![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Dokladka!!!schwarzkopf,re vlon,wella,estee Lauder,lancome, La Roche Posay
Witam wszystkie wizazanki
![]() Posiadam na wymiane takie kosmetyki jak: SCHWARZKOPF PROFESSIONAL do włosów- FLATLINER OSIS + iron serum- spray do prostowania wlosow przy uzyciu prostownicy-chroni wlosy stylizowane temp do 200 stopni - 200ml (uzyty 5 razy,przypuszczam ze nawet 1/15 nie zostala wykorzystana) POLECIAL DO OLIK04 ![]() http://www.lumiere.pl/product_info.p...cc6762121f7cc0 PERFUM ESCADA rockin'rio ponad polowa flakonu 100ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...n-rio-edt.html BRAK- powedrowal do TOMAMA ![]() BALSAM PO OPALANIU POSTHELIOS LA ROCHE POSAY tubeczka 40ml, nie uzywany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...-opalaniu.html nowość WELLA HIGH HAIR GLOSS SERUM profesjonalne serum nadajace polysk wlosom 2 raz uzyte PATRZ ZDJECIE nowość WELLAFLEX SPRAY DO STYLIZACJI NA CIEPLO 2DNIOWA OBJETOSC ponad 1/3 PATRZ ZDJECIE nowość DOVE SZAMPON REGENERUJACY INTENSE CARE NOWYPATRZ ZDJECIE nowość LANCOME BEAUTIFYING SKIN CONDITIONER 24H HYDRATION do skory mieszanej - ponad polowaPATRZ ZDJECIE nowość SCHWARZKOPF GLISS KUR EKSPRESOWA ODZYWKA REGENERACYJNA W SPRAY'U bez splukiwania- ponad 1/3PATRZ ZDJECIE nowość AVON EXOTIC BEACHES SHIMMERING GLOW BODY LOTION basam do ciala rozswietlajacy niewielki ubytek -z zapasem ponad 2/3PATRZ ZDJECIE nowość ESTEE LAUDER GENTLE EYE MAKEUP REMOVER plyn do demakijazu oczu 30ml nowyPATRZ ZDJECIE nowość ARTDECO EYESHADOW BASE BAZA POD MAKIJAZ OCZU UZYWANA 6 RAZYPATRZ ZDJECIE nowość RIMMEL PODKLAD COOL MATTE KOLOR 303 UZYWANY 5 RAZYPATRZ ZDJECIE nowość CIENIE DO OCZU MANHATTAN , H&M , INGLOT wiekszosc raz uzytaPATRZ ZDJECIE nowość CHRISTIAN DIOR CZARNA KREDKA DO OCZU ciezko mi okreslic jaki ubytek bo nie pamietam jakies byla dlugosci wczesniej ale uzywalam kolo 10 razyPATRZ ZDJECIE POLECIALA DO OLIK04 ![]() nowość ORIFLAME DIVINE ZAPACH DLA KOBIET 2/3 BUTELECZKI 50MLPATRZ ZDJECIE nowość AVON NATURALS BODY FRESH SPRAY-MGIELKA DO CIALA LIME BLOSSOM& VERBENA 4-5 razy psiknietaPATRZ ZDJECIE nowość REVLON SKINLIGHTS PUDER ROZSWIETLAJACY 20g KOLOR 01 NATURAL LIGHT ponad polowaPATRZ ZDJECIE nowość INGLOT RIMMEL JOKO lakiery do paznokci prawie cale PATRZ ZDJECIE nowość MANHATTAN PROFESJONALNA ZALOTKA Z ZAPASOWA GUMKA DOLACZONA PRZY RACZCE 2 razy uzyta(niestety mam tak proste rzesy ze nawet po zalotce nie widac NIC;) PATRZ ZDJECIE czekam na Wasze propozycje wymiany i pozdrawiam,interesuje mnie glownie kolorowka zagranicznych firm ![]() Edytowane przez chokeit Czas edycji: 2007-06-10 o 01:02 Powód: dokladka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SCHWARZKOPF PROFESSIONAL do włosów,ESCADA rockin'rio,posthelios LA ROCHE POSAY
Interesują mnie:
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure hairtherapy Znajdziesz coś na wymianę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SCHWARZKOPF PROFESSIONAL do włosów,ESCADA rockin'rio,posthelios LA ROCHE POSAY
może znajdziesz coś u mnie za escadę?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187006 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za ESCADA rockin'rio ponad polowa flakonu 100ml ?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za escade?
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Mam Versace Red Jeans (około 35 ml), moge oddac około 10 ml Coco Madamoselle (testerek z korkiem nie zamyka się ale zapach trwały), mam też Celine Dion Belong (dezodorant perfumowany około połowa z 75 ml) i to co w wątkach ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Z chęcią opiszę Rusha oraz Miss Me
![]() Rush, Gucci:- Zapach bardzo bogaty, intensywnie się rozwijający. Czasem odnoszę wrażenie, że z minuty na minutę pokazuje swoje różne oblicza. Zapach dosyc wibrujący, intensywny i bardzo 'ogoniasty', ekspansywny. Nie pozostaje niezauważony. Jest to zapach bardzo żywy, charakterny. Dla pięknej, sexownej kobiety a nie nieśmiałej dziewczynki ![]() nuta głowy: gardenia, frezja nuta serca: jaśmin z Madrasu, róża damasceńska, kolendra nuta bazowa: wanilia, paczula, wetiweria - Miss Me, Stella Cadente: Jest w nim coś takiego lekko uderzającego do głowy. Chce się mocno zaciągnąc tym zapachem, zamknąc oczy i z rozmarzeniem zamruczec : "mmmm...." ![]() "Zapach urodzony pod znakiem spadającej gwiazdy. Premierowy zapach domu mody Stelli Cadente prezentuje poetykę wszystkiego tego, co najmniej spodziewane. Perfumy są wibrujące i bezpieczne - uwodzicielski i niezwykły. Zaskakuje swoją delikatna magią, pozwala przywołac wspomnienia bajecznego dzieciństwa. Odkrycie nowej rodziny zapachowej pozwoliło zamknąc w pięknym, bizuteryjnym flakonie nuty zaczerpnięte wprost z egzotycznych Tolu, Peru oraz Siam. W zapachu wyodrębnic można vanillię, cynamon, piwonię oraz kwiat pomarańczy. "
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cosik za escade?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za:
SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure hairtherapy- Dwufazowa odzywka z kolagenem do wlosow zniszczonych, 2 pojemniki 100ml, w opakowaniu ponad ponad 2/3- uzyta 4 razy ???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
dolaczam fotke escady ,zeby kazdy mogl wlasnym okiem ocenic czy to ponad polowa flakonu czy dokladnie polowa bo mi ciezko jak sie przyjrzec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
interesuje mnie SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC Bonacure hairtherapy- Dwufazowa odzywka z kolagenem do wlosow zniszczonych, 2 pojemniki 100ml, w opakowaniu ponad ponad 2/3- uzyta 4 razy http://www.lumiere.pl/product_info.p...generacji.html w zamian moge zaoferowac potrojne cienie do powiek patricia milton, prawie nieuzywane, pochodza z wymiany z mariola13. Niestety w brazach wygladam strasznie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
ok,dzis juz nie dam rady bo mam gosci ale jutro z rana zrobie fotke,poziomo masz na mysli jak?:P z boku tak? na razie prosze zarezerwuj sweet balm rozowy i ysl podklad.Ja jestem zdecydowana na wymiane jesli Ci odpowiada taka ilosc escady(po fotce zadecysujesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może cos u mnie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() oprocz tego błyszczyk Guerlain Kiss Kiss Gloss Extreme Shine Radiant Colours w odcieniu 840 abricot gourmand-raz przetestowany, Sweet Balm Lancome w odcieniu04 Abricot Lait, 15 ml, ubytek ok. 1 ml korektor Chanel Correcteur Eclat w odcieniu Beige Clair 20, użyty może ze 4-5 razy, świeży, kupiony w Sephora chyba miesiąc temu, kartonik, ulotka, puder sypki Shiseido odcień 01 - zostało w granicach 1/4-1/5 opakowania, bo trochę mi sie rozsypało Shiseido korektor na cienie pod oczy, 5 ml, ubytek max 10%, odcień średniego beżu 01 Ivory LRP Cicaplast pojemność 40 ml, ubytek ok. 20%, waży do 09.2008 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.