|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Moja pierwsza wymiana ;P
No więc tak. Do zaoferowania mam troszke kosmetyków oraz 3 ciuszki.. tak na dobry początek
![]() 1. Szminka nawilżająca AVON kolor metallic nude (zużyte może z 25%) 2. Błyszczyk CARLO DI ROMA nr 8, kolor beżowo-różowy z błyszczącymi drobinkami (użyty kilka razy) 3. Pomadka ochronna NIVEA pearl&shine (leży sobie już prawie miesiąc w szufladzie, użyta dosłownie raz) 4. Błyszczyk EVELINE 3D holografic brillant nr 55, kolor różowy, ale raczej transparentny, ma błyszczące drobinki (zużyty w około 20%) 5. Błyszczyk EVELINE powiększający usta nr 505, leciutki różowy (końcówka na kilka użyć, więc tylko na wypróbowanie) 6. Pomadka ochronna z filtrem UV (dołączona do farby wellaton) (użyta raz na wypróbowanie) 7. Błyszczyk SENSIQUE trendy colour w kolorze bardzo jaśniutkiego różu z drobinkami ( tester. użyty może 2 razy) 8. Tusz do rzęs MAYBELLINE great lash czarny (końcówka (ok. 20%), ale nie pozasychany, więc na kilkukrotne wypróbowanie) 9. Tusz do rzęs MISS SPORTY fabulous lash czarny (też raczej tylko na kilkukrotne wypróbowanie) 10. Tusz do rzęs HEAN fashion mascara niebieski (nowy, odkręcony tylko żeby sprawdzić kolor) 11. Odżywka do rzęs SENSIQUE (zużyte około 20%) 12. Eyeliner HEAN czarny (użyty 3-4 razy) 13. Bezbarwna baza makijażowa HEAN (tester na wypróbowanie) 14. Puder prasowany rozświetlający HEAN nr 2 (transparent) (użyty 2 razy) 15. Próbki perfum ANON'u - PERCEIVE oraz INCANDESSENCE (nie otwierane, w orginalnym plastikowym 'pudełeczku') 16. Środek przeciw nadmiernemu poceniu ANTIDRAL (została połowa) 17. Emulsja przyspieszająca opalanie HEAN (użyta 2 razy) 18. Odżywka nutri-odbudowująca przeciw łamaniu włosów ELSEVE nowiutka, nie otwierana saszetka 10ml 19. Żółta bluzeczka z rękawem 3/4 ONLY r.M w rzeczywistości kolor ładniejszy/żywszy. Używana, ale nieiwele razy, stan bdb. 20. Spódniczka jeansowa z dwiema falbankami r.38 (będzie dobry na 36 i 38, bo ma dodatek streczu). Ubrana tylko kilka razy, stan bdb+ 21. Spodnie jeansowe J.Lo (by JENNIFER LOPEZ) lekko rozszerzane nogawki z bardzo leciutkimi 'wytarciami' na metce pisze, że r.9 ale będzie ok na osobę o rozmiarze 38. Ubrane kilka razy, jednak troszke za szerokie, stan bdb+ 22. Naszyjnik w kolorze srebrnym z kamyczkami imitujacymi cyrkonie. Miałam go raz 'na sobie' Stan idealny ![]() To wszystko. Jestem nowa więc ewentualne przesyłki będe wysyłać tak dla waszej pewności pierwsza ![]() ![]() Teraz lista życzeń. Niewielka ![]() POSZUKUJĘ: - beżowych cieni - beżowych / cielistych błyszczyków lub pomadek, ale bez mieniących się drobinek - bolerko czarne / brązowe - bluzeczki boxerki w różnych kolorach - jeansy bez kieszeni na pupie - jakąś końcówke/próbke perfum ESCADA island kiss/ pacific paradise/ magnetism/ rockin' rio. Każde z nich niuchałam i ogólnie podobają mi się wszystkie, ale muszę spróbować na własnej skórze ![]()
Edytowane przez kasiax. Czas edycji: 2007-08-27 o 19:19 Powód: Wymienione rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Moja pierwsza wymiana ;P
4. Błyszczyk EVELINE 3D holografic brillant nr 55, kolor różowy, ale raczej transparentny, ma błyszczące drobinki (zużyty w około 20%)
7. Błyszczyk SENSIQUE trendy colour w kolorze bardzo jaśniutkiego różu z drobinkami ( tester. użyty może 2 razy) 11. Odżywka do rzęs SENSIQUE (zużyte około 20%) jestem tym wstępnie zainteresowana ![]() Proszę, odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
8. Tusz do rzęs MAYBELLINE great lash czarny (końcówka (ok. 20%), ale nie pozasychany, więc na kilkukrotne wypróbowanie)
9. Tusz do rzęs MISS SPORTY fabulous lash czarny (też raczej tylko na kilkukrotne wypróbowanie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
POdoba mi się u Ciebie naszyjnik i kilka kosmetyków znajdziesz coś u mnieee?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Zdjęcie błyszczyku jest na 2 stronie w 44 poście w moim wątku
Jeśli chodzi o tusz to już go nie ma bo został wczoraj wymieniony a fluid się gdzieś zapodział i nie mogę go znaleźć ![]() Tak więc jeżeli jesteś zainteresowana to możesz sobie coś dobrać do błyszczyku najbardziej zależy mi na naszyjniku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
zainteresował mnie rozświetlacz Hean, ale za jedną rzecz się nie opłaca wymieniać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mała dokładka:
1. Różowa i niebieska opaska do włosów. 2. Jasnoróżowy zegarek, troszeczke(!) przytarta szybka, bo leżał w szufladzie;P - nie lubie zegarków;D 3. Żel pod prysznic i balsam do ciała AVON vanilla&soy milk - zostało po połowie w buteleczkach 50ml 4. Paletka cieni (4) w odcieniach delikatnych fioletów (zużycie minimalne - tylko pomaziane w celu sprawdzenia koloru) 5. Plastikowa zalotka INTER-VION (leży sobie zbędna w szufladzie, bo moje rzęsy są zbyt łamliwe żebym mogła je tarmosić zalotką) 6. Balsam zwalczający celulitis TANITA - połowa z 50ml (tylko na zgrzewie(!) nadgryziona - robota mojego królika;D - data ważności (marzec 08))
Edytowane przez kasiax. Czas edycji: 2007-08-26 o 11:39 Powód: wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
a mogę prosić o dokładne wymiarki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, Znajdziesz cos za:
-Próbka perfum INCANDESSENCE - Pomadka ochronna NIVEA pearl&shine (leży sobie już prawie miesiąc w szufladzie, użyta dosłownie raz)
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w wątku kosmetycznym i ciuszkowym(ciuszki nie tylko na pierwszej stronie,przejrzyj wszystkie)???
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, Znajdziesz cos za:
-Próbka perfum INCANDESSENCE - Pomadka ochronna NIVEA pearl&shine (leży sobie już prawie miesiąc w szufladzie, użyta dosłownie raz)
![]() |
#16 |
BAN stały
|
![]()
22. Naszyjnik w kolorze srebrnym z kamyczkami imitujacymi cyrkonie. Miałam go raz 'na sobie' Stan idealny
16. Środek przeciw nadmiernemu poceniu ANTIDRAL (została połowa) 3. Pomadka ochronna NIVEA pearl&shine (leży sobie już prawie miesiąc w szufladzie, użyta dosłownie raz) 1. Szminka nawilżająca AVON kolor metallic nude (zużyte może z 25%) znajdziesz cos u mnie za te ^ rzeczy?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
To szkoda że tak mało bo mi się u Ciebie ubrania podobają, w takim razie wymianka jest nieopłacalna. Pozdrawiam
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ok wymiana mi pasuje, mogę dać Ci nawet 2 saszetki tego Vichy i jeszcze dołożę jakieś próbki
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Coś u mnie za spódniczke??
Odp szybciutko u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...kochammarcinka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
![]()
22. Naszyjnik w kolorze srebrnym z kamyczkami imitujacymi cyrkonie. Miałam go raz 'na sobie' Stan idealny
16. Środek przeciw nadmiernemu poceniu ANTIDRAL (została połowa) 3. Pomadka ochronna NIVEA pearl&shine (leży sobie już prawie miesiąc w szufladzie, użyta dosłownie raz) 1. Szminka nawilżająca AVON kolor metallic nude (zużyte może z 25%) znajdziesz cos u mnie za te ^ rzeczy?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
A więc tak jeden podkład chanel został wymieniony kolor 50 natural ale ten drógi został w podobnym odcieniu
![]() Tak więc mogłabym sie z Tobą wymienić ale żeby mi pasowało to do Łańcuszka i kolczyków mogłabys mi dołożyć : Pomadka ochronna NIVEA pearl&shine (leży sobie już prawie miesiąc w szufladzie, użyta dosłownie raz) Z czego zrobiony jest ten naszyjnik i kolczyki?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5094799
hej, czy możesz podac wymiarki tej spódnicki? znajdziesz coś za nią u mnie ?? ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187158 => książki wyd.Znak, kryminały, thrillery, religijne, powieści i wiele innych http://czy-ten-rudy-pies-to-kot.blogspot.com/ => Co aktualnie czytam lub co odkładam na półkę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
![]()
znaczy interesuje cie :
11. JEAN MARIE FARINA-body lotion-50 ml, NOWY tylko sprawdzony zapach 14.Zestaw do pielenacji stóp(2 separatory z głowa renifera i kosmetyczka ) kolor czerwony AVON NOWY a mnie to : 22. Naszyjnik w kolorze srebrnym z kamyczkami imitujacymi cyrkonie. Miałam go raz 'na sobie' Stan idealny 16. Środek przeciw nadmiernemu poceniu ANTIDRAL (została połowa) 3. Pomadka ochronna NIVEA pearl&shine (leży sobie już prawie miesiąc w szufladzie, użyta dosłownie raz) 1. Szminka nawilżająca AVON kolor metallic nude (zużyte może z 25%) i co z tym robimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.