, ale bardzo ładny, wystarczy przeprać. - I portfelik Nici z Lewkiem. Również mięciutki, posiada dużo kieszonek, i przezroczystą część. I sznurek by go gdzieś doczepić, albo powiesić na szyi, oraz kółeczko by do niego doczepić klucze lub breloczek. Czego szukam w zamian - wątek szukam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: !!* 3 lalki My Scene, i dodatki dla nich, dla córek wizażanek;) + spódniczka *!!
znajdziesz coś za etui na komórkę oraz portfelik z nici z lewkiem ?
![]() odp u mnie na wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: !!* 3 lalki My Scene, i dodatki dla nich, dla córek wizażanek;) + spódniczka *!!
hej
![]() bratanicy mojego mężczyzny spodobały się laleczki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1158080799 znajdziesz cos? ![]() zapraszam
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
odpiszesz ... bo chyba o mnie zapomniałaś
![]() odp u mnie na wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
hej!znajdziesz cos u mnie za ktoras z lalek?wykonuje bizuterie artystyczna pozdrawiam,jesli mozesz odp u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
w wątku nic nie wyszukałam, a ten płaszczyk jeansowy jest jakiej długości? ma krój kobiecy czy sportowy? masz może fotke, jak on wygląda na kims?
![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
Dobra. Więc dodaję śliczny płaszczyk
![]() Mi jest do kolana, mam 166cm wzrostu. Używany tyle co poprzednia właścicielka nosiła(sylwia.gda) Ja ubrałam raz, ale wolę mój skórzany. Stan świetny. Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-09-18 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
UP! Kasiu i jak???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Alorah niestety płaszczyk nie w moim guście. Przpraszam, że odpowiadam tak późno, ale nie zaglądałam do tego wątku
![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dokładka
![]() Więc... 1.Zestaw Lego Scala. Dodatki "duże" Czyli: -łóżko(materac od niego porysowany z jednej strony) z poduszkami i kołdrą. -Półka -Fotel -Stół -2 krzesła -2 ścianki -Lampa -Wieszak -Zlew -krzesełko dla bobasa (zdj.1) Dodatki Małe(zdj.2): -Patelnia -Wieszak -2 talerze -Kieliszek i butelka wina -szczotka -kuferek -pudełko -"perełki" -kwiatki -biedronka -miska -buty -kubek srebrny i czerwony -kurczak z jednym udkiem (można je odczepić i przyczepic z drugiej strony) -Radio KOTEK (zdj.3) KUCHENKA(zdj.4) Jeszcze mam takiego facecika do Lego Scali, ogólnie stan bardzo dobry poza "brakami w owłosieniu" (zdj5.zdj6.) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() LEGO!LEGO!LEGO!
Kurcze, mam tego trochę , ale zdjęcia się nie ładują. Spróbuję później. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej a czy masz ajkieś lego ale takie z klockami?? Bo ja mam chłopaczka i raczej cosik bardziej w tę stronę??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Jeśli tak wyśli mi zdjęcia na maila karlagracja@interia.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Nie Ma!!!
Edytowane przez alorah Czas edycji: 2006-10-04 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Jestem zainteresowana zestawem z poprzedniego postu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
a czy interesuje Cie kaseta video z filmem Van Helsing (o lowcy wampirow), nowa i zafoliowana jeszcze. chetnie oddam za jedna laleczke.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Red Nie ma sprawy, już rezerwuję. Może zrobimy większą wymiankę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Chyba tak. Ale jeśli zależy ci na tych klockach to moze jakąś torbę byś dla mnie uszyła? Ale raczej nie masz czasu, co nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Co do szycia to jest kilka kwestii po pierwsze jaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz jaki styl to Gothic Lolita czy mam sprecyzować o co dokładnie mi chodzi??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.