|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
oddam Amarige Givenchy
Nieaktualne
oddam: zapachy: -Amarige Givenchy uzywane z 50ml edt zostalo jakies 40ml -balsam do ciala Amarige ktory byl w komplecie, zostalo wiecej niz 50ml -Sunflowers E.Arden pełne 100ml edt z kartonikiem bez folii kolorowe: -niebieska kredke do oczu Bourjois 16cm -żółty cien Inglota mało używany -kremowy cien do powiek C.Carol koloru morskiego -cień Astor kolor Hazelnut metaliczny mało używany pielegnacja: -powitanie z Afryka musujący piasek z 475g zostalo 80% -nowy dezodorant antyperspiracyjny avon active w kulce -avon Planet spa balsam do ciala z 150ml zostalo troche mniej niz polowa -perfumowany płyn do kapieli bagno schiuma czekoladowy z 150ml zostalo 80% zdjecia na pw ![]() Edytowane przez n_jamroz Czas edycji: 2007-05-25 o 07:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: oddam Amarige Givenchy
Jestem chetna na Amarige- z perfum mam Max Mare złota okolo 40 ml z 90 ml, a takze okolo 20 ml limitowanki Diora Star - reszta to co w watku
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
o tak to edt
nie wiem dlaczego przez caly czas myslalam ze to edp Karolinko ![]() ![]() Kenzo Max Mary i Diora Star nie znam i nie wiem czy akurat ten drugi zapach bedzie u mnie w Sephorze albo Duglasie, ale sprawdze jutro i jakby co dam znac astronomiczna.aniu czy na zamiane wchodza tylko perfumy czy inne tez? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nie wykluczam oddania za zapachów swoich nie-zapachów. A czy coś konkretnego wpadło Ci w oko? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Podobaja mi sie dwie palety (nie wiem ktora bardziej
![]() ![]() mam takie pytanie (moze smieszne) jaka jest mniej wiecej srednica jednego cienia w palecie Lancome, bo piszesz ze to minipaletka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno sama minipaletka Lancome to by było zdecydowanie za mało za Amarige ![]() Niestety drugą paletę, której kolorystyka, "wpadła Ci w oko" (Brun Casual)wolałabym zdecydowanie wymienić na inne cienie. Oj, wygląda na to, że z ewentualnej wymiany nici ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() interesuje mnie twoje Amarige Givenchy na wymianke proponuje Cerruti Image ok.35-40ml/75ml DG Feminine ok.40ml/100ml podwójne cienie Chanel,kolorek fiolet+biały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
szkoda
![]() ![]() co do zapachów to jutro sprawdze w perfumerii i dam znac ![]() pozdrawiam ps mimi44 masz moze zdjecie tych cieni Chanel? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
oto foto z netu,ale gdyby cie zainteresował to oczywiscie zrobie foto swoje zeby było widac ubytek(niewielki-kilka razy mazniete).
Ale same cienie to chyba za mało za Amarige,moze powiedz czego szukasz to pogrzebie jeszcze w kosmetyczce.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
W ogole to szukam pudru w kompakcie dior diorific ale na razie nigdzie nie znalalzlam
![]() ![]() ![]() masz moze jakies zapachy na wymiane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
perfumy te co podałam w poscie #10
edit: przypomniałam ze mam jeszcze na wydaniu zilone Burzuje(na foto) Paul Sagane cienie podwójne,kolorki do dosyc odwaznego makijażu grafit+czerwień Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-05-23 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A poza paletą Diora żadne inne nie przypadły Ci do gustu? Jeśli szukasz odcieni naturalnych to może pojedynczy cień Diora i pojedynczy Clinique byłyby odpowiednie? Z bardziej odważnych kolorków to faktycznie Color Focus'y i czwóreczka Clinique (ta z różem i błękitem). |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
niewiele mam watku, ale cos bym pewnie mogla wyszukac, a interesuje mnie (bardzo) armaige
![]()
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
No dobrze to pisze co znalazlam i co mnie zainteresowalo
![]() astronomiczna.ania: kusi mnie ta minipaletka Lancome ![]() ![]() mimi44: cienie Chanel i zielone Bourjois kenzo: Max Mara i Shiseigo Lifting Foundation napiszcie co o tym myslicie i czy zalezy Wam na perfumach czy na tym balsamie perfumowanym tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na pewno wszytskich trzech rzeczy, które u mnie wpadły Ci w oko za posiadana przez Ciebie ilość Amarige nie oddam, natomiast mogłabym rozważyć rozstanie się z Amorkiem i z paletka Lancome ![]() Czy dysponujesz fotką swojego flakonika z aktualnym zuzyciem? Jeśli nie, to prosiłabym o ściągnięcie jakiejś fotki z sieci i zaznaczenie na niej aktualnego poziomu zapachu (przepraszam, że nudzę, ale flakonik Amarige ma kształt, który sprawia problemy przy określaniu ilości pozostałego zapachu - fotka jest niezastapiona) Prosiłabym tez o info:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dołanczam sie do pytań ani ![]() ps.mam dorobic ci foto chanelek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() wiec tak kupilam zestaw w takim oto pudelku na allegro, bylo to rok temu, niestety nie pamietam nicka sprzedajacej osoby, dlatego tez nie ma kartonika bo po prostu byl w komplecie a z pudelkiem sie nie rozstaje bo trzymam w nich swoje skarby oczywiscie wszystko jest orginalne flakonik i korek sa w super stanie, zadnych uszczerbien ani rys kiedy zapach zostal otwarty nie jestem w stanie powiedziec ale wiem jedno! zapach jest super trwaly!!! z tego tez wzgledu sprzedaje go bo mi po prostu ciazy! czuc bez problemow po kilku godzinach, kazdy kto sie z nim zetknal wie o co chodzi ![]() niestety co do kodu to nie wiem gdzie jest, zrobilam zdjecie pudelka od spodu jednak mam aparat w telefonie 2mp wiec jakosc nie jest rewelacyjna jezeli nadal jestes zainteresowana to zapraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
foto cieni zaraz zrobie.
Czy na spodku perfum jest jakaś naklejka(ma tam byc numerek wybity)? wklejam: Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-05-24 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Dzieki za zdjecie. Na spodzie perfum nie ma naklejki tylko jest jakby wygrawerowane (nie widac tego na zdjeciu aparatem z telefonu): eau de toilete 50ml 1.7floz made in france givench paris 3E01(albo L bo nie widze dokladnie)
moze to jest ten numer o ktory bylo juz pytanie, nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Jeśli chodzi o mnie to jeszcze przemyślę sprawę, aczkolwiek zapachu jest mniej niż się spodziewałam
![]() Niestety aktualnie nie mam mozliwości przypomnienia sobie zapachu (jestem "na wyjeździe" w miejscu gdzie nie ma perfumerii z górnopółkowymi zapachami). Jeśli masz kogoś zdecydowanego na wymianę, to nie czekaj, proszę, na moja decyzję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Zrobilam jeszcze zdjecie w pozycji horyznotalnej dla jesniejszego obrazu
![]() Na razie nikt sie nie zdeklarowal wiec moze poczekam na Twoja decyzje astronomiczna.aniu ![]() Aha zapomnialam dodac ze te perfumy nigdy nie sa nalewane do konca wiec zawsze jest jakis ubytek. Edytowane przez n_jamroz Czas edycji: 2007-05-24 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.