|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Mój pierwszy wątek :) XS,S,M, L
Witam wszystkich w moim pierwszym wątku na targowisku
![]() ![]() 1. jasny półgolfik XS 100% bawełny, elastyczny, obcisły, niestety troszkę "skulkowany", ale nie bardzo. 2. T- shirt Big Stara, rozmiar małe L, granatowo - biały, dość krótki troszkę wyblakł w praniu ale nie jest zniszczony ani "skulkowany" (dokładny wzorek obok) 3. Jeansy popielate,przecierane, biodrówki, dość szerokie nogawki troszkę postrzępione od chodzenia ale naprawdę nie dużo, rozmiar na metce- 29 4. Jasnoróżowa bluzka koszulowa na zamek, rozmiar małe M, obcisła lekko elastyczna. Bardzo fajne rękawy- można zapiąć lub zostawić rozkloszowane. Niezniszczona, założona zaledwie kilka razy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy wątek :) XS,S,M, L
5. Pistacjowa bluzka bawełniana na zamek, krótki rękaw, rozmiar M. Założona ze dwa razy.
6. Śliczy, błękitny, mięciutki wełniany sweter, rozmiar XS z kwadratowym dekoltem. Ma naprawdę bardzo ładne kolory. 7. Krótki sweterek z długim rękawem, a'la bolerko. Kolor ciemnomakowy. Rozmiar M, niezniszczony. No i mam jeszcze taki błyszczyk Vipery http://www.viperasklep.pl/images/maxi_lips_217a.jpg. Użyłam go jeden raz, to nie dla mnie kolor. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy wątek :) XS,S,M, L
Śliczna delikatna niebieska bluzka na ramiączkach, dwuwarstwowa, rozmiar S. Nienoszona. W rzeczywistości kolor nie wchodzi w turkus tylko jest całkiem niebieski.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.