|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam kuponów na konkurs Avon. Wymienię, to co w wątku :)
NIEAKTUALNE
wymiany: Essence - odżywka do paznokci w pisaku Oriflame - konturówka do błyszczyka Oriflame - korektor w ołówku Oriflame - paletka błyszczyków Oriflame - trwała pomadka z błyszczykiem Bourjois - puder w pędzlu bardzo jasny Oriflame -podwójny niebieski cień Inglot Matrix soczyście zielony Inglot Sprint żółty Paloma potrójny cień Oriflame Giordani Gold czarny tusz - używany kilkakrotnie- mokry i świeży Oriflame Visions czarny tusz nowy Oriflame czarny tusz z bazą użyty testowo Oriflame czarna kredka do oczu Jumbo Oriflame Visions tusz z brokatem podwójny oriflame Giordani Gold cień sypki różowy Clinique pędzelek do pudru (Z Blended Face Powder) Pielęgnacja: Oriflame spray ochronny do włosów - brakuje ok. 1 cm od góry Tołpa - pianka do higieny intymnej - została połowa Oriflame - balsam stopniowo brązujący - została 1/4. Interesują mnie kupony na konkurs świąteczny Avon. Oczywiście tylko takie niewykorzystane. Liczę na szybką wymianę. Edytowane przez droga A Czas edycji: 2008-12-05 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Szukam kuponów na konkurs Avon. Wymienię, to co w wątku :)
Oriflame spray ochronny do włosów - brakuje ok. 1 cm od góry
Tołpa - pianka do higieny intymnej - została połowa Oriflame - balsam stopniowo brązujący - została 1/4.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Bourjois - puder w pędzlu bardzo jasny
cos u mnie?? i ile go zostało??
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja mam tylko 3 kupony nie wysyłałam sms. tylko wymieniłam ten odcinek na batoniki. nie wiem czy Ci się opłaci podobają się mi cienie zółty lub zielony... odp w tym wątku...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A czy masz jakieś kupony? Cytat:
![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9895630]mam bodajże 3 kupony. interesuje mnie m.in. Bourjois - puder w pędzlu bardzo jasny i wymiana osobista w Poznaniu ![]() Mogę ewentualnie się wymienić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
To byłabym chętna, z tym, że dopiero w poniedziałek będę w stanie sprawdzić ich dokładną ilość, ponieważ nie mam ich teraz przy sobie. Poczekasz przez weekend?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
bardzo mi przykro ...ale okazało się, że został tylko jeden kupon pozostałe dwa wykorzystała moja siostra... :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;9900786]To byłabym chętna, z tym, że dopiero w poniedziałek będę w stanie sprawdzić ich dokładną ilość, ponieważ nie mam ich teraz przy sobie. Poczekasz przez weekend?[/quote]
Spoko, i tak nie ma mnie teraz w Poznaniu. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Posiadam 8.prosze o kontakt na aaaania1989@gazeta.pl jesli jestes chetna
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli jesteś nadal chętna to zapraszam na pw. ![]() Przepraszam, ale już nieaktualne. Pozdrawiam i zapraszam do kolejnego wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.