|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam nowych kuponów konkursowych z Avonu za kosmetyki.
nieaktualne
Edytowane przez droga A Czas edycji: 2007-05-22 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam nowych kuponów konkursowych z Avonu za kosmetyki.
A skąd te kupony można mieć? Trzeba być konsultantką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mam kilka kuponów. co ciekawego masz z kosmetyków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dzięki za zainteresowanie
![]() Mam kremy avon nowe, pomadki Oriflame, dużo kremów do rąk, plastry tanita, błyszczyki różnych firm, kremy Kolastyna, szampony i odżywki do włosów rudych Sunsilk, farby do włosów Londa (rudy, brąz i beżowy blond) i inne. Mam w domu prawie całą dobrze zaopatrzoną drogerię ![]() Przykładowe kosmetyki do wydania za kupony: 1. Farba Londacolor - 46 Miedź Tycjana 2. Farba Londacolor - 34 - Złoty Brąz3. Farba Londacolor - 38 Beżowy Blond 4. Avon - balsam do ciała Blue Rush nowy 5. Wella - shock waves - Massive Guma Plastik Elastik - do modelowania włosów - zostało ok. 2/3 opakowania 6. Błyszczyk Wibo - sparkling Ray - z refleksami - czerwony 2 sztuki (nowy) 7. Błyszczyk wibo z refleksami Sparkling ray - czekoladowy (nowy) 8. Nivea - klasyczny krem 4 opakowania po 10 ml 9. Sunsilk odżywka - płomiennie rudy nowa 10. Sunsilk szampon płomiennie rudy nowy 11. Oriflame pomadka z serii visions - Black cherry (nowa) 12. Oriflame pomadka z serii visions - Vampire (bardzo ciemna - nowa) 13. Avon - dezodorant w kulce Blue Rush dla niego (nowy) 14. Róż do policzków w piance Avon - Bubble Pink - ok 1/2 opakowania 15. oriflame - trwała szminka z błyszczykiem - kolor mocno różowy - raz użyta (odcień Champs elysees) 16. Revlon - nowy lakier odcień 81 Punchy Peach 17. Oriflame - czarny tusz do rzęs 500% Volume - kilka razy użyty - jak nowy 18. Oriflame - Colour by Oriflame szminka nawilżająca - Natural Shimmer - perłowy beż jasna nowa 19. Oriflame - Colour by Oriflame szminka nawilżająca - Mocha magic raz sprawdzona na dłoni ładny brąz 20 - Oriflame - Colour by Oriflame szminka nawilżająca - Cherry brandy - bordo nowa - sprawdzona na dłoni 21. Oriflame byłyszczyk Visions - sheer colour Juicy Lip Gloss - pomarańczowy nowy 22. Oriflame byłyszczyk Visions - sheer colour Juicy Lip Gloss - kiwi nowy 23. Oriflame dezodorant do ciała Elvie - używany - zostało na pewno więcej niż pół 24. Yves Rocher - podwójna maseczka w saszetce do cery mieszanej i tłustej 25. Nivea - miniaturowe dezodoranty dla mężczyzn - Aqua Cool 35 ml - kilka sztuk Oprócz kosmetyków mam jeszcze nowe kolorowe paski Cropp - cienkie w paseczki - w różu i w niebieskim kolorze, frotki Cropp nowe, smycze Cropp - dwa rodzaje. jak trzeba będzie to jeszcze poszukam, bo nie wiem na ile wyceniacie swoje kody ![]() Na zielono zaznaczyłam rezerwacje Edytowane przez droga A Czas edycji: 2007-05-17 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Mam pare kuponów na zbyciu..
![]() A ile kuponów byś chciała za Avon - dezodorant w kulce Blue Rush dla niego (nowy) , Avon - balsam do ciała Blue Rush nowy,Oriflame byłyszczyk Visions - sheer colour Juicy Lip Gloss - kiwi nowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiedz na ile kuponów wyceniasz kosmetyki, które sobie wybrałaś i myślę, że jakoś dobijemy targu. Myślę o liczbie 5 kuponów, chyba że masz więcej to coś jeszcze dołożę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A powiedz na ile kup[onów ty wyceniłabys frotki, paski i smycze cropp oraz po jednym błyszczyku oriflame chcodzi mi o ten w tubce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Porzeczko za 5 kodów które mi proponujesz mogę Tobie dać pasek i 1 błyszczyk. Jeśli będziesz miała więcej to chętnie poczekam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ok więc odłuż dla mnie niebieski pasek i 22. Oriflame byłyszczyk Visions - sheer colour Juicy Lip Gloss - kiwi nowy
jutro bede miała nowe kody ale tylko kilka a tak jak pisałam na pw w przyszły pt bede miała ok 100 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A masz coś jeszcze z Avonu oprócz tych Blue Rash ![]() Więc odłóż mi prosze te rzeczy bo jestem zdecydowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z Avonu mam jeszcze: - krem do ciała Wink - ponad połowa opakowania - balsam - kwiat pomarańczy - 2 razy użyty - krem do stór z kofeiną cały. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jestem chętna. Mogę oddać wszystkie te kremiki mam chyba 4 sztuki. Kupony są oczywiscie niewykorzystane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oki to bym chciala jeszcze ten krem z kofeina i Nivea - miniaturowe dezodoranty dla mężczyzn - Aqua Cool 35 ml - 1szt+ tamte rzeczy co wspominalam wczesniej. Napisz czy ci pasuje jesli tak to mozemy dobic targu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko się zgadza - tylko już błyszczyka kiwi nie ma - może być pomarańczowy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Proszę o PW |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Wybacz. Głupio mi się przyznać , ale nie wiem co oznacza ten skrót PW. Dawno nie byłam na forum. ![]() A już skojarzyłam chodzi o prywatna wiadomość?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Niestety, nie mam już nic z Croppa - wszytko zarezerwowane dla porzeczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej mam obecnie 3 kupony a w przyszłym tyg jeszcze 4 bede miala wiec w sumie 7 moge ci wyslac najchętniej przygarne husteczki do chigieny intymnej lub maszynki jednorazowe jednorazowe jesli tego nie masz to mozemy sie umówic ze wysle ci kuponki a ty wysleszmi co uwazasz
![]() ![]()
http://www.mineralnyswiatkasi.pl Edytowane przez Scarlet23 Czas edycji: 2007-05-22 o 15:59 Powód: ortograf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Sorki dziewczyny. Właśnie zalogowałam się aby zlikwidować wątek. Mam już dość kodów.
Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.