![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Możesz zajrzeć i wydrzeć
Drogie Wizazanki,
Rozejrzyjcie sie i skorzystajcie. W razie potrzeby dostarcze wiecej info na temat tych kosmetykow. Moje propozycje: 1) INtensywnie regenerujacy balsam do wlosow na lato Avon -150ml 2) Pianka Taft Supermocna4 -200ml (80%) 3) deo. Senses Avon kwiatowy pudrowy (60%) 4) Brazujacy balsam do ciala z orzechem BeBeauty 250ml (80%) 5) Krem kasztanowy na dzien do naczynkowej Bielenda 50ml (70%) 6) 3 plastry Veet - BRAK 7) Tampony rossmann 11szt 8) Baza i podklad rozswietlajacy 2w1 Avon 35ml (95%) 9) Pomadka Oriflame Natural Shimmer (95%) <podobnego odcieniu mam tez cien Ruby Rose> 10) Cienie Ruby Rose, z brokatem (95%) 11) Kredka do powiek Avon (90%) 12) Prasowany puder Viper; raczej lekko brzoskwiniowy (95%) 13) Blyszczyk Maybelline showstopper, z brokatem (90%) 14) Blyszyczk Snackers, melonowy- wymieniony z sugar_kitty 15) BlyszczykDessert Jessici Simpson -Cotton Candy 16) Brokat sypki -zielony 17) Maska do wlosow farbowanych AT Avon 150ml (95%) 28) Bloto do wlosow z glinka Bielenda 200ml (90%) 29) Spray SSS Avon opalajacy,Satynowy Polysk do jasnej karnacji 30) Wydluzajacy tusz Avon, czarny - nowy 31) Iced Champink Avon pomadka jasny roz 32) Krem do skorek Avon 50% zuzycia 33) Nawilzajacy olejek do wlosow do podgrzania,Avon -55% zuzyty 34) Spray opalajacy SSS satynowy polysk, nowy SZUKAM: - cieni w proszku,np opalizujace (do urody: zima) - balsamow ujedrniajacych - kosmetykow do opalania naturalnie - zapachów - zeli pod prysznic - bizuterii - ozdob do paznokci, jak np. cyrkonie - ksiazki o Wenusjankach i Marsjaninach Edytowane przez Dalenka Czas edycji: 2007-06-25 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Możesz zajrzeć i wydrzeć
Witaj, za błotko Bielendy cos znajdziesz?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za 1) Różany zel pod prysznic Ives ROcher (50ml)
2) EDT Exotic BEaches Avon 50ml 16) Blyszyczk Snackers, melonowy 17) BlyszczykDessert Jessici Simpson -Cotton Candy Mam troszke biżuteri w wątku ciuszkowym. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Iza2007 gdzie jest zdjecie lakieru? co ty na wode oriflame i balsam dove <za zel ives rocher i wode avon>??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
1) Różany zel pod prysznic Ives ROcher (50ml)
3) INtensywnie regenerujacy balsam do wlosow na lato Avon -150ml 5) deo. Senses Avon kwiatowy pudrowy (60%) znajdziesz cos u mnie ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To są dwie wody plus plus to mleczno-migdałowa a zero plus jest jakby kokosowo owocowa spróbuj zajrzeć do katalogu KWC tam będą opisy i recenzje
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2) EDT Exotic BEaches Avon 50ml 16) Blyszyczk Snackers, melonowy (czy był używany?) 17) BlyszczykDessert Jessici Simpson -Cotton Candy (czy był używany?)
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
10) Baza i podklad rozswietlajacy 2w1 Avon 35ml (95%) 2) EDT Exotic BEaches Avon 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witaj Dalenko, zdjęcie lakieru jest w poście 4 kolor bardziej taki jak na zdjęciu 1,
Jeżeli chodzi o wymiankę to mogę Ci dać: 1) wodę oriflame 2)balsam pod prysznic ujędrniający dove nowy ( dla mnie jest naprawde super) a Ty dla mnie: 1) Różany zel pod prysznic Ives ROcher (50ml) 2) EDT Exotic BEaches Avon 50ml Jeżeli Ci to pasuje to czeka na pw. Pozdrawiam Iza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
hej hej, zajrzyj do mnie- mam dużo biżuterii na wydaniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
przecież wklejałam link do wątku
![]() no ale mogę wkleić jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
jeszcze ja, jeszcze ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.