|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Zajrzyj proszę do mojego wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180709 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: •♥•Uwaga - piękny niszowiec z Les Parfums De Rosine - Une Folie de Rose
witaj
![]() ja chciałam zapytać tylko czy służy CI emulsja Orlane? ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Ci, że służy(właściwie slużyła), a ja przymierzam się już do niespodzianki, bo chyba będę miała dla Ciebie świeżynkę Noa ![]() ![]() Nevada Bardzo skrupulatnie się zastanowię, OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Jak obiecałam - jestem
![]() Przyjrzałam się po raz kolejny i najbardziej podobają mi się u Ciebie dwie rzeczy: Cytat:
![]() ![]() Chciałabym, żebyś napisała mi na ile pi x drzwi wyceniasz Twoje kosmetyki, jeśli wyjdzie mniej to zamienię chętnie na to, co napisałam, jeśli więcej to postaram się poszukać jeszcze czegoś do dorzucenia dla Ciebie. Czekam na wiadomość, czy interesowałaby Cie taka wymiana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj poziomeczko - jeśli byłabys chętna na kinerase w zamian za różyczkę - daj mi znać.
Wartość kinerase 40gr. w sephora kosztuje ponad 200zł ( kojarzy mi się 220 - ale nie pamiętam, jeśli będziesz chętna możesz sprawdzić podczas wizyty w tej sieci ) , moja amerykańska wersja to 75 gr. Pozdrawiam ciepło z magnoliowej krainy. OT: wieszałam dziś pranie w ogrodzie i w upale pojawil się magnoliowy zefirek i jakoś skojarzyło mi się z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Lolitki bardzo nie chciałabym oddawać dlatego jeżeli mogłabyś wybrać sobie coś innego to bardzo bym prosiła, tak naprawdę chcę wycofać lolitkę ze straganika... Mimo wszystko podam jej przybliżoną wartość ![]() ![]() Napisz mi proszę czy mogłabyś wybrać sobie coś innego zamiast Lolitki? tak sobie myślę,że może Scent Gloss by Ci przypasował? ![]() ![]() Czekam na odpowiedź z niecierpliwością ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Nevado, podoba mi się jeszcze
- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Napisz mi proszę czy jesteś zdecydowana i możemy przejść na PW ![]() Oczywiście dodam próbkę L ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety, wymienię się z Nevadą, ale jeszcze wszystko przed nami. Zazdroszczę Ci tych magnolii, bo właśnie teraz musi być najpiękniej ![]() Zrób fotkę, proszę i zamieść wiesz gdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.