![]() |
#1 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Mój kramik kosmetyczno-biżuteryjny
ZAMKNIĘTY
23.05 - dokładka KOLORÓWKA Hej ![]() PIELĘGNACJA CIAŁA, TWARZY, DŁONI 1) Oriflame - Body&Mind, balsam do relaksującego masażu (skroni), poj. 15 ml, data ważności 11.2008, pozostało minimum 95% KOLORÓWKA 1) Maybelline - cienie Expert Eyes, odcień 09 Warm Green, jaśniejszy; wypróbowany raz, opakowanie testerowe o wymiarach 1,5cm x 2cm 2) Maybelline - cienie Expert Eyes, odcień 09 Warm Green 2, ciemniejszy; wypróbowany raz, opakowanie testerowe o wymiarach 1,5cm x 2cm 3) Avon - Beyond Colour, cień wygładzający Beyond Colour, odcień Crystal Waters, wypróbowany 2 razy, poj. 5ml, data produkcji 19.10.2006 ZAPACHY 1) Oriflame - Life Circle Fruit, woda toaletowa o zapachu owoców - odlewka do próbki, termin ważności 06.2009 2) Lacoste - Pour Femme, woda toaletowa z długopisu - odlewka do próbki ---------- Wymienię się za wszystko co wpadnie mi w oko. NAJBARDZIEJ zależy mi na farbie Palette XXL odcień Deep Black i serii Planet Spa Avon oraz preparatach antycellulitowych i wyszczuplających. Chętnie przygarnę: próbki perfum i odlewki (Hypnotic Poison Dior, Euphoria CK, Versace Crystal Noir, różne Valentino, Addict Dior, Burberry, Armani Code i inne z górnej półki), jeansy biodrówki, ciekawe koszulki, czarne paski do spodni, szminki Avon odżywczo-nabłyszczające, produkty Johnson's Baby, smakowite kosmetyki pielęgnacyjne (np. Body Shop, Aquolina, Fruttini, Athena's itp) lub do suchej skóry. Każda kategoria mnie interesuje. ---------- WYMIENIONE: Yves Rocher - Baume Eclat, balsam do ust z ekstraktem z moreli - rozświetlający, poj. 4 g, data ważności 07.2008, zostało około 50% - wymieniony (buzichocho) Avon - Beyond Colour, szminka wygładzająca usta SPF 15, odcień Lavender Frost, czyli perłowy brązowo-bordowy; 3.6g, data ważności 21.02.2008, użyta około 4-5 razy, zostało ok. 85-90% - wymieniony (Gothic_Daisy) Lotta Luv - Snapple, balsam do ust/błyszczyk Snapple o zapachu (i smaku!) truskawek z kiwi, słodziutki i ślicznie pachnący, słoiczek, pozostało około 90%- wymieniony (Gothic_Daisy) Avon - Planet Spa, oczyszczająca emulsja do mycia twarzy Wody Mineralne Islandii PLANET SPA, poj. 75ml, data ważności 24.05.2009, użyta około 3 razy w małych ilościach, zostało ok. 80% - wymieniony (buzichocho) Johnson&Johnson - Clean&Clear, głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy, poj. 150 ml, kupiona niedawno, pozostało około 65-70% - wymieniony (buzichocho) Avon - Extraordinary, woda perfumowana Extraordinary, poj. 50ml, z aktualną datą ważności, zostało ok. 25% - wymieniony (buzichocho) Avon - Advance Techniques, odżywka dodająca objętości włosom cienkim i przetłuszczającym się, stara wersja, poj. 250 ml, data ważności: 26.06.2009, użyta raz w celu sprawdzenia - wymieniony (Gothic_Daisy) Avon - Foot Works, odżywczy krem do stóp z kofeiną, poj. 100 ml, data ważności 11.09.2009, pozostało około 70-75% - wymieniony (magnum_357) Fruttini, balsam do ust, zapach i smak Milky Orange (mleczno-pomarańczowy, nie zakłamany, smakuje i pachnie dokładnie jak w nazwie), poj. 15 ml, pozostało około 90%, kupiony w Douglasie, kolory przeplatają się (biały z pomarańczowym), ale jest bezbarwny - wymieniony (seti85) Nivea - Lip Care, balsam do ust Strawberry Kiss (truskawkowy, czerwony), poj. 4,8 g, data ważności 08.2008, zostało 70-80% - wymieniony (seti85) Nivea - Lip Care, balsam do ust Juicy Splash (owocowy, zielony), poj. 4,8 g, data ważności 04.2007, zostało 50% - wymieniony (seti85) Avon - Foot Works, silnie nawilżający krem do stóp z kompleksem AHA, zapach miętowy, poj. 75 ml, data ważności 23.11.2008, pozostało około 50-60% - wymieniony (seti85) Oriflame - Crystal Lip Gloss, błyszczyk do ust z SPF 12, odcień Pure Heaven (bezbarwny ze świetlistymi drobinkami), poj. 8 ml, data ważności 03.2008, zostało około 65-70% - wymieniony (mutacumliquida) Avon - Foot Works, zmiękczający krem do pięt, poj. 75 ml, data ważności 24.09.2008, pozostało około 35-40% - wymieniony (mutacumliquida) Oriflame - Life Circle Fruit, woda toaletowa o zapachu owoców - odlewka do próbki, termin ważności 06.2009 - wymieniona (iza2007) Anida - Pielęgnacyjny krem do rąk i ciała z witaminą E (nawilża, natłuszcza, łagodzi podrażnienia), nowy, 100ml - wymieniony (iza2007) Hurt-serwis - Krem do rąk aloesowy (regeneracja), nowy, 125ml - wymieniony (iza2007) Anida - Krem do rąk ochronny z lanoliną (do rąk narażonych na kontakt z wodnymi roztworami), nowy, 100ml - wymieniony (iza2007) Dax Cosmetics - krem jabłkowo-gruszkowy, krem wygładzający do twarzy i ciała z prowitaminą A, poj. 150 ml, data ważności 07.2008, użyty 2 razy w małej ilości, pozostało ok. 95% - wymieniona (_Koniczynka_) Nivea - Hair Care, pianka do włosów Zwiększona Objętość, poj. 150ml, data ważności 08.2008, użyta około dwóch razy - wymieniona (_Koniczynka_) Londa - Color Emotion, trwała farba do włosów, odcień Pale Blonde 18 (świetlany blond), zawartość: 1 tuba farby w kremie 50ml, 1 butelka balsamu utleniającego 50ml, 1 saszetka z odżywką 10ml, 1 para rękawiczek, instrukcja użycia - bez kartonika; data ważności 03.2007, NOWA - wymieniona (_Koniczynka_) Próbki: Little Black Dress, Wink, Blue Rush, In Bloom (buzichocho) Blue Rush, Midsummer Her, Lacoste (magnum_357) In Bloom, Celebre, Extraordinary, Passion Dance, Be kissable, pr. szminki Giordani Gold Peach (seti85) ---------- W załączniku: EDT Life Circle Fruit Oriflame, cienie Maybelline Warm Green i Warm Green 2 Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2009-09-02 o 09:59 Powód: zmiany 20.07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Mój kramik kosmetyczno-biżuteryjny
Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-02-26 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
A co bys chciala za ten wisorek?
![]() ![]() To moj watek kosmetyczny ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167036 – mój wątek kosmetyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Głownie zalezalo mi na tym wisiorku
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
7) Avon, bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się, poj. 12ml, data ważności 01.2009, użyty około 4 razy, zostało ok. 85%, wraz z oryginalną ulotką
8) Avon, odżywka dodająca objętości włosom cienkim i przetłuszczającym się Advance Techniques, stara wersja, poj. 250 ml, data ważności: 26.06.2009, użyta raz w celu sprawdzenia To mi się podoba ![]() Mam mało kosmetyków, można powiedzieć, że ich nie mam w wątku, ale mam ciuszki, może coś znajdziesz ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462
Może coś u mnie za krem Garniera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
A odnosnie tego wisiorka to czego szukasz jeszcze, co bym ci mogla dolozyc do balsamu i sweterka za niego, bo moze znalazlabym cos poza watkiem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za wisior?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czy masz może coś poza wątkiem ? jakieś inne kosmetyki ?
![]() odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
u ciebie bylabym zainteresowana jedynie pianka Clean&Clear a moze poszukasz jescze cos poza watkiem???raczej z pielęgnacji bo kolorowki nie uzywam (lakiere, żele itp. odpadaja bo mam duzo) jednak ostatnio poleuje na tonik Uroda melisa bycmoze masz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę temat - dokładka z dzisiaj!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Spodobała Ci się u mnie paletka (która niestety jest zarezerwowana) i:
Oriflame - kredka do brwi brązowa (kolor light medium), dla mnie za jasna Moze dobierzesz coś jeszcze, to ja też jeszcze coś bym u Ciebie znalazła? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
hm... no tak sie zastanawiam...po sobie troche w necie poczytalam o tym balsamie do ust.... pozatym blyszczykow mam mnostwo (szukam narazie brzoskwiniowego bo takiego nie mam;D) a nic innego nie masz poza watkiem??? nie ukrywam ze poszukuje peelingu enzymatycznego z soray tak jak mam w "poszukiwanych" ... znajdziesz cos jescze???
wiesz...mi sie podoba ogólnie 80% rzeczy na kramikach ale jestem na siebie zla bo mam baaardzo duzo kosmetykow, ktorych poprostu nie uzywam. Dlatego mogloby sie wydawac ze wybrzydzam, ale ja chce poprostu wymieniac sie za to co potrzebuje żeby potem nie bylo wyrzutów sumienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
15) Avon - Advance Techniques, odżywka 3) Avon - Beyond Colour, szminka wygładzająca usta SPF 15, odcień Lavender Frost, czyli perłowy brązowo-bordowy; 3.6g, data ważności 21.02.2008, użyta około 4-5 razy, zostało ok. 85-90% - czy ona jest raczej jasna? bo na zdjęciu wychodzi na taką średnią, ale piszesz, że to brąz z bordo, więc sama nie wiem ![]() 4) Lotta Luv - Snapple, balsam do ust/błyszczyk 5) Fruttini, balsam do ust, zapach i smak Milky Orange (mleczno-pomarańczowy, nie zakłamany, smakuje i pachnie dokładnie jak w nazwie), poj. 15 ml, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
hm... bylabym zainteresowana tą mgiełką zielona herbata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
wiesz co ja juz musze isc ale napwno bede jutro. wiec moze sie dogadamy. co bys powiedziala na cien do powiek i blyszczyk za clean&clear mgielke i jescze // Lotta Luv - Snapple, balsam do ust/błyszczyk (daje kolor np. czerwony?) lub krem garniera do twarzy // (tylko z kremem jakby co dam znac bo to nie dla mnie bylby) czy ewentualnie bylabys chetna na ta wymiane??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
ooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
hej,podoba mi się woda coty zielona herbata.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę wątek! Dokładka z dzisiaj!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
he,bluzeczka jest rozciągliwa,ale bez przesady.Najlepiej podaj mi obwód w biuście to zmierzę czy się na tyle rozciąga,szczęściaro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Czekam na Ragnarok
|
Podnoszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
czy znajdziesz cos u mnie? podoba mi sie kilka kosmetykow..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.