|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: porządki XS, S, M i torebki - będą dokładki
teraz spodnie:
1)Czarne lekko przecierane jeansy LEE, model Desoto, rozmiar 26/31. Używane, ale mało - widac na zdjęciach leci do eweska 2) Niebieskie Levisy model Eve, rozmiar bodajże 26/31 - zapomnialam zapisać w domu, ale chyba taki jest, bo sie nie mieszczę Prawie nie noszone.3) Błękitne jeansy z lekko rozszerzanymi nogawkami Esprit, długość nogawki 78 cm, skracane fachowo u krawcowej, więc nawet naszywka na dole się ostała. Lekko wytarte na nogawkach. Rozmiar 36. 4) Czarne spodnie z baaaardzo rozszerzanymi nogawkami, na nogawkach 2 ukośne przeszycia, z tyłu na gumce, w pasie na 64/66 cm.Lekko przetarte nogawki z tyłu na dole. Dla szczupłych !!! 5) Białe lniane spodnie rozmiar 36, z wszytą podszewką, w pasie na 60 cm. Długość nogawki od kroku 77 cm. Dosyc wysoki stan. 6) No tak, zapomnialam 1 kartki. Ale piszę z pamięci - jutro dodam dokładnie. Tally Weil - czy tak się pisze??? - zielone spodnie biodrówki, z rozszerzanymi nogawkami, nic nie zniszczone - tylko pare razy na sobie - nie są one na mój tyłek. Skracane u krawcowej, ale zachowane szerokie szycie na dole, więc nie widac, aby były skracane. 7) Terranowa - nieużywane spodnie czarne, elastyczne, lekko rozszerzane nogawki. Rozmiar na mnie za mały czyli pewnie 36 ale znowu nie mam kartki. W każdym razie XS na pewno. Odcięta metka z ceną. 8) Zielone bojówki z wieloma kieszeniami i zamkami, noszone ale nie zniszczone. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-10 o 08:12 Powód: zdjecia |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
[ATTACH][/ATTACH]i końcówka spodni +
czarna kutrka podsyta kożuszkiem, z ekologicznej skóry, nie zniszczona, rozmiar S-M oraz żakiet kookai, rozmiar 36 prawie nie noszony leci do opolanki Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-24 o 07:41 |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Jutro wklepię resztę, bo muszę pomykać. Zapraszam jutro, odpowiem wszystkim. Pozdrawiam
aha i obiecuję - jutro wklejam po 1 zdjęciu i nie robię balaganu !!! |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
hej
![]() interesuja mnie spodnie: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4197868 i zakiet prosze o wymiarki ciuszków i zapraszam do mnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
podaj prosze wymairki tych spodni i zobacz czy ew.cos wybierzesz
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4197819 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4197868 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4197868 odp u mnie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Interesuja mnie dżinsy 1, 2, 3, tylko nie moge połapać sie które to fotki
![]() Mogłabym prosic dokładne wymiary (pas, biodra, stan, długość całkowita i długośc od kroku) i linki do zdjęć? Wybrałabyś cos u mnie za jedne z nich jeśli będą na mnie pasować? |
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Wyzej koszula biala ae woman, rozmiar 36, z wiązaniem z tyłu takim jak na rękawie. Dla cierpliwych do prasowania. Ja miałam ją na sobie chyba 3 razy.
Koszula w czarno-białą kratę Terranova, zapinana na perłowe napy, rozmiar 36-38, ładnie profilowana w talii. i jeszcze:Czerwony sweterek H&M, rozmiar M, zapinany na guziki, z aplikacją jak na zdjęciu. Niebieski golf bez rękawów, rozmiar 36/38 czarna luzeczka TERRANOVA, rozmiar 36, rekaw 3/4, duzy dekold. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-07 o 12:29 |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4197658 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4203920
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
...Koszulka bez rekawów, przezroczysta, oliwkowo-kremowa, rozmiar 36
krótka bluzeczka w kwiatki, rękaw 3/4, baaardzo głęboki dekold, Terranova, dla szczupłych i z płaskim brzuszkiem... 34/36 nie maBordowa spódnica w kwiaty, rozmiar36/38, długa, z rozporkiem z tyłu, na zamek i wiązanie w pasie. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-24 o 07:42 |
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
...Brązowa , rozm. S, zakby podwójna, ale jedna, rozszerzane rękawy.
Marszczona koszula C&A, rozmiar 36, rękaw 3/4 Czarno biała na ramiączkach, rozmiar 36, z wiązaniem marszczącym z boku Przezroczysty sweterek rozm. M, na guziki, dekold w serek, rekaw 3/4, raz miałam na sobie, bo to prezent i wypadało, ale bardzo delikatny materiał i od leżenia w szafie materiał przy guzikach przeciera się. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-08 o 10:23 Powód: pomyłka. |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie i czy moge prosic o ewentualne wymiary:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4203920 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4197829?
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
...
Bluzka bez rękawów, carna, na zamek, River Island, przy zamku marszczenie i naklejane przezroczyste aplikacje - nie odpadają, rozm. M, mozna nosić na gołe ciało, ale lepiej wygląda narzucone na coś np. koszulę leci do opolanki Reserved, brązowa bluzka z cienkiego materiału, z aplikacją przy dekoldzie, rozm. M, maleńka dziurka pol klipsie - zszylam, prawie niewidoczna Only, t-shirt z krótkim rękawem, 36/38 Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-10 o 11:25 |
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
...
Różowa bluzk z krótkim rękawem, półgolf, z otworkiem poziomym z przodu, rozm. S Koszulka do spania - kolejny nietrafiony prezent, nie w moim typie, rozm. 36/38, nieuzywana - lezy w szafie chyba 4 lata. Troll, żółta koszulka, rozm. S Zielona bluzka z nadrukiem, rozm. 36, lekko rozszerzane rękawy Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-07 o 13:23 |
|
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Będą dokładki, na pewno cos mi umknęło w tych załącznikach
Muszę sobie opracować metodę wklejania Za chwilę odpowiem wszystkim, Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-07 o 13:28 |
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Mimi, u Ciebie podoba mi się tylko long champion New York
Joasiu, Koniczynko i Laszko - niestety nic nie znalazłam titina, ewentualnie u Ciebie tylko Avon arabian glow bronz horizon albo L'oreal Quick powder |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Podaję wymiary spodni i postram sie wkleić większe zdjęcia, ale dopiero po długim
weekendzie.Levi's: długość nogawki mierzona z boku od paska - 96 cm; od kroku 75 cm; pas 68 cm; biodra 92 cm. Lee: Nogawka od paska 99 cm, od kroku 77 cm; pas 68-70 cm; biodra 90-92 cmnie ma Tally Weijl: rozmiar XS/34/6; niski pas 72-74 cm, biodra 94 cm, nogawka od paska 97/98 cm, od kroku 79 cm. Esprit: pas 70-72 cm; biodra 88 cm, nogawka od paska 101 cm, od kroku 78 Yes or No: bojówki, rozmiar 36, pas 72-74 cm; biodra 94; nogawka od kroku 76 cm, od paska 97 cm. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-05-09 o 13:32 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() podoba mi się żakiet kookai znajdziesz coś? pzdr
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
No tak, printemps jest typową torbą do ręki.
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 30.04.07
1) kutrka jesienno-zimowa Big Star, kolor jasnoróżowy, pastelowy, rozmiar S, z kapturem, na zamek, bez ściągaczy na rękawach i na dole. Krótka- do bioder. 2) Kurtka jesienno-zimowa firmy quiosque, kolor oliwkowy, rozmiar 36, kupiona w grudniu 2006 r., prawie nie noszona, z fantazyjnie wiązanym kołnierzem, który można także postawić, z wiązaniem w pasie (albo z tyłu), długość do połowy uda, zapinana na zamek, bez kaptura. 3) Cienka wiosenno-letnia kurteczka reserved, rozmiar S, kolor grafitowy albo "sprany "czarny . Krótka - do pasa, z kapturem i ściągaczami w pasie i na rękawach. 4) Żakiet firmy domani by ae, rozmiar 36, ale może też być małe 38. Dłuższy - za biodro, zapinany na 4 guziki. Czarny, materiał o ciekawej fakturze. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-04-30 o 22:38 Powód: dokładka |
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
DOKŁADKA 30.04.07
I jeszcze jedno 1) Kurteczka-żakiet z ekologicznej skóry firmy Clockhouse C&A, rozmiar 36, zapinana na zamek, mało widoczne pęknięcia po wewnętrznej stronie kołnierza. Czarna. 2) Ciemnofioletowy żakiet krótki ze sztruksu, rozmiar 34-36, zapinany na 2guziki. 3) Lniana]spódnica [/COLOR]długa, dopasowana, z rozporkiem z tyłu. Rozmiar 34-36. Kolor naturalny len. 4) Czarna sztywna torba z materiału. Pomieści format A 4. Zapinana na zamek, w środku 2 komory i ścianka przedzielająca na zamek. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-04-30 o 17:09 Powód: dokładka zdjecia |
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...d=4197892cześć, poprosze o wymiary tego zakieciku
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Opolanko, jestem na dłuuugim weekendzie u rodziców
więc mogę napisać dokładnie dopiero w przyszłym tygodniu. To jest mały żakiet, rozmiar 36 i jak ktoś nosi raczej 38 to na pewno się nie wciśnie. Dokładnie napiszę w poniedziałek za tydzień, proszę o cierpliwość.![]() A TYMCZASEM CIĄG DALSZY DOKŁADKI zdjęcia wieczorem!!! * beżowa torba na ramię, lekko podniszczona, zwłaszcza z tyłu, jak widać na zdjęciach * plecak-worek, można nosić jako torbę na ramieniu lub po rozpięciu zamka jako plecak. Czarny z ekologicznej skóry, bardzo miękkiej * czerwona bluzka esprit, rpzmiar S/M, z rękawem 3/4 * czarna prześwitująca bluzeczka na guziki, rozmiar s/m. nie wiem, jakiej firmy, bo odcuięłam metkę-drażniła mnie w plecki, ale pamiętam, że kupowałam w indyjskim sklepie * biały sweterek z kapturem Street one, rozmiar 36/38 * sukienka elegancka na ramiączkach, długa , czarna ale z połyskującego na srebrno materiału, z rozporkiem z jednej strony, rozmiar 36-38. * czarna, raczej elegancka sukienka z czarnego materiału, z wierzchu prześwitujący, pod spodem halka wszyta do długości powyżej kolan, bez rękawów , w paru miejscach z przodu pohaczona - ale może komuś się przyda,bo są mało widoczne. Edytowane przez modro Czas edycji: 2007-04-30 o 17:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

odp u mnie