|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam ubran w stylu retro oddam duzo!( tylko do konca tygodnia)
Szukam ubran w stylu retro, za tydzien mam impreze w tym wlasnie stylu
![]() Edytowane przez kropka1 Czas edycji: 2007-06-14 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: szukam ubran w stylu lat 50, 60, 70, 80, oddam duzo!( tylko do konca tygodnia)
Zaglądnij do mnie, mam sukienkę biało czarną, a może znajdziesz coś innego jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam ubran w stylu lat 50, 60, 70, 80, oddam duzo!( tylko do konca tygodnia)
Mam takie 2 nowe sukienki :
1. Zielona 2. Taka sama tylko zółta z szarymi paskami ![]() Interesują Cię ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
mam takie dwie tuniki/lub krtokie sukienki: moze ktoras ci sie spodoba
![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3569060 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3646926?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
najchetniej przyjme mini spodniczke lub spodnie rurki (reszte juz mam, bluzeczka i czółenka w groszki z wycięciem na palce i ewentualnie do spodnicy dlugie legginsy)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej kropeczko nic nie znalazlam
![]() a szukam: -trwalego czarnego eyeliner -dobrze kryjacego podkladu -cieni (śliwka,ciemny szary,szary) -słodkich zapachów bedziesz cos z tego miala?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.